Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

melekim burdamisin halennnbende öyleyim hoscakalin diyorum aradan yarim saat geciyo öyle cikiyomm ama loorim ben cikiyom diyo bi bakiyom gercekten hemen cikis aliyoo

yasakhayalim cikiyorum diyorum direk cikiyorum cunku okursam yazmak istiyorum kala kalaiyorum o yuzden okumuyorum direk cikiyorum

bu smileleri rastgele numaralarına basıp yapıcam bakalım neler çıkacak

:78::86::103::100::109::13::18::85::99::98:.90:

yasakhayalim sadece femibion 2 kullaniyorum... baska bisey yok.. aklimi cok kurcaliyo ya bu doktor bana niye yapmadi bana 2li test yada 3lu test :26: ben takmiyorum da merak ediyorum

femibion yeterli lorimm hersey icinde var zatenn bende sadece onu kullaniyodum vitamin olarakkk

kiscem sen napacann yaw ikili üclü testi yapilmasi sart degilkiiiihem esli olarak yasiniz genc düsügün yokk bide bu testler sadece kafa karistiriyo yüzde yüz doruluguda yok bende yaptirmadim hic sadece düsügüm oldugu icin o 15 haftalik bebgimde sadece ense ölcümü yaptirmisti doktorumm.. sen hic merak etme onlari bazisi doktor dedigi halde yaptirmiyo kafam karismasin diye yaptiranalr hep pisman oluyo.. tahmini bisey söylüyo doktorlar kislar basliyo aglamaya neye hamileliginin zevkini bile cikaramiyo günleri zehir oluyo..istersen bak esine bu sefer bi sordurt doktorun icini rahatlatan cevabi verir sanaa

icimi rahatlattin vallahi miamorem de e dedim de diyoki degistir doktorunu fln dedi niye yapmamis fln dedi o yuzden biraz karistim aman ya ne sordurtucam sordurtmicam olsa yapardi herhalde

yasakhayalim cikiyorum diyorum direk cikiyorum cunku okursam yazmak istiyorum kala kalaiyorum o yuzden okumuyorum direk cikiyorum
biliyorum ya vala sen en iysini yapiyon benim aklim kaliyo son yazilana bakiyom bu seferde cikamiyorumm
bu smileleri rastgele numaralarına basıp yapıcam bakalım neler çıkacak

:78::86::103::100::109::13::18::85::99::98:.90:

burdaydım ama bu sefer kesin uçtum

icimi rahatlattin vallahi miamorem de e dedim de diyoki degistir doktorunu fln dedi niye yapmamis fln dedi o yuzden biraz karistim aman ya ne sordurtucam sordurtmicam olsa yapardi herhalde

loorim sen hic takma doktor süpheli bulduklarina yaptiriyo..bazi doktor gelisi güzel herkese yaptiriyo..her doktorun bi bildigi var elbett... hem seninki gecti artik bosver rabbime emanetttbizlerde onami bakildi bak kendin diyosun annem 38 sonra kardesimi dogurdu diyesenin yasindan dolayi risk cikma olasiligi bu testlerde cok düsük zaten oyüzden doktorun gerek görmedi benceee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…