Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

uzun zamandır takip ediyorum bikaç sorumun cevabını burada buldum artık üye olmanın vakti geldi de geçiyor dedim hepiniz çok neşelisiniz maşallahhhh

saol ksicem öyleyizdir ayiptir söylemesii diger kislarda hep öyledir bu topik en aktif en cok paylasim olan ve en sicak topiktirrrrbaska yere gitme artikin bizim kisce oldunn hergün firsat bulunca buraya gellnerden katiliyon cerennazlim aramiza

orası da öyle ama şimdilik durumlar pek müsait değil yaş olarak da hazır olmadığımı düşünüyorum bi süre dursun bakalım

cerennazlim ne sormak istiyosan aklina ne takiliyosa sor bilen kesin cevaplarrrrr

aynenn kızçemmmm maşallahımız vaaa çenemizz pek düşüktürrr

orası da öyle ama şimdilik durumlar pek müsait değil yaş olarak da hazır olmadığımı düşünüyorum bi süre dursun bakalım

en doğrsunu sen bilirsinnn cankuşummm hakknızda hayırlsı inaşllahhhhh

evet ya duydum çok sevindim maşallah

hayırlısıyla kucağına alsın inşallah

edamm kızçemi bilmiyordum çokkk sevindim kaç gün geçti onun hadi inşallah allahım hayırlısını versin

3 güün geçtii kızçemmmm inş... müjdeyle gelirrrr

edamındaa daha kırmızılar gelmemişş kızçelerrrr

buarada miamoremn bebişi erkek duydunuz değil mii

edamin kacinci günüydü ama ben 36 .güne kadar bekle demistimmm cünkü o gec yumurtladi:26:

ana miamorem kisce istiyoduama morem daha kücük bence yanilma payi olabilir diye düsünüyorumm cinsiyet konusundaaaa

edamin kacinci günüydü ama ben 36 .güne kadar bekle demistimmm cünkü o gec yumurtladi:26:

ana miamorem kisce istiyoduama morem daha kücük bence yanilma payi olabilir diye düsünüyorumm cinsiyet konusundaaaa

yok bellimiş ultrasonlarda yasakımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…