- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #45.521
uzun zamandır takip ediyorum bikaç sorumun cevabını burada buldum artık üye olmanın vakti geldi de geçiyor dedim hepiniz çok neşelisiniz maşallahhhh
uzun zamandır takip ediyorum bikaç sorumun cevabını burada buldum artık üye olmanın vakti geldi de geçiyor dedim hepiniz çok neşelisiniz maşallahhhh
saol ksicem öyleyizdir ayiptir söylemesii diger kislarda hep öyledir bu topik en aktif en cok paylasim olan ve en sicak topiktirrrrbaska yere gitme artikin bizim kisce oldunn hergün firsat bulunca buraya gell nerden katiliyon cerennazlim aramiza
orası da öyle ama şimdilik durumlar pek müsait değil yaş olarak da hazır olmadığımı düşünüyorum bi süre dursun bakalım
cerennazlim ne sormak istiyosan aklina ne takiliyosa sor bilen kesin cevaplarrrrr
edamındaa daha kırmızılar gelmemişş kızçelerrrr
buarada miamoremn bebişi erkek duydunuz değil mii
aynenn kızçemmmm maşallahımız vaaa çenemizz pek düşüktürrr
orası da öyle ama şimdilik durumlar pek müsait değil yaş olarak da hazır olmadığımı düşünüyorum bi süre dursun bakalım
evet ya duydum çok sevindim maşallah
hayırlısıyla kucağına alsın inşallah
edamm kızçemi bilmiyordum çokkk sevindim kaç gün geçti onun hadi inşallah allahım hayırlısını versin
edamındaa daha kırmızılar gelmemişş kızçelerrrr
buarada miamoremn bebişi erkek duydunuz değil mii
buraya bayıldım gerçekten çok sıcak bi karşılama oldu bu En Buyuk Kadinlar Kulubu ankaradan katılıyorum aranıza
buraya bayıldım gerçekten çok sıcak bi karşılama oldu bu En Buyuk Kadinlar Kulubu ankaradan katılıyorum aranıza
3 güün geçtii kızçemmmminş... müjdeyle gelirrrr
edamin kacinci günüydü ama ben 36 .güne kadar bekle demistimmm cünkü o gec yumurtladi:26:
ana miamorem kisce istiyoduama morem daha kücük bence yanilma payi olabilir diye düsünüyorumm cinsiyet konusundaaaa
hoşgeldin öyleyse canım zaman buldukça yaz buraya sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?