- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.601
güle güle sadiye kisceee
geri cikmam lasimm
ben geldimmm- 4 saat uyumusumm. ama iyilesmedim dahaaa:))) aksama ne yemekler var kizlar?
meelekimm kiscem hep burdaydim niye sasirdin
selammmmmmmmmm.................................melekimm ben de geldim ama çıkmam lazım görüşürüz.. ..........Öptüm......... bu arada kızçelerim sizlerle de görüşemiyoz uzun zamandır..........
her an kacabilirimmkıscıklarım sakın bi yere kaçmayınnamaz kılıp geliyom hemen
ama ben görmüyomösledim
Slm kızlarr.epeydir giremiyorum nasılsınız?bu arada kızım değil oğluşum olacak.bi haber vereyim dedim.loorinin bebişinden ne haber ??
yaww bakk rüyamda gelmişş göremedikkkkk tühhh
Allah bağışlasınnnn papommm canımmm bu sene erkek senesiii belli
Hancekiim hamilemi huhuuutebrik ederim kuzucumm yasakhayalim napar??
canım nasılmış kanamsı geçmişmi ????????
şimdilik kanaması durmuş canım ama çook üzgün ağlıyo çalışmasınla alakası yokmuş
ben sana demedimmi sen kalırsın normal yolla diye şimdi kararınız ne peki
allahım en kısa zamanda şifasını versin canım ya üzüldüm
ben şimdi adet oldum bu ay yetşmez ama öbür aya tüpe gidelim diyoz artık beklemek istemiyom kuzum ya canıma tak dedi bende anne olmak istiyorummmmmmmm.
o zamana kadarda netten yumurtlama testi alıp öyle denicez nasip artık ama tüpten vazgeçmedim
ha bu arada diğer doktoru eledik özel muayenehanesine gitcez oda başka bi hastaneye götürcek uzun iş hiç değilse bi merkezde işimizi halladeriz.
kızçemm sen yanlışş anlamıışınn beaaww :44::44::44::44:
keşke inşallahhh Allah söletmiştirrr
papom hosgeldin demek oglusun geliyohayirli olsunn loorim daha ögrenemedi cinsiyetini haftaya galiba pazartesi randevusu var bakalim ögrenebilecekmi
hancekim hamilemi saana kim dedi kis
aynı beyaaaaaaasen napıyon beyaaaaaaaaaaa
bırak maziyi hem ne demişlergeçmişe mazi geleceğe niyazi
yanlıi anlamışşi kızçem ama yanlıiı neredenn anladı çözemedimmm :44::44::44::44::44:
morem sende hosgedlin kiscemmyaw saabh hep burdaydim sen erkencikten cikmisin bi daah gelmedinn
bende alla ala niye haberim yok diyodumm kim sölemis dedim papomaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?