- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #45.281
ne bilim öyle geldi aklimam moremmmhayy allah iliğini versinn moreee nilere bağladıııı
:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ohhhhh afiyet olsunmeelkim ksicem sizden cok sey örendim..moremden erken yatip erken kalkmayi sendende erken yemek yapmayi y..
yemekim hazir patlicanli sandal sefasi yaptim,pirinc pilavi coban salata ve cacikkherifi bekliyom yemek icin
ne olcak benim bu kalpciklerimne bilim öyle geldi aklimam moremmm
buyirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sizin icin süsleniyom moreem cirkin cikmim karsiniza diyee
melekimmmmmmmmmmmmm
meelkim ksicem sizden cok sey örendim..moremden erken yatip erken kalkmayi sendende erken yemek yapmayi y..
yemekim hazir patlicanli sandal sefasi yaptim,pirinc pilavi coban salata ve cacikkherifi bekliyom yemek icin
ohhhhh afiyet olsunkıscem az değilsin heee o nasılmış patlıcanlı sandal sefası:44::44::44::44::44:
zatenn güzelsinnnn yasakımm maşllhhhh
maşşalhh yasakımmm döktürmşsünn valaaaa
elceslerine sağlıkkkksandal sefasııı haaaa
eline sağlık bide becerikli değilim dersin canım çekti acıkta bana yollabostan patlicanlari ikiye kesip biraz tuzlu suda bekletipp yikayip kizartip et domates ve biberii kavurup bunlarla patlicani doldurup fiirna verdim sonram yiyecegim zaman üzerien kasar serpip biraz daha pisirip yiycemm
bostan patlicanlari ikiye kesip biraz tuzlu suda bekletipp yikayip kizartip et domates ve biberii kavurup bunlarla patlicani doldurup fiirna verdim sonram yiyecegim zaman üzerien kasar serpip biraz daha pisirip yiycemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?