Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Yaw sorma yasakım benimde moralim bozuldu ama hiç mücadele etmediki ünlüler

herkese günaydın hepimiz için güzel bir gün olur inş....
benim adetime 2 gün kaldı pek fazla telaş yok içimde sanki malum olmuş gibi adet olucam zaten diyorum
ama farkettim kafama takmadığım kesin

günaydın kızlar.. adet söktürücüden 1 tane alır almaz regl oldum ben... o yüzden sanırım buryuk da sıra ona okuyamayacağım.. ama ona çok kalırsa reglden sonra okuyabilirim ..........haber vereyim dedim hepinizee mutlu günler

herkese günaydın hepimiz için güzel bir gün olur inş....
benim adetime 2 gün kaldı pek fazla telaş yok içimde sanki malum olmuş gibi adet olucam zaten diyorum
ama farkettim kafama takmadığım kesin

günaydın canımm .. hayırlısı olsun inşallah dur bakalım daha günler varmış belli olmaz ??

günaydın kızlar

günaydın melekim canım nasılsın ???

günaydın zuhalcim .. hadi gözün aydın olsun sevindim adet olmana .. mersahım naptı acaba hiç haberim olmadı haftasonu giremedim ?? sana da güzel günler tatlım ...

Canım basammm özelden msj atıorum ama senin msjların dolu olduğu için gönderilemiyo. Msjlarının birazını silermisin ???

ipegim naber tatlım
cumartesi dr gittim test yaptı bebiş yok regl de gelmedi:26::26::26: hala kist fln da yokmuş
regl söktürücü verdi almadım bi iki gun hayıt içeyim gelmezse alıcam.
çok şaşırdım hiç bişi yok regl gelmedi dr uzun yola gittin mi diyo

sağol kuzum ya seni merak ettim bende .. hayret bişey ya nası olmadın acaba.. hava değişimi için uzun yola hacet mi var, bi yaz havası bi kış havası zaten ortası yokki .. hayıt faydalı olabilir belki, aslında ben civanperçemi ve adaçayı ikilisnden fayda gördüm biraz .. söktürücü etkisi kuvvetli .. bu arada bende hayıtl tohumlu bir karışım var baya bütün faydalı otların olduğu bir bitki karışımı .. ama ben tüketemedm tatlım yaa acı geldi gerekirse kapsülünü alıcam .. onu sana gönderebilirim istersen bilgin olsun da arzu edersen hemen yarn kargoya verebilirm ..

GÜNAYDIN kizlar

günaydın canım :))

kızlar topik çok eğlenceli yani sürekli aktif bu çok güzel bişey
bende sizlerle olmak istiyorum son iki gün benim rahatım aslında ama genede sizlerle olmak güzel

günaydin canim....
hayit hapini ic benden sana tavsiye, doktor bana dedi, hayit hapini yada cagini ayni vaktinde icecekmisin yoksa faydasi yokmus...haberin olsun :)

günaydın canım

günaydin canim.....daha gelmedimi senin adetin...acaba neden,kistde yokmus...alla alla

kızlar topik çok eğlenceli yani sürekli aktif bu çok güzel bişey
bende sizlerle olmak istiyorum son iki gün benim rahatım aslında ama genede sizlerle olmak güzel

her zaman bekleriz canım topiğimiz canlı ve heyecanlıdır :))

Herkese gunaydinnnnnnnnn

günaydın canımm

evet hapını alıcam ben tozunu içemedim ya acı geldi baya

slm canlarım ben geldim.herkese günaydınlar...
benim de kırmızılar geldi(
iğnenin etkisi olmamış galiba(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…