- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #43.941
cankusum ben geldim 10 dk önce sen gitmissin yawwwwyine göremedim seni benim burnumunda diregi kirildi birdennn biz nasi bulusacaz zaten ünlülerde yenildi canim sıkkınnn birazz seni de göremedim tam böyle oldummmm sanada iyi geceler moremm allah rahatlik versinnnn
herkese günaydın hepimiz için güzel bir gün olur inş....
benim adetime 2 gün kaldı pek fazla telaş yok içimde sanki malum olmuş gibi adet olucam zaten diyorum
ama farkettim kafama takmadığım kesin
günaydın kızlar
günaydın kızlar.. adet söktürücüden 1 tane alır almaz regl oldum ben... o yüzden sanırım buryuk da sıra ona okuyamayacağım.. ama ona çok kalırsa reglden sonra okuyabilirim ..........haber vereyim dedim hepinizee mutlu günler
günaydın canımm .. hayırlısı olsun inşallah dur bakalım daha günler varmış belli olmaz ??
günaydın melekim canım nasılsın ???
günaydın zuhalcim .. hadi gözün aydın olsun sevindim adet olmana .. mersahım naptı acaba hiç haberim olmadı haftasonu giremedim ?? sana da güzel günler tatlım ...
Canım basammm özelden msj atıorum ama senin msjların dolu olduğu için gönderilemiyo. Msjlarının birazını silermisin ???
ipegim naber tatlım
cumartesi dr gittim test yaptı bebiş yokregl de gelmedi:26::26::26: hala kist fln da yokmuş
regl söktürücü verdi almadım bi iki gun hayıt içeyim gelmezse alıcam.
çok şaşırdım hiç bişi yok regl gelmedidr uzun yola gittin mi diyo
GÜNAYDIN kizlar
Basammmm günaydınnn nihayet rastlaştık :) nasılsın ?
sağol kuzum ya seni merak ettim bende .. hayret bişey ya nası olmadın acaba.. hava değişimi için uzun yola hacet mi var, bi yaz havası bi kış havası zaten ortası yokki .. hayıt faydalı olabilir belki, aslında ben civanperçemi ve adaçayı ikilisnden fayda gördüm biraz .. söktürücü etkisi kuvvetli .. bu arada bende hayıtl tohumlu bir karışım var baya bütün faydalı otların olduğu bir bitki karışımı .. ama ben tüketemedm tatlım yaa acı geldi gerekirse kapsülünü alıcam .. onu sana gönderebilirim istersen bilgin olsun da arzu edersen hemen yarn kargoya verebilirm ..
günaydın canım :))
günaydın canım
kızlar topik çok eğlenceli yani sürekli aktif bu çok güzel bişey
bende sizlerle olmak istiyorum son iki gün benim rahatım aslında ama genede sizlerle olmak güzel
Herkese gunaydinnnnnnnnn
günaydin canim....
hayit hapini ic benden sana tavsiye, doktor bana dedi, hayit hapini yada cagini ayni vaktinde icecekmisin yoksa faydasi yokmus...haberin olsun :)
günaydin canim.....daha gelmedimi senin adetin...acaba neden,kistde yokmus...alla alla
Herkese gunaydinnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?