- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #49.061
günnayydınn canımmmmm temizliğe başlıcam şimdiii
sen napyınn kuşummm
günaydın
Gunaydin kizlarr
sende hoşgeldin canımnapim iste isteyim, sen ne yaptin, doktora gidecektin?
bende gittim, belki okumustursun, kist varmis nazim bende...hata birtanesi patlamis, biride 2 cm olmus..
kan aldilar haftaya sonuclar geliyor, tedaviye baslanacak insallah
günaydin :) hosgeldiniz kizlar
sende hoşgeldin canım
kistler için genelde doğum kontrol veriyolar. hakkında hayırlısı inş en kısa zamanda düzelir..
bilmiyorum o kadarını allah şiva versin tez zamanda kurtul inş...insallah canim...ama hormon tedavisi demislerdi, bekli dogum kontrol vermezler diye düsünüyorum.
birde nette okudum hayit hapi vermisti bana...benim hic simdiye kadar kistim olmadi...o hayit hapi kistleri dahada cok tetiklermis..onu okudum nette
bilmiyorum o kadarını allah şiva versin tez zamanda kurtul inş...
birde su ovulasyonu hesaplatacaktım ben bu ay için her yerde farklı tarihler çıkıyo canımcım senin bu tamam doğru dediğin bir yer varmı hesaplama için ....
geçmiş losun canım migren zormerhaba kızlarr....
dün katılamadım migrenim çok kötü tuttu ewe gidip yattım.. ilaç almak içinde test yaptım hamiş değilmişim. diğer aya nasipse artıık. çalışmalara son gaz devam.. Hayırlısı diyelim.. :)
sizler nasılsınız? gelişme varmı ?
günaydın canımGunaydin kizlar
aman hiç bakmayayım o zaman ya ovu testi alıcam bende hergünde yapılmaz ki oda canım aman boşver kafama göre takılayım ben bu ay gene hayırlısı allahtantsk ederim canim...
bu ovulation cok degisik birsey canim...internette ben hesaplatirdim 14.04.2013 cikti..ama ovu testi almistim ben canim o teste iki cizgi 20 ve21.04.2013 cikti..anlican bedenine bagli hersey :)
o tarihler tahmini tarihler...hersey bedende bitiyor, bazi kadinlar adet bitikten sonra yumurtluyor, bazilarida benim gibi gec yumurtluyormus....
Gunaydin canimm nasılsıngünaydın canım
iyiyim adetim bitmek üzerede ovulasyona bakacaktım sonra vazgeçtim internettekilerde tutmuyomuşGunaydin canimm nasılsın
iyiyim adetim bitmek üzerede ovulasyona bakacaktım sonra vazgeçtim internettekilerde tutmuyomuş
bende tamamen vazgeçtim yapmaktan akışına bırakıyorum karar verdim
sen nasılsın canımcım
merhaba kızlarr....
dün katılamadım migrenim çok kötü tuttu ewe gidip yattım.. ilaç almak içinde test yaptım hamiş değilmişim. diğer aya nasipse artıık. çalışmalara son gaz devam.. Hayırlısı diyelim.. :)
sizler nasılsınız? gelişme varmı ?
Gunaydin kizlar
aman hiç bakmayayım o zaman ya ovu testi alıcam bende hergünde yapılmaz ki oda canım aman boşver kafama göre takılayım ben bu ay gene hayırlısı allahtan
gelisme yok canim...sen nasilsin?
günaydin cnm
evet onlar normal sartda hesapliyorlar...ama herkesin degise biliyor canim..e´n önemliside senin akintin..yumurta akini gibi geliyormu sende?
sağol canım cidden çok zor hamilelikte düşününemiorum bilegeçmiş losun canım migren zor
hayırlısı bir sonraki aya inş canım artık sıkma canını rabbim büyük elbet zamanı gelince bizede nasip edecek bebek
günaydın cnm hoşgeldinGunaydin kizlar
bencede bakma.. bende geçen ay almıştım her gün idrarımı kaba yamaktan tuvaleti özlemiştim walaaman hiç bakmayayım o zaman ya ovu testi alıcam bende hergünde yapılmaz ki oda canım aman boşver kafama göre takılayım ben bu ay gene hayırlısı allahtan
Gunaydin bebemmmmmsağpol canım cidden çok zor hamilelikte düşününemiorum bile
artık nasip kısmet dioruz canım hayırlısı dielim.. kısmet olcağı varsa olur zaten...
günaydın cnm hoşgeldin
bencede bakma.. bende geçen ay almıştım her gün idrarımı kaba yamaktan tuvaleti özlemiştim wala
eski insanlar ovulasyonumu biliolarmış hem? Rabbim verirse verio zaten canım.. hayırlısı dielim biz
GÜNAYDIN CANLARIM ben geldim ne yapıyosunuz
sağol canım cidden çok zor hamilelikte düşününemiorum bile
artık nasip kısmet dioruz canım hayırlısı dielim.. kısmet olcağı varsa olur zaten...
günaydın cnm hoşgeldin
bencede bakma.. bende geçen ay almıştım her gün idrarımı kaba yamaktan tuvaleti özlemiştim wala
eski insanlar ovulasyonumu biliolarmış hem? Rabbim verirse verio zaten canım.. hayırlısı dielim biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?