• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Canım benim.. anlıyorum seni :( ben de bittim tükendim. Haziran çiçeğinin dediği gibi bebeğin uyuduğu her dkyı değerlendir uyu çok iyi gelecek. Uykusuzluk bizi daha da tükendiriyor her şey çok zorlaşıyor duygusallaşıyorux da.. lütfen kendini bırakma. 😭 benim kızım da gazlı gaz için çözüm bulursan yaz buraya 🥺
Kiiraz Kiiraz ay mühendis anne demiş bebeğin uyuduğu zaman uyu diye. Çok yorgunum yanlış okuyorum

Hiç korkma benim büyük oğlum 3200 doğdu 2 gün içinde hastaneden çıkarken 2600 çıktık beni korkuttular tabi ebeler çok ağladım o zaman ama toparladım doğum kilosuna hemen ulaşmamıştı
Benim oğlumun emme reflexi zayıf gibi. 2 saatte bir emziremiyorum. 3 kez çekip geri uyuyor. Burnunu ayağını sıktığımda da uyanmıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Kaç dakika emmesi gerekiyor onu da tam bilmiyorum.

Benim oğlumun emme reflexi zayıf gibi. 2 saatte bir emziremiyorum. 3 kez çekip geri uyuyor. Burnunu ayağını sıktığımda da uyanmıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Kaç dakika emmesi gerekiyor onu da tam bilmiyorum.
Ya biberon ya şırıngayla beslemeniz gerekiyor sarılık olmaması için

Ahh kızlar içimi dökecek kimse bulamıyorum.. Okadar çaresiz yorgun hissediyorumki kendimi.. Bunları yazarken bile ellerim titriyo.. Ben çok zorlanıyorum! Ne annemden ne kaynanamdan fayda var.. eşim çalışıyo tek başına bakmaya çalışıyorum, oğlum ayazım çok gaz sancısı var durmuyor yerinde😭 Günlerdir uyumuyorum, ben yapamıyorum.. Yedi kat yabancı soruyor halimi hatrımı, en yakınımdaki sormuyor. Aşırı zoruma gidiyor
Canimm 😕😥 seni çok iyi anlıyoruz. 🙏 Gaz için özel bir sey yaptın mı bitki çayları iyi gelir kimyon iyi gelir sen icsen bebeğine de geçer 🙏

Kızlar bugun 5 günlük olduk sarılık biraz vardı daha da artmış değerimiz 14tü aslında besliyorum dikkat ediyorum ama kan uyuşmazlığından kaynaklı olabilir dedi doktor hastaneye yattık fototerapi alıyoruz dua edin çok canım sıkıldı
Rabbim acil sifalar versin cnm strese grme her bebekte sarilik gozukuyor zaten benim yegenim 10 gun yatti suan koca kiz oldu gayet saglikli hicbirsey olmaz Allahin izniyle

Kızlar bugun 5 günlük olduk sarılık biraz vardı daha da artmış değerimiz 14tü aslında besliyorum dikkat ediyorum ama kan uyuşmazlığından kaynaklı olabilir dedi doktor hastaneye yattık fototerapi alıyoruz dua edin çok canım sıkıldı
Acilsifalar insallah. sen strese girip sütünü strese itme. Çok şükür ki satılık tedavisi var hastanede iyilesir kendine gelir yavrucak 😍🙏

Ahh kızlar içimi dökecek kimse bulamıyorum.. Okadar çaresiz yorgun hissediyorumki kendimi.. Bunları yazarken bile ellerim titriyo.. Ben çok zorlanıyorum! Ne annemden ne kaynanamdan fayda var.. eşim çalışıyo tek başına bakmaya çalışıyorum, oğlum ayazım çok gaz sancısı var durmuyor yerinde😭 Günlerdir uyumuyorum, ben yapamıyorum.. Yedi kat yabancı soruyor halimi hatrımı, en yakınımdaki sormuyor. Aşırı zoruma gidiyor
Kiraz canım erkek bebeklerde gaz sancısı daha çok oluyor bir iki aydan sonra azalıyor. Gaz damlası al kullan ebebektr falan var. Kendin de her tükettiğin gıdaya kimyon kat demleyip iç. Erkek bebek olduğu için rezene önermiyorum. Bebise bol bol masaj yap. Birde her ağladığında emziriyorsan da gaz yapar beslenme saatlerini düzene koymalısın. Gaz kemerleri çorapları falanda var ebebekte onlarında deneyebilirsin

Bizde iki gün yattık kan uyuşmazlığından dedi doktorumuz şimdi daha iyi üzülme onun iyiliği için şart zor birşey değil küvözde uyuması gerekiyor sadece

Büyük oğlumda öyleydi emmek refleksi iyi diğildi dil bağıda vardı + hep uyumak istiyordu ondan çok zorlandım şırıngayla onu topladım her 2 saatten bir şırıngayla besliyordum yutmak istemiyordu geceler hiç uyumazdım sarılık olmasın ve kilosuna ulaşsın diye ondan vazgeçme sizin kiloda iyi hemen toparlarsın

Bizdede kan uyusmazlıktan dolayı oğlum sarılık olmuştu 8 olunca fototerapi aldı çok şükür geçti gitti korkma gecicek

Toplam 40 dk emmesi lazım yani oy bizim için çok zor 😥

Biberon kullanıyorum. aventin anne memesine yakın olanı çekmiyor. Şırıngayla ağzına verdiğim mamayı da yutmuyor. Eski tip ucu açık biberonla iyi içiyor
Bence neyle içiyosa içmeye devam etsin şuan en önemli şey beslenmesi çünkü benim kızım da kilosu sınırda doğdu sürekli sağıp veriyorum biberonla arası iyi Allah'tan 🙂bir de önce altını değiştirip sonra besleyin uyanıyo o zaman

Kiraz canım erkek bebeklerde gaz sancısı daha çok oluyor bir iki aydan sonra azalıyor. Gaz damlası al kullan ebebektr falan var. Kendin de her tükettiğin gıdaya kimyon kat demleyip iç. Erkek bebek olduğu için rezene önermiyorum. Bebise bol bol masaj yap. Birde her ağladığında emziriyorsan da gaz yapar beslenme saatlerini düzene koymalısın. Gaz kemerleri çorapları falanda var ebebekte onlarında deneyebilirsin
Aa erkek bebeğe neden önerilmiyor rezene

Back
X