- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.641
Allah kabuletsinnn melekimmben kalııcıyımm sıkıntı yokkk
canlarım ben geldim tekrardan eşim ormanda piktikleymiş geç gelirim dedi bende nette girebildim napıyosunuz
yok biz kacirdik moremmm en az bu ay hamile olacaktikki aralikta anne olalimm neyse hayirlisi degilmissss
ülemi gitsin bakalimm
ben kızım olsun isterim bilmem içimede hep kız doğar
ana batin gecmemis daaha habibtemmm hadi insallaahhhhYok habibtemm yaa bat 26 sı test yapmadım daha yani bilemedim,içine doğmuştur inşallah hamileyimdir hayırlısıyla inşallah papomun içine doğdu galiba:)))Nazım yazınca bana şaşırdım zaten geldim hemen:)))
hosgeldin ksice yaw bizi unuttun iyiceeeeıyı geceler kızlarrrrrr
destinamlaa simlyimiz buu yasakımm yoğsm ben yeşilaycıyımm bilirsinnn
Yok habibtemm yaa bat 26 sı test yapmadım daha yani bilemedim,içine doğmuştur inşallah hamileyimdir hayırlısıyla inşallah papomun içine doğdu galiba:)))Nazım yazınca bana şaşırdım zaten geldim hemen:)))
bende sadiye ksice aksam gelemezdi nasi geldi kk ya diyodum demek esin evde yok iyiy sen bizlesin geleene kadarrrrrrr
ıyı geceler kızlarrrrrr
inşallahh yasakımmm mevlam nezamn verirsee
hayırlsıı
Iyı aksamlarrr kıscıklarımmm
ana batin gecmemis daaha habibtemmm hadi insallaahhhh
hosgeldin ksice yaw bizi unuttun iyiceeeehamislik nasi gidiyoo
:18::18::18::18::18::18::18:anladim aplaaa
Iyı aksamlarrr kıscıklarımmm
aynen öyle cnm bilseydim yemek yapmazdım bekliyorum bide gelcek diye aradım sen ye ben ormandayım diyo ya sinirim tepeme çıktı
ana batin gecmemis daaha habibtemmm hadi insallaahhhh
hosgeldin ksice yaw bizi unuttun iyiceeeehamislik nasi gidiyoo
:18::18::18::18::18::18::18:anladim aplaaa
inşallahh hancekimmm beaaa Rabbimm bu ay sana sevinmeyi nasip etsin bizeee
iyi gidiyorrrr teyzesiiii cok iyiyizzz siz nasılsınızzz unutmadım canımmm bır arkadasıma gittimm istanbula ordaydımm uzun zamandır siz neler yaptınız benım yokluğumda habercikler vardır inşllah
kaçma sakın ççok ösledimher an kacabilirimm
doru bende seni görmüyodumm sabahta gelmiyon artikinn
rüyamdami gelmissmorem burda olsak bilem ruyam fazla durmazdi zaten iki cümle yazip kacardii cevabimizi bilem bekleemdennn
söylerim kıscem allah sabır versin inş tez zamnda hayırlısı neyse onu versinkızlar ben gidiyom
melekim fatoşuma çook selam söyle onun için hep dua edicem canım
neka akıllısın kıscem önce oğlun oldumu sünnet yapcan alcan altıncıkları demeana bu seneyi kacirdim bak görüyonuzmuilk önce oglum olmasini cok isterdimm
sağol canım tüp bebek topiğnde ki topiği açan arkadaşımızın kanaması varmış hastanedeymiş üzüldüm allahım sabır versin şifa versin inşkızçemm geçmiş olsunn arkkadaşa :26::26::26:
aynıı beaaaa
npimmmm huyummm melekimmm herşeyi bilmek yada öğrenmek gibi kötü huylarım vaa
amiiiiiiinAllah kabuletsinnn melekimmben kalııcıyımm sıkıntı yokkk
aynen öle yapmışş yasakımmm hiç bi değişiklik yokkk
iyi gidiyorrrr teyzesiiii cok iyiyizzz siz nasılsınızzz unutmadım canımmm bır arkadasıma gittimm istanbula ordaydımm uzun zamandır siz neler yaptınız benım yokluğumda habercikler vardır inşllah
kaçma sakın ççok ösledim
napım bugün gezmedeydim akşam geldim ondan göremedik birbirimizi
söylerim kıscem allah sabır versin inş tez zamnda hayırlısı neyse onu versinyine gel özletme kendini
neka akıllısın kıscem önce oğlun oldumu sünnet yapcan alcan altıncıkları deme
sağol canım tüp bebek topiğnde ki topiği açan arkadaşımızın kanaması varmış hastanedeymiş üzüldüm allahım sabır versin şifa versin inş
amiiiiiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?