- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #45.581
bulcam onu yarın düzenlerim artık profilimi şimdi uyku zamanııııyasakhayalll sende dua için çıkacaksın galiba Allah dualarını kabul etsin :) hepinize iyi geceler şeker tadında rüyalar
eşim patlıcanı seviyor zaten nadir yemek seviyor seçiyor hep bu tarifte iyi oldutesekkürler nuarinimm yedik vala güzelde oluyoo ic kisimdaki o pamuk kisismalri biraz alki et koama yeri cok olsun kiscemm....
nuarinimm cankusum sen nyie yatmadinsatt 11 geciyoo
hosgeldin dilekimmm cikmadan senide gördümmIyi akşamlar kizlar:
eşim patlıcanı seviyor zaten nadir yemek seviyor seçiyor hep bu tarifte iyi oldu
misafirliğe gitmiştim yeni geldik bakayım biraz dedim
cerennazlim bak nuarinimde hemserimizz oda angaralii
Hepiniz çıkıyormusunuz yaaaaaw:2::2:
hosgeldin dilekimmm cikmadan senide gördümm
benim esimde öyle nuarinim patlicani cok seviyo bende cesitlerini yapmaya calisiyorummiyi ettin kiscem cikmadan bi sesini duydumm: 48:
yarın angaralı olarak sohbetimize devam edelim o zaman şimdi burda uyurum yoksanuarin bende angaralıyım en kısa zamanda sohbet etmek isterim tekrar iyi geceler herkese tatlı rüyalaaar
yarın angaralı olarak sohbetimize devam edelim o zaman şimdi burda uyurum yoksanuarin bende angaralıyım en kısa zamanda sohbet etmek isterim tekrar iyi geceler herkese tatlı rüyalaaar
Hosbulduk yasakimmmm nere yaw daha karpuz kescektik
dilekim duami okuycam regl ne gelmeden okumda bitirimm diye
Tamam canimmmmm allah kabul etsin duani bitanemallah rahatlık versin iyi geceler
Doğru yaaa olsun iki güne keseriz heral bizde bu cene varken sayfa dolar taşar yasakimmmana garpuza daah cok kiscemm6000.sayfada yiycezzzz haydin bakalim cenelere kuvvett yazinki dolsun sayfaalrrrrrr
Doğru yaaa olsun iki güne keseriz heral bizde bu cene varken sayfa dolar taşar yasakimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?