- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #49.101
canımmm bende temizlik arası verdimmm
bilmiorum ki ben genetilkte yaptırdım direk testi ordaki dr çok ileri seviye değil dedi ama ilaç şart tabii
yarun kısmetse kendi doktoruma gidicem raporlaa bide folik asit eksikmişş b vitaminne ihtiyacım varmışş
bilmiorummm bende tamm nedir ne değildirr
mümkün olduüunca düşünmemeye çalışorum sende ihmal etme bşey kaybermetsin
hiç olmassa kafan rahat olsunn btanemmm
sadiyecim inş hayırlı haberlerini alırız senin hadi bakem hayırlısı hakkındainsallah hayirli bir haber verirsin bizlere :)
CIK sükür bizde iyiz canim :)
sadiyecim inş hayırlı haberlerini alırız senin hadi bakem hayırlısı hakkındainş bölesindir...
maşallah elif bebeğe
çok tatlı bişeye benziyo ne güzel ailecek kkdasınız hee
sarılalım kıscemiyiyim ama kaçmaya hazırlanıyorum
kolay gelsin şekerimmmbenim vitamin eksikliğim yoktu ama doktorum coraspin ve folik asit verdi kullanmam için zaten kürtaj olanlara ve düşük yapanlara bebek düşününce hep veriyorlar coraspini.... burada yaptırabilirsem bi uğraşayaım ben olmadı izin alır eskişehire giderim artık bende... sen et yemiyor musun nazım?
geçen ay olmuştu yumurta akı gibi akıntı ama bu ay ya olmadı yada ben farketmedim
slm kızlar ben 1 çocuk annesiyim 4 yaşında bir kızım var ve geçen hafta aşırı mide bulantısıyla aldığım testte pozitif çıktı doktora gittim 6 haftalık hamileymişim bu ayın sonunda 2 aylık olacak tamamen süpriz oldu ikinci çocuğu elbette düşünüyorduk ama henüz değil çalışıyorum ödememiz olduğu için nasıl yapıcaz bilmiyorum eşim çocuk doğduktan sonra çalışmazsın dio fakat ödemelere nasıl yetişecek bilmiyorum ...umarım anne olmayı bekleyenlerin yüce rabbim bir an evvel dileğinizi gerçekleştirir....
nazım canım bugün pek konuşamadık işlerini hafiflettin mi bari
slm kızlar ben 1 çocuk annesiyim 4 yaşında bir kızım var ve geçen hafta aşırı mide bulantısıyla aldığım testte pozitif çıktı doktora gittim 6 haftalık hamileymişim bu ayın sonunda 2 aylık olacak tamamen süpriz oldu ikinci çocuğu elbette düşünüyorduk ama henüz değil çalışıyorum ödememiz olduğu için nasıl yapıcaz bilmiyorum eşim çocuk doğduktan sonra çalışmazsın dio fakat ödemelere nasıl yetişecek bilmiyorum ...umarım anne olmayı bekleyenlerin yüce rabbim bir an evvel dileğinizi gerçekleştirir....
evet canım benim liseya dersteyim şu anda o yüzden seri yazamıyorum azıcık boş vakit bulunca hemen bakıyorum buruyuevet canım şimdi acıktımdaa kahvaltıda yapyıommm
sen napyon kuşum des vamı bugün sanada
ülemi bana vermedilerr kuşummm onuu işte ben kendimm araştıroum öle buluorummm yarın sölücemm zatenn
size kalsa bişey yapmıcaksınız öle beklcem diee
ben 3 aydır deniyoruz 3 aydır aynı belirtiler canım ama sonucu biliyosun bence hiç bakma o belirtileri adetin geçsin bekle tabi bekle demek kolay ama öyle adet geçmeden hiç bir kesinlik yok.....kızlar bnm bata 5 gün var ama adet ağrısı gibi belimde ağrılar var sanki böle akıntım da var sanki kırmızılar gelmiş gibi herseferinde lavaboya gidiorum ama akıntı gelmiş ne diosunuz bnm gibi olan varmıydı?
ben 3 aydır deniyoruz 3 aydır aynı belirtiler canım ama sonucu biliyosun bence hiç bakma o belirtileri adetin geçsin bekle tabi bekle demek kolay ama öyle adet geçmeden hiç bir kesinlik yok.....
ben okuldayım yazabildiğim kadar yazıyorum ama iştesorma ya kayram beklemek felaket zor bakalım şu bat gelse bi aslında gelmesin kırmızılar :)
bide buralar çok sessiz kimseler yok
ben okuldayım yazabildiğim kadar yazıyorum ama işte
senin ilk deneme dimi canım inş tutar bu ay ama olmazsa 2. ay belirtileri önemsemeyeceksin çünkü vücudunda değişiyo spoşlar içeri girdiği için ....
biraz önce okudum yumurtlamadan bir taç gün önce kasıklarda ağrı oluyomuş yoksa sen geç mi yumurtluyosun bu günleri boş geçirme istersen esbayarım
kızlar bnm bata 5 gün var ama adet ağrısı gibi belimde ağrılar var sanki böle akıntım da var sanki kırmızılar gelmiş gibi herseferinde lavaboya gidiorum ama akıntı gelmiş ne diosunuz bnm gibi olan varmıydı?
evet canım benim senin bu ilk denemeydi dimibilmiorum cnm olabilir inan bu gebelik ile ilgli bişi bilmiodum nette bu sitede araştırıdıkça buldum olabilir dediğin gibi ama boş geçmiorum
zaten bakalım hayırlısı :)
öğretmensin dimi sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?