Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ihihihihi :1::1::1::1:

miamorem ben yumurtlama ve pko olayının detayını anlattm orda.. sağol inşallah şifamı vericek Allahım dularımızla beraber inşallah ..ben de 1-2 gün olurum ama mesele süresi değil düzenli görebilmek .. düzenli görmek demek düzenli ovulasyon demek canım .. kısmet bakalım gerekenleri yapmaya çalışıyoruz gerisi Allahım yardım ederse olur inşallah ...

nazım ben sana özelden mesaj atyrum bi bakarmısın ??

Annem ben duzenli olurummm hic sasmazz. Ama yumurtlama hicde doktorun dedigi gibi degildi. Bana 11-16 dedi ben 3 unde hamile kaldimm:)) cokkkk buyuk sansti yaniiii

Ayyyyy aglicam simdi :)))) yaaa yasakcim thy cok ucuz bir hafta sonu atla git. Ben bu hayatta imkanlarin kullanilmamasina cok uzuluyorum. Hayat akip gidiyor bombossssss
iste öyle olmuyo kiscemm yaw:53:ne bilim böyle alismamisiz alistirilmadikk bi gidersem gezmekten cok ziyaret etmekten günüm geciyo..gidersem zaten belkim tedavi icin gidecemm..gören soracak psikolojimdie bozmak istemiyorumm..biz gidersek öyle hemende dönemiyoz..küsen oluyo sadece bi haftaliginami gelinir diyolar mesala annem tr oldugu zaman onla kaliyozz malüm baba yokk..birakiyomda artik:26:bizim isler zorrr:6:

evte melekimmm çok köydü yaniiii kurbilerdenn korkumaaa derse gidemiodummm okul yolunda dere vardııı kurbişlerfr yımırtadan çıkıp hep yola dökülüoduu :25::25::25::25::25:
:1::1::1::1:kaç yıl okudun merkeze gelmiyomudun hafta sonları..
kaç yıl oldu sen okulu bitireli:26::26:
şimdi merkez daha güzel oldu yenilendi heryere dinlenme yerleri parklar falan yapıldı:27:
yaww niye üzülem ben kızçem ben de sizi sefyom işte .. kızçeler buluşcak işte haziranda ama ben işteym die gidemcem :((( yasakım bu arada öbür topik ne alemde aralarda uğruyonmu ?? hamilden ne haber? topik sahibinden ne haber ??
ipekim ben gelince 5 dk lıkda olsa gelirsin artıkın yanıma:27::27:

Ayyyyy aglicam simdi :)))) yaaa yasakcim thy cok ucuz bir hafta sonu atla git. Ben bu hayatta imkanlarin kullanilmamasina cok uzuluyorum. Hayat akip gidiyor bombossssss

evett yahuuu benimde aklıma gelyoo bazennnn :27::27::27::27: kociş söle 1 günlüğüne biyere gitseee :27::27::27::27::27:

yaww niye üzülem ben kızçem ben de sizi sefyom işte .. kızçeler buluşcak işte haziranda ama ben işteym die gidemcem :((( yasakım bu arada öbür topik ne alemde aralarda uğruyonmu ?? hamilden ne haber? topik sahibinden ne haber ??

:6::6::6::6::6::6::28::28::28::28::28::28::28::28:

burda da aksine bi kapalı hava var bugn :( ben de çalışıyorum işte aynı beya ne olsun .. akşam evde yemek yok ne yapym die de geri planda düşünmeye çalşyrum ??

Kolay gelsin canim sana burda yaz gibi birazdan efeyi gezdirmeye çıkaracağım

Bugün benim canim et cekmisti eşim soslu et yapcek bana:)

iste öyle olmuyo kiscemm yaw:53:ne bilim böyle alismamisiz alistirilmadikk bi gidersem gezmekten cok ziyaret etmekten günüm geciyo..gidersem zaten belkim tedavi icin gidecemm..gören soracak psikolojimdie bozmak istemiyorumm..biz gidersek öyle hemende dönemiyoz..küsen oluyo sadece bi haftaliginami gelinir diyolar mesala annem tr oldugu zaman onla kaliyozz malüm baba yokk..birakiyomda artik:26:bizim isler zorrr:6:

haklsınnnn yasakımmm uzakkk ee bide el var aradaa öle bekardaki gibi olmuooo :25::25::25::25::25:

ben şurdan kalkıp kocamsizzz antalyaya gidemem yaniii :27::27::27::27:

bu ara oraya cok ugrayamiyorum peri kiscemm..moremden izin yok yeterki morem üzülmesin hassas kalpciklari kirilsin istemiyomm.onlarda bekliyo ama moreme kiyamammm.:26:hamilim bekliyo gari napsin:52:

:1::1::1::1:kaç yıl okudun merkeze gelmiyomudun hafta sonları..
kaç yıl oldu sen okulu bitireli:26::26:
şimdi merkez daha güzel oldu yenilendi heryere dinlenme yerleri parklar falan yapıldı:27:

ipekim ben gelince 5 dk lıkda olsa gelirsin artıkın yanıma:27::27:

8 sene olduu melekim mezun olalıı evet öleymiş en son 3 yıl önce gitimm baya düzelmiştiii :27::27::27::27::27:

Back
X