Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canım sana kim söledii hayıtıı :44::44::44::44::44: hayıt içilio biliorum ama adette başlıorsunnn sonra bırakıorsunnn bide sen ilacınımı alıyordunnn :44::44::44::44::44:

evet canim hergün aliorum doktorum demisti...adetimi düzene koymak icindi...simdi bilmiyorum neden böyle oldu...sorarim doktora

doru morem gündüzleri olmasa bilem aksamalri bulusuruz bizzzz

ha şimdii olduu yasakımmmmmmmmm

buütn kızçeler şimdiden anlaşakk yaz geldii havalar güzel gezelimmm görelimmmm tamam ama akşmlrı burda buluşuorzz tamamı

ha şimdii olduu yasakımmmmmmmmm

buütn kızçeler şimdiden anlaşakk yaz geldii havalar güzel gezelimmm görelimmmm tamam ama akşmlrı burda buluşuorzz tamamı

aynen morem sabah gündüz olmasa bilem aksamalri bari yarim satte olsa görelim birbirimiziii

evet canim hergün aliorum doktorum demisti...adetimi düzene koymak icindi...simdi bilmiyorum neden böyle oldu...sorarim doktora

sor kızçemm sorr bende meraklandımm şimdiii :44::44::44::44::44:

nerde nasi seyredecez peri kis

şimdi şöle oluo kızçem ben sana aşağıda detayları anlatym

Filmin adı: Moremin Yasak Aşkı
Filmin konusu: Şimdi iki yakın arkadaş kızçeler varmış, çok seviolarmş birbirini.. Önce aralarına kötü kalpli deniz-kum-güneş üçlüsü girmek istemiş .. kızçeler birbirlerine ulaşmakta zorlanmışlaa birascıkın .. soona da aralarına kötü kalpli teknoloji girmek istemiş kızçelern internetlee pc lee hepsiyle bi mücadele başlamış .. işte kızçelerin kavuşma hikayesini anlatıyo film böle yani ..
Oyuncular: İlhanazz- Yasakhayal
Yazan-Yöneten: Pureipek

morem bak askimizin filminide cekti peri kiscemmmmm

sonu güzel bitsin yönetmenim bizi ve seyirciyi aglatmaaaaa

morem kk da tarihe gecti k bak kimin filmi vaaaaa

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…