- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #49.401
sayfaalr dolarr diye korkuyom loorim yarina kalsin kutlama diyeee
loorim simcik ne haplari kullaniyonn femibiona devam ediyomusunnn
melekim burdamisin halennnbende öyleyim hoscakalin diyorum aradan yarim saat geciyo öyle cikiyomm ama loorim ben cikiyom diyo bi bakiyom gercekten hemen cikis aliyoo
melekim burdamisin halennnbende öyleyim hoscakalin diyorum aradan yarim saat geciyo öyle cikiyomm ama loorim ben cikiyom diyo bi bakiyom gercekten hemen cikis aliyoo
bu smileleri rastgele numaralarına basıp yapıcam bakalım neler çıkacak
:78::86::103::100::109: :13::18::85::99::98:.90:
yasakhayalim sadece femibion 2 kullaniyorum...baska bisey yok.. aklimi cok kurcaliyo ya bu doktor bana niye yapmadi bana 2li test yada 3lu test :26: ben takmiyorum da merak ediyorum
selam bayanlar nasılsınız benn geldimmmm
hepinizi çok özledim beaaaaa
hosgeldin kutukutu pensemmkiscem kaynana baska sehirdemiydi
femibion yeterli lorimm hersey icinde var zatenn bende sadece onu kullaniyodum vitamin olarakkk
kiscem sen napacann yaw ikili üclü testi yapilmasi sart degilkiiiihem esli olarak yasiniz genc düsügün yokk bide bu testler sadece kafa karistiriyo yüzde yüz doruluguda yok bende yaptirmadim hic sadece düsügüm oldugu icin o 15 haftalik bebgimde sadece ense ölcümü yaptirmisti doktorumm.. sen hic merak etme onlari bazisi doktor dedigi halde yaptirmiyo kafam karismasin diye yaptiranalr hep pisman oluyo.. tahmini bisey söylüyo doktorlar kislar basliyo aglamaya neye hamileliginin zevkini bile cikaramiyo günleri zehir oluyo..istersen bak esine bu sefer bi sordurt doktorun icini rahatlatan cevabi verir sanaa
biliyorum ya vala sen en iysini yapiyon benim aklim kaliyo son yazilana bakiyom bu seferde cikamiyorummyasakhayalim cikiyorum diyorum direk cikiyorum cunku okursam yazmak istiyorum kala kalaiyorum o yuzden okumuyorum direk cikiyorum
bu smileleri rastgele numaralarına basıp yapıcam bakalım neler çıkacak
:78::86::103::100::109: :13::18::85::99::98:.90:
burdaydım ama bu sefer kesin uçtum
selam bayanlar nasılsınız benn geldimmmm
hepinizi çok özledim beaaaaa
hosgeldin canimmm
hoşbuldukkk canım ne var ne yok bakalım :26::26::26:
icimi rahatlattin vallahi miamorem de e dedim de diyoki degistir doktorunu fln dedi niye yapmamis fln dedi o yuzden biraz karistim aman ya ne sordurtucam sordurtmicam olsa yapardi herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?