Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kızlar merhaba buralarda daha yeniyim sorumu hangi başlıkta soracağımı bilmiyorum size bir sorum olacak :) nisan ayının 10unda adet olmam gerekiyordu fakat olmadım bende 15 nisanda yani dün kan testi yaptırdım sonuç 0.98 çıktı sizce erken mi yaptırmışım ?

eedammm nettim çok yavaşş kızçem ondan böle yavaş yazyommmm

neysee moremm gorusmekk uzere kendınee ıyı bakk en kısa zamanda haber etmyee calsııcam

diger kızlar sizlerede iyi geceler gorusmek uzere optum hepınızı saglıcakla kalınnn hoşcalınnn

Yasakımmm karsılasamadıkkkk amaa gorusmek uzere ınsallahhh

moreee dıger kızlara slm soleee

5 gün geçmişş kızçemmmmm erken değil yaniii

pek iyi değil aslında stres yarın bat çok korkuyorummmmmmmmmm:18::18::18::18::18: edacım sen nasılsın

kızcem korkmaa stres yapma hıc bakk benım de batt 13 nısandı geldıde gectı bılem ne gelen vaa ne gıdennn bekleee sabırlaa ınsallah rabbım bebegını verır nekadardır beklıosunn bıtanm senn :26::26::26:

as. edaamm slerimm kızçemmmm

en kısa zamandaa haberini bekliorzzz

ii gecelerr Allah rahatlık verinnn kurabiyemmmmeeee

sizleriii cok sevıyorummmm ınsallah guzel haber alırımda oyle gelırım buraya rabbımm yardımcımız olsunnnn inşallahhhhhh

vee vee batı gelmişde geçmiş olan yada yakın olan kızcelerımee rabbımm testındee pıztıf gormeyı nasıp etsınn ınsalllahhhhhhhhhhhhhhhh

ammmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn edaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm

Allahımm bize güle oynaya gelmeni nasip etsinnn bitanemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…