- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #45.321
tamamozaman burdadımmm cankuşumm hayaotuma bi msj attımm ozaman çıktı sanırmmmm :44::44::44::44:
bunlarda yumoşla spoş
.................................. ............ ... .... .... .... .. .. .. .. ..Aaaaaaaaaa melekimm burdaymış ,,,,, hiç görüşemiyoz ya melekim.......
valla kıscem yüzünü gören cennetlik gel bi bakım nerdesin sen.................................. ............ ... .... .... .... .. .. .. .. ..Aaaaaaaaaa melekimm burdaymış ,,,,, hiç görüşemiyoz ya melekim.......
evetoyyyy buu mikemmelll melekimmmmmm
nazımm nasılsın bakalım be ...............İyi mi keyifleriniz ,,,, ben fazla gelemiyom artıkın , fırsatım olmuyor ,, bir de interNETİ yasakladım kendime............elifiminnnn güzell annesii asıl sen nerdesinnn moree seni göremiorzzzz
valla kıscem yüzünü gören cennetlik gel bi bakım nerdesin sen
insan arada bi gelir gel hadi sarılamda hasret giderelim
senin de yüzünü gören cennetlik melekim.........melekim benim , can kızçem......
evet
yaw hiç unuturmuyum güzel yüzcüklerini öyle özledim bi bilsen hepimiz ösledik senihe yaa benim ben ..................İyiki adımı unutmamışsın canım......... hiç hatırladıın yok beniiiii................:26: .......................
nazımm nasılsın bakalım be ...............İyi mi keyifleriniz ,,,, ben fazla gelemiyom artıkın , fırsatım olmuyor ,, bir de interNETİ yasakladım kendime............
ruyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabuseeeeeeeeeeeeeeeeeee
kıscem seni dün akşam yasakımda sordu dediki ruyam horozu yedi bidaha görünmedi
haber salda gelsin 6000 de goç var dedi
yaw hiç unuturmuyum güzel yüzcüklerini öyle özledim bi bilsen hepimiz ösledik seni
he yaa benim ben ..................İyiki adımı unutmamışsın canım......... hiç hatırladıın yok beniiiii................:26: .......................
kıscem ben karıştırdım 5000 de goç var 6000 de tosun:126: :126: :126: artıkın internete fazla girmiyom ,,, zaten horozu yedikten sonra yerimden kalkamadım ,,,, çok yemişim ama ben koçu 5000 de isterim ,,
ruyami gören vami ben hic göremiyom horozdan sonra nolduki acepp
ruyam bak yasakım seni neka merak etmiştadindan bayildida ayilmadimi ecep halenneskiden 3 harfte olsa yazip kaciyodu simcik oda yokkk
bilmem ki inansam mı inanmasam mı ,,,,,,,yaw hiç unuturmuyum güzel yüzcüklerini öyle özledim bi bilsen hepimiz ösledik seni
ayynııı beaaaaa rüyammmmm
tamam interneti yasakladaa kk yıı yasaklama moreee
:126: :126: :126: artıkın internete fazla girmiyom ,,, zaten horozu yedikten sonra yerimden kalkamadım ,,,, çok yemişim ama ben koçu 5000 de isterim ,,
geçmiş olsun
sizi cokk özledımmmmcokkk hastayımmmmmm bennnnnnn:2::2::2::2::2::2::2:
evettt rüyammm hepicmizzz ösledikkk kızçemmmmm
kıscem ben karıştırdım 5000 de goç var 6000 de tosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?