- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #43.961
slm canlarım ben geldim.herkese günaydınlar...
benim de kırmızılar geldi(
iğnenin etkisi olmamış galiba(
buryukum tatlım üzülme olur mu .. kısmet bu işler .. biz iğneyle filan sadece günlerine uygun deneme yapmış oluyoruz o kadar .. hayırlısı olsun inşallah .. ben senin duanı da okudum nazıma da söylicem şuan sana okunuyo hayırlara vesile olur inşallah .. ne zaman gidicen doktora canım ??
ipeğim üzülmedim desem yalan olur.çok üzüldüm.regl olduğum hlde bidaha kan testi yaptırdım ama nasip tabi...
allah kabul etsin gülüm çok sağol.
ben de okumaya başlıcam ama reglim şimdi.
her zaman bekleriz canım topiğimiz canlı ve heyecanlıdır :))
günaydın canımm
evet hapını alıcam ben tozunu içemedim ya acı geldi baya
günaydin canimgünaydın canlarım sabahınız aydın hep gülsün inşallah napıyosunuz bakem keyifler nasıl
Günaydın ;
benim de son 2 gün regl ye bakalım beklenmeyen gün gelecek mi ? görücez
günaydin, insallah gelmez...bebisle sonlanir
tatlım bende stres mi biter tam cevap yazacaktım kaygananın çamaşır makinesinin hortumu çıkmış hertaraf su onla uraşıyomsağol kuzum ya seni merak ettim bende .. hayret bişey ya nası olmadın acaba.. hava değişimi için uzun yola hacet mi var, bi yaz havası bi kış havası zaten ortası yokki .. hayıt faydalı olabilir belki, aslında ben civanperçemi ve adaçayı ikilisnden fayda gördüm biraz .. söktürücü etkisi kuvvetli .. bu arada bende hayıtl tohumlu bir karışım var baya bütün faydalı otların olduğu bir bitki karışımı .. ama ben tüketemedm tatlım yaa acı geldi gerekirse kapsülünü alıcam .. onu sana gönderebilirim istersen bilgin olsun da arzu edersen hemen yarn kargoya verebilirm ..
günaydın canım :))
selam tatlım hoş geldinkızlar topik çok eğlenceli yani sürekli aktif bu çok güzel bişey
bende sizlerle olmak istiyorum son iki gün benim rahatım aslında ama genede sizlerle olmak güzel
gelmedi tatlımgünaydin canim....
hayit hapini ic benden sana tavsiye, doktor bana dedi, hayit hapini yada cagini ayni vaktinde icecekmisin yoksa faydasi yokmus...haberin olsun :)
günaydin canim.....daha gelmedimi senin adetin...acaba neden,kistde yokmus...alla alla
günaydın mimoremHerkese gunaydinnnnnnnnn
slm canlarım ben geldim.herkese günaydınlar...
benim de kırmızılar geldi(
iğnenin etkisi olmamış galiba(
en azından düzenli adet görüyosun canım yabidaha denersin inşallah kısa zamanda kısmet olur canım :)
tatlım bende stres mi biter tam cevap yazacaktım kaygananın çamaşır makinesinin hortumu çıkmış hertaraf su onla uraşıyom
canım benim içtiğimde hayıtlı karışım aktardan aldım kapalı kutu da aynısı galiba saol beni düşündüğün için tatlım
selam tatlım hoş geldin
gelmedi tatlımnasıl vktinde içecekmişiz günde üç defa cay içiyorum yani daa yeni başlıyorum
günaydın mimorem
günaydın canım hayırlısı olsun
amin canım inşallah
tatlım bende stres mi biter tam cevap yazacaktım kaygananın çamaşır makinesinin hortumu çıkmış hertaraf su onla uraşıyom
canım benim içtiğimde hayıtlı karışım aktardan aldım kapalı kutu da aynısı galiba saol beni düşündüğün için tatlım
selam tatlım hoş geldin
gelmedi tatlımnasıl vktinde içecekmişiz günde üç defa cay içiyorum yani daa yeni başlıyorum
günaydın mimorem
canım benimde son 2 gün 17 nisan bat hadi bakalım hayırlı haberleri beraber veririz inş.Günaydın ;
benim de son 2 gün regl ye bakalım beklenmeyen gün gelecek mi ? görücez
canım benimde son 2 gün 17 nisan bat hadi bakalım hayırlı haberleri beraber veririz inş.
belirti falan varmı sende
selam tatlım hoş geldin
günaydın mimorem
canlar ben okula gidicem hazırlanmam lazımbir sürü işde çıktı başıma grsz
inşallah canım.rabbim cümlemize en kısa zamanda nasip etsin.
gerçi benim bu ay şansım yok denecek kadar az.1 haftaya kadar memlekete gidicem ve 1 ay kalcam.
artık hazirana kalır denemelerim.tedavide kalcak bu arada.
amaaaan gidem de stres atayım.bunaldım hastanelerden...sen ne yaptın.gittin mi bidaha doktora?
bizimde 3. ayımız canım..aaa ne güzel aynı güne denk geliyor.. inşallah canım güzel haberlerle buluşalım ama ben 17 sini de bekleyeceğim. olmazsam 18 inde test yaparım çünkü genelde 17 si gecesi regl oluyorum.
belirtim yok sadece arada kasığımın üstü ağrıyor regl belirtisi gibi oda senin ne kadar oldu başlayalı bizim bu 2. ay
yangin vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hey Allahım yaa durup dururken sular götürdübırak onları da işine git sen yaa kendileri toparlar boşver çalışan insansın .. tamam o zaman sen aynısını içiyosun demek eben içemedim yaa hadi sana kolay gelsin canım görüşürz aralarda .)
hayırlısı olsun buryukum boşver kafa dağıtman en güzeli ben de bu ay öle yapyrum .. byere gittiğim yok ama hep başka şeyler üşünyrum zaten artık kursa başlıcam galiba hiç vaktim kalmıcak bişey düşünmeye .. buraya da gelemicem pek malesef şu aöf son snıftaym ya bi gayret bitireblmek için kurs şart galiba ya(
canım ben işte 26-28 nisan gibi bat bekliyrum gelirse doktora gidicem artık nasıl bir yol izler bilemyrum .. o zamana kadar şimdilik doktor hastane gitmyrum artık ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?