- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #45.401
21 canım ama bende yok buu sanmıorummm
more nıye ümiitsizsinn beaaaaaaaaaaa
niye canım yaa daha bir hafta varmış belli olmaz21 canım ama bende yok buu sanmıorummm
niye canım yaa daha bir hafta varmış belli olmaz rabbim ol dese yeter21 canım ama bende yok buu sanmıorummm
ayyy inşallah canım yaa o kadar dua ediyoruz sureler okuyoruz rabbimiz duyacak sesimizi biz de ısrarla istemeye devam edicez. ee 3 gün geçmiş niye test yapmıyorsun. iyi sabırlıymışssın
niye canım yaa daha bir hafta varmış belli olmaz
ayyyyy inşallah yeni ev hayırlı geliiiir. çok heyecanlııııcanım aslında pek sabırlı oldugum soylenemez ama mecburıyetten dayanmak zorundayım suan annemdeyım ev tasıcaz yarınn ınsallah evin iiçi curcuna oldu gebelık testlerımın nrde oldguunu bıle bılmıyorum ama yenı eve gecınce yapıcam eger ozaman regl gelmezzse kii gelmez ınsallah bakalımm nasıppp
canım aslında pek sabırlı oldugum soylenemez ama mecburıyetten dayanmak zorundayım suan annemdeyım ev tasıcaz yarınn ınsallah evin iiçi curcuna oldu gebelık testlerımın nrde oldguunu bıle bılmıyorum ama yenı eve gecınce yapıcam eger ozaman regl gelmezzse kii gelmez ınsallah bakalımm nasıppp
nebilimm eddammm öle hissediorummm
ayyyyy moreee nekadaaa güzellllllllllllllllllllll
bu akşam yapamasmıısnn eddam beaaa
evettt edamm bende çok beğendimm bessa çok anlamlııı
moreee bu aksam yapamamm kiiineee annemdeyımm eczanelerde kapandııı
haa kızçemmm ben akşamevine gitcen sandımm tühh beaa bende oynamaya haızlrnordummm
moreeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?