Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kırmızılarıda görsem paylaşırım tabiki
eğer gelmezse kırmızı cumaya kadar hiç bişey yapmıycam belki mevsimselde olabilir sentimentalin öle oldu mesela

evet doğru diosun mesela geçen ay bnm 2 gün geçti umutlandım ama baktım kırmızılar geldi cnm ama bn tam anlamıyla bu ay korunmadım geçen ay korunduğumda oldu ama bilmiorum yaa

evet bnm 29-30nisan gibi işte var bazı belirtiler kasık batması oluo midem bulanıo bazen ama bilmiorum ya bnm daha baya var
mide bulantısı için erken sanki ama var diyosan bence sen test yap silikte olsa çıkar bazı insanın bebek rahme düşer mide bulantısı başlarmış annem öle sölerdi

evet doğru diosun mesela geçen ay bnm 2 gün geçti umutlandım ama baktım kırmızılar geldi cnm ama bn tam anlamıyla bu ay korunmadım geçen ay korunduğumda oldu ama bilmiorum yaa
hayırlısı canım biliyosun streste etkiliyo daha batına var takma şimdiden bu kadar kafaya sonra insan çok üzülüyo istemem üzülme sennnn
bu ay ben rahattım gayet bugün biraz heyecan var acaba diye ama kırmızıları görürsemde hiç üzülmüycem rabbim büyük verir bizede zamanı geldiğinde biz insanoğlu aceleciyiz hemen olsun istiyoruz :26:

mide bulantısı için erken sanki ama var diyosan bence sen test yap silikte olsa çıkar bazı insanın bebek rahme düşer mide bulantısı başlarmış annem öle sölerdi

ayy cnm yaa heycanlandım şimdi ama pek umudum yok yinede bu akşam test yaparım ama bilmiorum ya hani hamiş olmak istiyoz ya diorum acaba kendimi öle hissetmek için mi midem bulanıo batma var bilmiorum ya kendimizi dinlioz ya ondan olabilir ama inş hamişizdir inş sen bugün bana güzel haberi vercen canım

canım kırmızıları görmezsem sölerim ama dediğim gibi mevsimsel olabilir o yüzden bugünü baz almak istemiyorum umutlanmak istemiyorum 3. deneme bu ay geçen aylar çok umutlandım çok üzüldüm bu ay umut yok üzüntü yok

canım bnm hayırlısı olsun üzme hiç kendini inş rabbim nasip etcek dualarim hepimize :)

canım burdaym .. hayırlısı olsun esrarengizim bilemem inan ne olur belki de gelmez adetn akıntı olabilir bazen böle ...

sıkma hemen canını akıntının çok olması aynı zamanda gebeliğin de göstergesi olabiliyo içini ferah tut canım inşallah gebelik belirtisidir seninki :)

hayirlisi canim, ama neden cok akintin var...
icimden bir ses senin hamile oldugunu söylüyor...

Kızlar umutlanırdınız beni walla.. buschyum eminmisin ya acaba hamilelik belirtisimidir?
Basammmmm inşallah canım ya senin ağzından Rabbimin kulağına.. ve yemin ederim burdaki herkezin hamiş olmasını canı gönülden istiorum ama seni daha bi bekliyorum.. yaşadıklarını anlayabiliyorum çünkü bende aynısını yaşıyorum.. inşallah bu ay beraber kalırız canım yaaaa... hatta tüm topik aynı anda kalsak ne güzel olurdu dimi

inş canım bu ay bebeğin seninle olur hayırlısı hakkında batın ne zamandı senin ne kadar var

ama inan ben burda daha rahatladım eşimi üzmemek için konuşmuyodum hiç ama size herşeyi daha rahat anlatıyorum

yasakım

evet bende üzmememk icin esimle konusmuyorum bunlari

cogu erkekler böyle benimki alistiama ben lafin ALTINDA HIC KALMAMM yosam bunlara yüz verirsek bas geelemeyizzzsimcik sadece bacacikalrin ne agrir fazla oturma nette diye biliyo ancakkyosam kk laf süyletmemm

yasakim sen neymisin neee....masallah kiz :)

insallah canim...
walla bilmiyorumda senden gelecek gibime geliyor haber
benim yine kanamam var canim ya daha 14 gün benim bata ama kasiklarim agriyor, ve acik kirmizi ve akintim geliyor....cokta agrim var....

inş canım bu ay bebeğin seninle olur hayırlısı hakkında batın ne zamandı senin ne kadar var
inşallah canım umudum yok ama inşallah gelmezolasıca batım nisan 28 canım.. sen ne durumdasın ??

insallah canim...
walla bilmiyorumda senden gelecek gibime geliyor haber
benim yine kanamam var canim ya daha 14 gün benim bata ama kasiklarim agriyor, ve acik kirmizi ve akintim geliyor....cokta agrim var....

inşallah bebemmm ikimizdende gelsin. benimde kasıklarım ağrıyo akıntım var kasık batmalarımda var ve adet olacakmış gibi ağrımda var umutsuzum açıkcası. bi değişen ne biliomusun eğer bu ay hamile kalırsam belirti olarak yazacağım tek şey sevmediğin bişi sana harika üstü kokuyo die yazıcam. yumurtayı severim ama çok aramam. görmesem aramam yani ama bu aralar elimden gelse sabah akşam hep haşlanmış yumurta yiyesim var :125:
bide dün akşam kociş umutlanmasın die sanırım adetm gelcek kasıklarım ağrıyo dedim. ' yapma ya bu ay olsaydı artık yaa.. '' gibisinden bişiler söledi sonra benimde üzüldüğümü farkedince 'napalım çalışmalara devam olana kadar üzülmek yok' dedi. ama üzülmüş oldum bilem o çoookk istior ve ben ona bi ewlat veremiorum.. kendimi okadar çaresi hissediorumki anlatamam

Son düzenleme:
benim bat bugün canım hayırlısı hakkımda....
ama ona evlat veremiyorum diye üzülme aynı evlat seninde olacak inş herşeyiyle berabersiniz bu hayatta.. stres yok ayrıca bebek gelsin istiyorsan eğer takmamaya çalış biliyorum kolay değil ama insan isteyince yapabiliyomuş ben bu ay öğrendim onu...

ya benimde kocis ayni, ben üzülüyorum diye artik birsey demiyor, hayirlisi diyor geciyor, insallah olur diyor...allahim bilir diyor...
bana teseli veriyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…