- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #44.241
tünaydınnn son dakkaa dilemmmmmmm![]()
![]()
Tünaydim bebemmmm

Nabrsin canimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tünaydınnn son dakkaa dilemmmmmmm![]()
![]()
inşallahh canlarımmm
buarada nazımmmm avatarın süperrrr... :128::128::128::128:
ihihihihi
miamorem ben yumurtlama ve pko olayının detayını anlattm orda.. sağol inşallah şifamı vericek Allahım dularımızla beraber inşallah ..ben de 1-2 gün olurum ama mesele süresi değil düzenli görebilmek .. düzenli görmek demek düzenli ovulasyon demek canım .. kısmet bakalım gerekenleri yapmaya çalışıyoruz gerisi Allahım yardım ederse olur inşallah ...
nazım ben sana özelden mesaj atyrum bi bakarmısın ??
iste öyle olmuyo kiscemm yawAyyyyy aglicam simdi :)))) yaaa yasakcim thy cok ucuz bir hafta sonu atla git. Ben bu hayatta imkanlarin kullanilmamasina cok uzuluyorum. Hayat akip gidiyor bombossssss
Iyiyim canimm benim neolsun hava cok güzel bugün
Senden naber??cnm
kusura bakma peri kiscem senide üzdükk
![]()
evte melekimmm çok köydü yaniiii kurbilerdenn korkumaaa derse gidemiodummm okul yolunda dere vardııı kurbişlerfr yımırtadan çıkıp hep yola dökülüoduu![]()
ipekim ben gelince 5 dk lıkda olsa gelirsin artıkın yanımayaww niye üzülem ben kızçem ben de sizi sefyom işte .. kızçeler buluşcak işte haziranda ama ben işteym die gidemcem(( yasakım bu arada öbür topik ne alemde aralarda uğruyonmu ?? hamilden ne haber? topik sahibinden ne haber ??
Ayyyyy aglicam simdi :)))) yaaa yasakcim thy cok ucuz bir hafta sonu atla git. Ben bu hayatta imkanlarin kullanilmamasina cok uzuluyorum. Hayat akip gidiyor bombossssss
iivetttt moree yasakımm üle olduu vallaaa![]()
![]()
yaww niye üzülem ben kızçem ben de sizi sefyom işte .. kızçeler buluşcak işte haziranda ama ben işteym die gidemcem(( yasakım bu arada öbür topik ne alemde aralarda uğruyonmu ?? hamilden ne haber? topik sahibinden ne haber ??
bide burdan dene canım .. olmazsa bakarız yine ..
Resim,Dijital Fotoraf Ykleme (Upload),Barndrma ve Dzenleme;cretsiz ve yelik Gerekmeden Sakla,eKart Yolla.
burda da aksine bi kapalı hava var bugnben de çalışıyorum işte aynı beya ne olsun .. akşam evde yemek yok ne yapym die de geri planda düşünmeye çalşyrum ??
bide hareketlense süper olcakkkk kızçemmmm![]()
iste öyle olmuyo kiscemm yawne bilim böyle alismamisiz alistirilmadikk bi gidersem gezmekten cok ziyaret etmekten günüm geciyo..gidersem zaten belkim tedavi icin gidecemm..gören soracak psikolojimdie bozmak istemiyorumm..biz gidersek öyle hemende dönemiyoz..küsen oluyo sadece bi haftaliginami gelinir diyolar mesala annem tr oldugu zaman onla kaliyozz malüm baba yokk..birakiyomda artik:26:bizim isler zorrr
![]()
yaww niye üzülem ben kızçem ben de sizi sefyom işte .. kızçeler buluşcak işte haziranda ama ben işteym die gidemcem(( yasakım bu arada öbür topik ne alemde aralarda uğruyonmu ?? hamilden ne haber? topik sahibinden ne haber ??
kaç yıl okudun merkeze gelmiyomudun hafta sonları..
kaç yıl oldu sen okulu bitireli:26::26:
şimdi merkez daha güzel oldu yenilendi heryere dinlenme yerleri parklar falan yapıldı
ipekim ben gelince 5 dk lıkda olsa gelirsin artıkın yanıma![]()
haklsınnnn yasakımmm uzakkk ee bide el var aradaa öle bekardaki gibi olmuooo
ben şurdan kalkıp kocamsizzz antalyaya gidemem yaniii![]()
Burada gok delindiii. :)) dolu yagiyorrr sel olduuuu:)))