Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ayyy ben yetişemiyorum sizee :) ben 22 eşim 25 yaşında yasakhayal teşekkür ederim :124:

kiscem alisirsin bizde ilk basta öyleydikk sonradan hizlandikk

eve giderken topige gelirken bu süpürgeni kullan cabuk gelir gidersinn

bide en son sayfaya bak sonram 5 saniyede bir ne bi geri sayfaya cevir tekrar sona bak yazilanalri kacirmadan cevap veririsinn

bak yine yapmis o smileyi

ayyy ben yetişemiyorum sizee :) ben 22 eşim 25 yaşında yasakhayal teşekkür ederim :124:

kızçem eğer çalışmıyorsan hemen düşün derim

ben de bir sene düşünmedim ama şimdiki aklım olsaydı hemen başlardım çalışmalara

çünkü bebikler nazlı gelmesi zaman alabiliyo tabi herkesin bünyesi aynı değildir

ve de rabbim istedimi olur ama sonradan pişman olma derim ben

yaww yasakımm bu benim pccc ben yazıorum o yazmıo bazennn yatmadı kocişş beni yatırmadan yatamı hiç yazcaktımmm
morem aciklama getir mesajinakimi yatacak senmi beni yatiracan benmi seni kocan senimi sen kocanimii

bende geliştiririm artık kendimi burada en acilinden bi süpürge lazım çalışmayı düşünüyorum o yüzden erteliyoruz şimdilik :) rabbim isteyenlere versin inşallah :) bu smiley bana çok benziyo hareketli deli dolu çok hoşuma gitti :124:

oyyy hayırlısı olsunn kızçemm inş.. düşündüğün zaman rabbim hemen verir

sende bizdensin kuşummm

al kiscem al süpürgesiz zor olurrrama cokta korunmayin cerennazlimm gercekten bazen evdeki hesap carsiya uymuyoohe deyince olmuyo bebisss .tama bazen ilk denemede olanda varda cogunluk ugrasiyo ama

uzun zamandır takip ediyorum bikaç sorumun cevabını burada buldum artık üye olmanın vakti geldi de geçiyor dedim hepiniz çok neşelisiniz maşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…