- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #45.741
yasakımmmmmm canımmmm hoşgeldin beaaaa
bizde yarın indirim günlerine başlıcaz insört çalışması yapıorum ondan azcıkın yoğunum ama gördüğünüz gibi gidemiorumm
sizleri bırakamıyorummm canlarımmmm
o yüzden ara ara suskun kalırsam maruz görün..
ama yetişirim ben genee
yasakımmmmmm canımmmm hoşgeldin beaaaa
bizde yarın indirim günlerine başlıcaz insört çalışması yapıorum ondan azcıkın yoğunum ama gördüğünüz gibi gidemiorumm
sizleri bırakamıyorummm canlarımmmm
o yüzden ara ara suskun kalırsam maruz görün..
ama yetişirim ben genee
beni özleme tamam tamammm
buara çokkk ayrı kaldıkkkk yasakımm hissediorummm ben bizi bu havalarr mafettiiii
neseki artık havalr güzelllll
buarada yasakımmmmm :26::26::26::26: kociş 5 gün evdeeeben sık sık giremişcem buara biyerlere gitcekmişizz sanırmmm :26::26::26::26::26: yanii seni çok özlücemmmmmmmmm
canim hayiti aliyorumda, bir yan etkisi varmi? yani ne bilim hamile kalmis olsam (ben bilmiyorum hamile oldugumu) düsürme tehlikesi varmi?
şeyy ama ben benn ,
hepinizii özlücemmm cankuşummmmm
pardonnn ben öle yasakımın başlığına yazınca ona dedim diii
beni özleme tamam tamammm
nereye uzaklarami gideceniz morem eve gelmiycenizmii
doru kisalr geziyo disrda havalar güzellesti ya cok ayri kalacaz bence gibime geliy moremmmm özellikle 6 ve 7 ve 8 .aylardaaa
ivetttttttkalbimiz birr yasakımmmmmm
sana koly geldinn kuşumm sana lafımızz yok sen sınavına bak kopya çekmesinnnnlerrr
yasakımmmmmm
morem neka özlemisim seni cankusumm ruyalarimin kiscesii
ooyy niee 3 ay ayrı kalalımm yasakımmmmmmmmm
kıskandımmmm
öslenmisin esrarengiz ksicem benimmvalla tanidigimiz kislarimizdan biri bi iki gün gelemsin kim gelmiyo hemen biliyozzzz
şeyy ama ben benn ,
hepinizii özlücemmm cankuşummmmm
pardonnn ben öle yasakımın başlığına yazınca ona dedim diii
ne bilim morem hani öyle 3 ay degilde bi kac günde birmi görüsürüz diye demistimm. baksana kisalr gelmiyo simdidennn sende tatile ne gidecenn..bende kendimi sokaklara atacammm
akşamları burda olcas ama yasakımmm ben senii görmeden duramammmm,
ama sanada esrarli esrarengiz kiscem diyommkiskanma kiscem herkese bi sevgi sözcügümüz var
ama sanada esrarli esrarengiz kiscem diyommkiskanma kiscem herkese bi sevgi sözcügümüz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?