Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kolay gelsin şekerimmm benim vitamin eksikliğim yoktu ama doktorum coraspin ve folik asit verdi kullanmam için zaten kürtaj olanlara ve düşük yapanlara bebek düşününce hep veriyorlar coraspini.... burada yaptırabilirsem bi uğraşayaım ben olmadı izin alır eskişehire giderim artık bende... sen et yemiyor musun nazım?

slm kızlar ben 1 çocuk annesiyim 4 yaşında bir kızım var ve geçen hafta aşırı mide bulantısıyla aldığım testte pozitif çıktı doktora gittim 6 haftalık hamileymişim bu ayın sonunda 2 aylık olacak tamamen süpriz oldu ikinci çocuğu elbette düşünüyorduk ama henüz değil çalışıyorum ödememiz olduğu için nasıl yapıcaz bilmiyorum eşim çocuk doğduktan sonra çalışmazsın dio fakat ödemelere nasıl yetişecek bilmiyorum ...umarım anne olmayı bekleyenlerin yüce rabbim bir an evvel dileğinizi gerçekleştirir....

sadiyecim inş hayırlı haberlerini alırız senin hadi bakem hayırlısı hakkında inş bölesindir...

inşallah cnm ya akşam eşimle hesaplara ble girdik hangi ayda doğar adı ne olur kız olursa ben koycam bilmem hep kızım olucak gibi doğuyo içime ASEL düşünüyorum kızlar nasıl isim manası cennetteki dört sudan birinin adıyummış diğer anlamıda bal demekmiş allahım çocuk olduda isim düşünüyor

maşallah elif bebeğe
çok tatlı bişeye benziyo ne güzel ailecek kk dasınız hee
sarılalım kıscem iyiyim ama kaçmaya hazırlanıyorum

saol melekimm darsıı bize inşallahhhh

sende nere moreee

ülemi bana vermedilerr kuşummm onuu işte ben kendimm araştıroum öle buluorummm yarın sölücemm zatenn
size kalsa bişey yapmıcaksınız öle beklcem diee

geçen ay olmuştu yumurta akı gibi akıntı ama bu ay ya olmadı yada ben farketmedim

akintin oldumu cogu zaman bu yumurtlamadan önce olyorm yumurtladigin anda tam yumurta aki gibi geliyor, ve iki parmagin arasinda bir kac cm uzuyor canim...bunada dikkat ede bilirsin.

hayirli olsun allah anali babali büyütmek nasip etsin...
her bebek nasibiyle gelir....burda kac kisi bebek sahibi olmayi bekliyor, bazilari bir kac ay bazilarida senelerce...o yüzden sevinmen gerek hamile olduguna, ödemelerde birtürlü olur...

Allah bağışlasın canımmm evlatlarınııı aminn inş.. rızkıyla gelio demekki canım bebeğnn Rabbim bağışlasın inş.. isteyen herkese versinnn

ülemi bana vermedilerr kuşummm onuu işte ben kendimm araştıroum öle buluorummm yarın sölücemm zatenn
size kalsa bişey yapmıcaksınız öle beklcem diee

pıhtılaşma varsa mutlaka ama mutlaka coraspin kullanılmalı hamile kalmadan,sonra gerekirse iğneler.. ki dediğim gibi benim bi arkadaşım daha kürtaj oldu başka bi doktor olmasına rağmen ona da vermiş.. kız şimdi yeniden hamile yine doktorunu değiştirdi o coraspine devam edeceğiz demiş...sadece kanama olursa bırak hemen gel demiş bende şimdi haftada 3 gün alıyorum folik asitle beraber...hamile kalınca da devam edeceğim muhtemelen her gün... tabi doktora bağlı

kızlar bnm bata 5 gün var ama adet ağrısı gibi belimde ağrılar var sanki böle akıntım da var sanki kırmızılar gelmiş gibi herseferinde lavaboya gidiorum ama akıntı gelmiş ne diosunuz bnm gibi olan varmıydı?

ben 3 aydır deniyoruz 3 aydır aynı belirtiler canım ama sonucu biliyosun bence hiç bakma o belirtileri adetin geçsin bekle tabi bekle demek kolay ama öyle adet geçmeden hiç bir kesinlik yok.....

ben 3 aydır deniyoruz 3 aydır aynı belirtiler canım ama sonucu biliyosun bence hiç bakma o belirtileri adetin geçsin bekle tabi bekle demek kolay ama öyle adet geçmeden hiç bir kesinlik yok.....

sorma ya kayram beklemek felaket zor bakalım şu bat gelse bi aslında gelmesin kırmızılar :)

bide buralar çok sessiz kimseler yok

sorma ya kayram beklemek felaket zor bakalım şu bat gelse bi aslında gelmesin kırmızılar :)

bide buralar çok sessiz kimseler yok
ben okuldayım yazabildiğim kadar yazıyorum ama işte
senin ilk deneme dimi canım inş tutar bu ay ama olmazsa 2. ay belirtileri önemsemeyeceksin çünkü vücudunda değişiyo spoşlar içeri girdiği için ....
biraz önce okudum yumurtlamadan bir taç gün önce kasıklarda ağrı oluyomuş yoksa sen geç mi yumurtluyosun bu günleri boş geçirme istersen esbayarım

bilmiorum cnm olabilir inan bu gebelik ile ilgli bişi bilmiodum nette bu sitede araştırıdıkça buldum olabilir dediğin gibi ama boş geçmiorum

zaten bakalım hayırlısı :)

öğretmensin dimi sen

Canım bel ağrısı da akıntı da hamilelik belirtisi daha önce hamilelik yaşadığım için cevaplandırabilirim sorunu.... ama adet ve hamilelik belirtileri birbirine çokyakın asıl büyük belirti göğüslerde olur genelde. yani fazla şişer fazla acır adet döneminden fazla yani.... ama bu da kişiden kişiye değişiyor ben hamile olduğumu anında anlamıştım ama kız kardeşim bel ağrısı dışında birşey yaşamadı.... yani en güzel vücudu dinlememeye çalışmakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…