Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Canim bende uzuldum baya baya.ama neden ben demedim. zor valla anlatilamaz kimsede yasamasin suni sanci verdiler biran once bitsin istiyosun ama biterse bebis senden ayrilmis olacak..... bi yerde okudum bebisler bizi gormedi bizi kokumuzdan tanayacaklarmis...
banadaa nuarinim banadaa allahım dermansız dert vermesn inş.. RABBİM evlat acı ile sınamasın diorummm inş. kimseciklere yaşatmasın özlemeside zorr evet ama gelince kaybetmesi daha zorrr
Amin canim insallah hic birimiz yasamaz bidaha
Selam pazartesim yorgun kahramanim
kuzucuklar öne gelin yaww gecmisi sonra okursunuz size ihtiyacimiz varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bulasik vardi yeni geldim yaasagim kizma
mersahımmm yawwww karabiberimin sanada çok selamı vardıı öptüm dedii
ay unuutğum varmıkiş başkaa yawww bna sölersin dediii unutmasam barimm
Aleykumselam canim kustum karabiberime unuttu bizi dicektim ama o da ugrasiyo. tek basina canim

pazartesimm yaa benim koca balık etli seviyor ne yapayımmm

Hem iri dalgalı hem gür tarak girmez hiç saçıma kuruturken köpükle vigo yaparsam kuaför halt etmiş:))))eşimde bayılıyor o dalgasına düzü sevmiyooo deliii

ayyni tatlısındır hancekimmm benimde uçları dalgalı sadece ama düz kullanıorumm sevmiorum kabarıo öbür türlüü

yasakım sen balıketlisin herhalde yandı kociş seni silkelerken

1 dakika bile silkileyemez valla gerci kendide zayif degil 82 kilo ama yinede yapamazzzzbiz yandik bu yöntem bize uymazzzz

doru balik etliyimm iyikide ccok kisa boylu degilimmmm yoksa yanmistimm boyumda 1.70 yakinn 1 .69 bucukk

sizin almaniz normall hancekimmm senin yemeklerine kim dayanirr masallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

Kayınvalidemm(canımmmmm)eli güzel olanın yemeğide güzel olur der bide evde yemezdi bu kadar diyo dikkat ederdi diyo,şimdi bir tepsi dolma bir fırın tepsisi börek yesin banamısın demez maşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…