Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

slm canlarım ben geldim.herkese günaydınlar...
benim de kırmızılar geldi(
iğnenin etkisi olmamış galiba(

buryukum tatlım üzülme olur mu .. kısmet bu işler .. biz iğneyle filan sadece günlerine uygun deneme yapmış oluyoruz o kadar .. hayırlısı olsun inşallah .. ben senin duanı da okudum nazıma da söylicem şuan sana okunuyo hayırlara vesile olur inşallah .. ne zaman gidicen doktora canım ??

ipeğim üzülmedim desem yalan olur.çok üzüldüm.regl olduğum hlde bidaha kan testi yaptırdım ama nasip tabi...
allah kabul etsin gülüm çok sağol.
ben de okumaya başlıcam ama reglim şimdi.

ipeğim üzülmedim desem yalan olur.çok üzüldüm.regl olduğum hlde bidaha kan testi yaptırdım ama nasip tabi...
allah kabul etsin gülüm çok sağol.
ben de okumaya başlıcam ama reglim şimdi.

en azından düzenli adet görüyosun canım ya bidaha denersin inşallah kısa zamanda kısmet olur canım :)

her zaman bekleriz canım topiğimiz canlı ve heyecanlıdır :))

günaydın canımm

evet hapını alıcam ben tozunu içemedim ya acı geldi baya

canim hapta hic birsey olmuyor, yani tadi madi yok, sen onu al istersen hergün ayni saate.

günaydın canlarım sabahınız aydın hep gülsün inşallah napıyosunuz bakem keyifler nasıl
günaydin canim

Günaydın ;

benim de son 2 gün regl ye bakalım beklenmeyen gün gelecek mi ? görücez

günaydin, insallah gelmez...bebisle sonlanir

tatlım bende stres mi biter tam cevap yazacaktım kaygananın çamaşır makinesinin hortumu çıkmış hertaraf su onla uraşıyom
canım benim içtiğimde hayıtlı karışım aktardan aldım kapalı kutu da aynısı galiba saol beni düşündüğün için tatlım
kızlar topik çok eğlenceli yani sürekli aktif bu çok güzel bişey
bende sizlerle olmak istiyorum son iki gün benim rahatım aslında ama genede sizlerle olmak güzel
selam tatlım hoş geldin
gelmedi tatlım nasıl vktinde içecekmişiz günde üç defa cay içiyorum yani daa yeni başlıyorum
Herkese gunaydinnnnnnnnn
günaydın mimorem
slm canlarım ben geldim.herkese günaydınlar...
benim de kırmızılar geldi(
iğnenin etkisi olmamış galiba(

günaydın canım hayırlısı olsun

en azından düzenli adet görüyosun canım ya bidaha denersin inşallah kısa zamanda kısmet olur canım :)

inşallah canım.rabbim cümlemize en kısa zamanda nasip etsin.
gerçi benim bu ay şansım yok denecek kadar az.1 haftaya kadar memlekete gidicem ve 1 ay kalcam.
artık hazirana kalır denemelerim.tedavide kalcak bu arada.
amaaaan gidem de stres atayım.bunaldım hastanelerden...sen ne yaptın.gittin mi bidaha doktora?

Son düzenleme:

amin canım sağol.
ilk defa mı reglin gecikti böyle mersahım?

amin canım inşallah

insallah :)
cümlemize :)

mersahim bak simdi o hayit hapini hergün ayni saate almak zorundasin. (faydasini göre bilmek icin)
mesela ben aksam 10-11 arasi aliyorum, yataga girmeden önce...
günde bir hap canim

canım benimde son 2 gün 17 nisan bat hadi bakalım hayırlı haberleri beraber veririz inş.
belirti falan varmı sende

aaa ne güzel aynı güne denk geliyor.. inşallah canım güzel haberlerle buluşalım ama ben 17 sini de bekleyeceğim. olmazsam 18 inde test yaparım çünkü genelde 17 si gecesi regl oluyorum.

belirtim yok sadece arada kasığımın üstü ağrıyor regl belirtisi gibi oda senin ne kadar oldu başlayalı bizim bu 2. ay

canlar ben okula gidicem hazırlanmam lazım bir sürü işde çıktı başıma grsz

hey Allahım yaa durup dururken sular götürdü bırak onları da işine git sen yaa kendileri toparlar boşver çalışan insansın .. tamam o zaman sen aynısını içiyosun demek eben içemedim yaa hadi sana kolay gelsin canım görüşürz aralarda .)

hayırlısı olsun buryukum boşver kafa dağıtman en güzeli ben de bu ay öle yapyrum .. byere gittiğim yok ama hep başka şeyler üşünyrum zaten artık kursa başlıcam galiba hiç vaktim kalmıcak bişey düşünmeye .. buraya da gelemicem pek malesef şu aöf son snıftaym ya bi gayret bitireblmek için kurs şart galiba ya (
canım ben işte 26-28 nisan gibi bat bekliyrum gelirse doktora gidicem artık nasıl bir yol izler bilemyrum .. o zamana kadar şimdilik doktor hastane gitmyrum artık ...

bizimde 3. ayımız canım..
bende hemen test falan yapmam adetim baya geçsin sonra adetim geçerse eğer 22 si pazartesiye kadar beklerim..
bendede hiç belirti yok dediğin gibi arada batıyo özellikle çok ayakta durursam yatar dinlenirsem batmıyo
bide sanki sağ kasığımda hafif şişlik var gibi yada bana öle geliyo küçücük çıkıntı var gibi

selam kızlar

adet olmadım testte negatif bekliyorum öyle sizler nasılsınız ?

hayırlısı gülüm.aman kafamız dağılsında nasıl dağılırsa dağılsın.inşallah bebiş vardır yoksa da zkırmızılar amanın da gelsin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…