Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

.......................................................................Aaaaaaaaaa melekimm burdaymış ,,,,, hiç görüşemiyoz ya melekim.......

elifiminnnn güzell annesii asıl sen nerdesinnn moree seni göremiorzzzz

ruyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabuseeeeeeeeeeeeeeeeeee
kıscem seni dün akşam yasakımda sordu dediki ruyam horozu yedi bidaha görünmedi
haber salda gelsin 6000 de goç var dedi

elifiminnnn güzell annesii asıl sen nerdesinnn moree seni göremiorzzzz

nazımm nasılsın bakalım be ...............İyi mi keyifleriniz ,,,, ben fazla gelemiyom artıkın , fırsatım olmuyor ,, bir de interNETİ yasakladım kendime............

he yaa benim ben ... ...............İyiki adımı unutmamışsın canım......... hiç hatırladıın yok beniiiii................:26: .......................
yaw hiç unuturmuyum güzel yüzcüklerini öyle özledim bi bilsen hepimiz ösledik seni

nazımm nasılsın bakalım be ...............İyi mi keyifleriniz ,,,, ben fazla gelemiyom artıkın , fırsatım olmuyor ,, bir de interNETİ yasakladım kendime............

ayynııı beaaaaa rüyammmmm

tamam interneti yasakladaa kk yıı yasaklama moreee

:126: :126: :126: artıkın internete fazla girmiyom , ,, zaten horozu yedikten sonra yerimden kalkamadım ,,,, çok yemişim ama ben koçu 5000 de isterim ,,
ruyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabuseeeeeeeeeeeeeeeeeee
kıscem seni dün akşam yasakımda sordu dediki ruyam horozu yedi bidaha görünmedi
haber salda gelsin 6000 de goç var dedi

he yaa benim ben ... ...............İyiki adımı unutmamışsın canım......... hiç hatırladıın yok beniiiii................:26: .......................

:126: :126: :126: artıkın internete fazla girmiyom , ,, zaten horozu yedikten sonra yerimden kalkamadım ,,,, çok yemişim ama ben koçu 5000 de isterim ,,
kıscem ben karıştırdım 5000 de goç var 6000 de tosun

yaw hiç unuturmuyum güzel yüzcüklerini öyle özledim bi bilsen hepimiz ösledik seni
bilmem ki inansam mı inanmasam mı ,,,,,,, ......................hadi affetttim tamm..................
ayynııı beaaaaa rüyammmmm

tamam interneti yasakladaa kk yıı yasaklama moreee

kk yı da çok özledim ama bi girince tam 2 saat çıkamıyom sonra.........:126: :126: kk nın bağımlısı oldum be yaa...........

az kaldıı kızçemm 5000 unutmaa haa kaçırma bu anııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…