Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

sende hoşgeldin canım
kistler için genelde doğum kontrol veriyolar. hakkında hayırlısı inş en kısa zamanda düzelir..

sende hoşgeldin canım
kistler için genelde doğum kontrol veriyolar. hakkında hayırlısı inş en kısa zamanda düzelir..

insallah canim...ama hormon tedavisi demislerdi, bekli dogum kontrol vermezler diye düsünüyorum.
birde nette okudum hayit hapi vermisti bana...benim hic simdiye kadar kistim olmadi...o hayit hapi kistleri dahada cok tetiklermis..onu okudum nette

bilmiyorum o kadarını allah şiva versin tez zamanda kurtul inş...
birde su ovulasyonu hesaplatacaktım ben bu ay için her yerde farklı tarihler çıkıyo canımcım senin bu tamam doğru dediğin bir yer varmı hesaplama için ....

merhaba kızlarr....
dün katılamadım migrenim çok kötü tuttu ewe gidip yattım.. ilaç almak içinde test yaptım hamiş değilmişim. diğer aya nasipse artıık. çalışmalara son gaz devam.. Hayırlısı diyelim.. :)
sizler nasılsınız? gelişme varmı ?

tsk ederim canim...
bu ovulation cok degisik birsey canim...internette ben hesaplatirdim 14.04.2013 cikti..ama ovu testi almistim ben canim o teste iki cizgi 20 ve21.04.2013 cikti..anlican bedenine bagli hersey :)

o tarihler tahmini tarihler...hersey bedende bitiyor, bazi kadinlar adet bitikten sonra yumurtluyor, bazilarida benim gibi gec yumurtluyormus....

geçmiş losun canım migren zor
hayırlısı bir sonraki aya inş canım artık sıkma canını rabbim büyük elbet zamanı gelince bizede nasip edecek bebek

aman hiç bakmayayım o zaman ya ovu testi alıcam bende hergünde yapılmaz ki oda canım aman boşver kafama göre takılayım ben bu ay gene hayırlısı allahtan

gelisme yok canim...sen nasilsin?

günaydin cnm

aman hiç bakmayayım o zaman ya ovu testi alıcam bende hergünde yapılmaz ki oda canım aman boşver kafama göre takılayım ben bu ay gene hayırlısı allahtan

evet onlar normal sartda hesapliyorlar...ama herkesin degise biliyor canim..e´n önemliside senin akintin..yumurta akini gibi geliyormu sende?

geçmiş losun canım migren zor
hayırlısı bir sonraki aya inş canım artık sıkma canını rabbim büyük elbet zamanı gelince bizede nasip edecek bebek
sağol canım cidden çok zor hamilelikte düşününemiorum bile
artık nasip kısmet dioruz canım hayırlısı dielim.. kısmet olcağı varsa olur zaten...
günaydın cnm hoşgeldin

bencede bakma.. bende geçen ay almıştım her gün idrarımı kaba yamaktan tuvaleti özlemiştim wala
eski insanlar ovulasyonumu biliolarmış hem? Rabbim verirse verio zaten canım.. hayırlısı dielim biz

Gunaydin bebemmmmmsende hosgeldin

hah doğru dedin valla katılıyorum eski insanlar böyle şeyler mi biliyolarmış herşey akışına göre gidiyomuş ama onlar bizden daha sağlıklıymış hemen hamile kalırlarmış tabi ozamnlar herşey sağlıklı şimdi yediğimiz herşey de var bi bişeyhormonlar değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…