- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #44.461
bende izledşm yasakımmm ne yazdıkkk bize bazenn sahilde tek başıma oturupp boş boş acımasızca geçen hayatımıza üzülüorummm :26::26::26: bunları gördükçeee innsanlığımdann bu iyi kalbimden grur duyuorumm Rabbim kimsenin merhametini eksik etmessin
sen yetistin moremde melekim kacirdi dilek tutmayii
ivet yaaaaaa ya bide 181111111111111111111 olsaydı ooooooooo çook zor olurdu söylemesi yawdoru hemide 181 olanindannkeskem bi kisi 181 alsaydida seninki 1811 olsaydi
uuyyy hakettşm moree istersen ısırabilisn benii
azcıktaa pırasa saçımdan çekebilisinnn
olsun moree ben onun adında tuutmm
morem dünden moralim bozuk yaw survivora ünlüler eleennecekk
ivetttt yaa bak oda vaaa :18::18::18::18: bende diorum ben bugün neden böle üzüntüşüyüm diorum bak oda vaaa
ivet yaaaaaa ya bide 181111111111111111111 olsaydı ooooooooo çook zor olurdu söylemesi yaw
pes dedim morem bu nasi vicdan hayvanmi oldunuz
he vallameelkim bilinmeyen numaralara dönecektin he 118 80 gibimm
bak üzüntünün bi sebebide oymussbenimde heel dün nasi sinirlendim uyuzlar rahattilar adamalr kazandi isteee
yaww yasakımmm ben o güzell hayvanlarda olduklarını sanmıorummm onların bile vicdanu bizden iii
meelkim hani senin ziyaretcinde yalanci kisce vardi ya o yok artikin niye silinmis nasi ulasacam ona artikinnn
meelkim hani senin ziyaretcinde yalanci kisce vardi ya o yok artikin niye silinmis nasi ulasacam ona artikinnn
ana altin düsmüss ceyrek 134 tl olmusssssyatirim yapanalr yanmisss
he vallaartıkıın o zaman bilmediğiniz bi numara oldumu direk beni arardınız
ama hak ettiler yasakımmm ünlüler hiç mücadele etmedikiii
arardim aramazmiyimmm melekimm
uyuzlar ondan önce kekide yedilerr digerleri acti halbukiiümüt cengiz ne diyim simcik onlara pehlivanliklari batsin ilaaa
bende baktım bugün göremedim
şimdi sana anlatıyım bak benim mesaj alanlarıma girordan içgiyim bölümüne 2 mesaj atmışım o içgiyim bölümünde ki konularda onun açtığı konular var ben ordan buldum..
xabu 34 anlatabildimmi kıscem:44::44::44:
konu sahibinin adları yazıyo zaten
yaww şu ayşegülmü fatmagülmüüü anam çok kokunç yawwwkonuşurken kaşıı gözü ayrı oynuooo
ama nasi bulacam senin oka mesajin varyaw niye silinmis önceden ne iyiydi sendne giriyodum hemennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?