Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

tamam canim benide yaza bilirsin..annem geldi, bu aksam okumaya calisacam...bende cikiyorum simdi, öptüm hepinizi

oyy gözün aydınn canımm yazdımmmm

dedğim gibi adetn yakınsaa fazla fazla oku bidenemm görüşürzz sonram gene

oyy gözün aydınn canımm yazdımmmm

dedğim gibi adetn yakınsaa fazla fazla oku bidenemm görüşürzz sonram gene

yarin sabah görüsürüz canim...

yok adet daha ayin sonunda canim...dahaaaa cooook var :)
bugün okumaya baslicam insallah..gelen giden olmasa

hadi hepiniz öpüldünüz...iyi aksamlar

yaa akşamdan beriii tvdeki kardeşime ağlıorum yaaa dilek Özçelik haberini okdunuz mu kızçler kanser hastası olan bakandann dilenci muamelesi görenn kardeşimizz
Allahımm tüm hastalarımıza yardımm etsinn inşallahhhh
Yaşamayan bilmiorrr bu kemoterapiler nasıl hastanelerde diyalizlerdeki insanlar ne haldee
bu kardeşim gibi yardım isteyenede böle davranılmasını kınıyorummm
içim acıdı dünden berii şimdi kardeşimize yardım ediyorlarmış..... neye faydaa sadece dilek değil kii bu durumda olan
illaki böle bişey mi olmalı yetkilerin göznü açması içinn Allahım adaletini gösterir inş... inşallahh tüm yardım bekleyen hastalarımıza yardım eder ..... kimse ama kimse ilaç yok die ölmeyi hak etmiyor .... ben böyle adaleti kabul edemiyorum

hoşbuldum canım yeni avatarın hayırlı olsun o leylek sana bebişini getirsin en kısa zamanda

dilerimm Rabbim den hepimize getirisnnn melekimmm inş.. Allahımm isteyen herkese dahası Rabbim kim ne istiorsa ona onu versinnn

ana sayi harika salati tefriciye sayisi bi dilek tutum bari bu an kacmazzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…