- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #4.841
Benim 1,5 yıl ve 14 kilo eşim 19 kilo aldık:)))
Canim bende uzuldum baya baya.ama neden ben demedim. zor valla anlatilamaz kimsede yasamasin suni sanci verdiler biran once bitsin istiyosun ama biterse bebis senden ayrilmis olacak..... bi yerde okudum bebisler bizi gormedi bizi kokumuzdan tanayacaklarmis...insanın dilinde herşey.. işte belki de o yüzden allahım bizi sınıyor. bakalım dilinde söylediğini eyleme dökebilecek misin? allahtan geliyor demek
kolay.. allahtan gelene tüm kalbinle razı olabilecek misin? dilin napalım buna şükür derken için " allahım neden ben" diye soracak mı? allahım sınıyor işte..sınavı geçenlerden eylesin inşallah bizleri..yoksa dünyada göremediğimiz meleklerimizi ahirette de göremeyebiliriz..ben şimdi bunun için dua ediyorum.allahım diyorum bebeğimi öbür dünyada yanımda eyle..orda göreyim yüzünü. isyanım yok.sitemim yok. üzülüyorum evet ama peygamber bile üzülmemiş mi evladına? insanız diyorum.. üzülüyorum hayıflanıyorum ama affet diyorum..halden anlamayana hal anlatmayacaksın..güleceksin bişey olmamış gibi yapacaksın.. gözyaşını bi halden anlayanlar bilecek bi de rabbin.. başka yolu yokk...bunları öğrendim ben biliyormusun mersahım....ilk bebeğim bana çok şey öğretti inan
Amin canim insallah hic birimiz yasamaz bidahabanadaa nuarinim banadaaallahım dermansız dert vermesn inş.. RABBİM evlat acı ile sınamasın diorummm inş. kimseciklere yaşatmasın özlemeside zorr evet ama gelince kaybetmesi daha zorrr
Selam pazartesim yorgun kahramanimkızlar naber?
Bulasik vardi yeni geldim yaasagim kizmakuzucuklar öne gelin yaww gecmisi sonra okursunuz size ihtiyacimiz varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Aleykumselam canim kustum karabiberime unuttu bizi dicektim ama o da ugrasiyo. tek basina canimmersahımmm yawwww karabiberimin sanada çok selamı vardıı öptüm dedii
ay unuutğum varmıkiş başkaa yawwwbna sölersin dediii unutmasam barimm
ben tammm 12 kg aldimmmmmmmmmmmmmmmm
boyumda 1.70 acık alsam iyi olcak yani...............53 ile evlendim şu an 58 59 arası oynuyom
ay çılgın mısınız kızlar siz kilo almak istenir mi hiç?
kilonun azı yarar fazlası zarar, sakkın almayın. ben zayıf hanımları severim kendimde çok değil ama orta karar bir zayıfım ama şöyle kemiklerim sayılsa daha güzel olurduuuu
53 ile evlendim şu an 58 59 arası oynuyom
:26::26::26::26: abovvvv
Hem iri dalgalı hem gür tarak girmez hiç saçıma kuruturken köpükle vigo yaparsam kuaför halt etmiş:))))eşimde bayılıyor o dalgasına düzü sevmiyooo deliii
pazartesimm yaa benim koca balık etli seviyor ne yapayımmm
sizin almaniz normall hancekimmm senin yemeklerine kim dayanirr masallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
yasakım sen balıketlisin herhalde yandı kociş seni silkelerkenben 68 kiloyumm evlendigimde 56 kiloydummmmmmmmmmmmm
Yaaaa abooow ama bana ne yaptıysa o folik asit yaptııııı
pazartesimm yaa benim koca balık etli seviyor ne yapayımmm
boyumda 1.70 acık alsam iyi olcak yani...............
esin kilolumu nuarinimmmmmm
yasakım sen balıketlisin herhalde yandı kociş seni silkelerken
sizin almaniz normall hancekimmm senin yemeklerine kim dayanirr masallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
Yaaaa abooow ama bana ne yaptıysa o folik asit yaptııııı
ben 1,63 üm 55 kiloyıummmşişmanmıyım yoksa bak şindii koplekse giremişimmm
değil normal kilosunda ama işte bana hep diyor kilo al diye başımın etini yiyorrr. sevmiyor adam zayıff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?