- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #4.901
bu arada bu silkelemeyi bende yaptıydım bu ayyy
yavrular yaaa uyku akıyo gözümden şu 500 olaydı da yataydıkkkkk, uyuyaydıkkkk
zayıf olunca da sallaması çok komikkk
birini kocişi ilişkiden sonra silkelemiş sonra o ay hamile kalmış bacaklarından sallamış yani bizde uygulucaz bu yöntemi sende yaptır enişteye emi kuzum
bu arada bu silkelemeyi bende yaptıydım bu ayyy
Kız cddimisin ben gülmekten ne eşim yapabilir nede içerde bişey kalır kuzzumm yaaaaa
he valla yaww benim ki başlar şimdi kalk kalk diee
he valla yaww benim ki başlar şimdi kalk kalk diee
doru valasanki biz onlarin herseyini begeniyozzz.benimkine göbek cikti diyomm inadina acim diyo daha
bende birkez denedimbi kere deneyelim dedik gülmekten olmuyo bu silkeleme işi çok komik bi görüntüüüü
valla kuzucum bilemem ama benimki süpriz bebek inan çünkü bu ay kocişin yanında yoktum geldikten sonra oldu ayrıca bu ay hastaydım öksürmek ölüyordum
aaaaaa demek senin bebişde silkeleme sıpası
doru valasanki biz onlarin herseyini begeniyozzz.benimkine göbek cikti diyomm inadina acim diyo daha
Kız cddimisin ben gülmekten ne eşim yapabilir nede içerde bişey kalır kuzzumm yaaaaa
yapcaz kızlar bebiş için amuda kalk derlerse onuda yaparız valaa
allam yarappimmmmmmmm cok güldüm yaww
o zaman sende öteki numarayı yaparsın şırınga dan hamile kalanı sen şimdi onuda duymamaşısındır daaaaaaaaaaaahahaha o iş olmas bende melekimm kocişimin özel bir durumu vaaa ağır kaldırmaması lasımmm
o zaman sende öteki numarayı yaparsın şırınga dan hamile kalanı sen şimdi onuda duymamaşısındır daaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?