• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Doğum yapan kızlar hastaneye depend külot bezlerden mi götürdünüz yeterli oldu mu bana ebe hasta bezi getir depend olmaz demişti ama ben almadım hastane çantama depend koydum da hasta bezi de mi alsam
Ben ilk hafta full depend bez kullandım karnımı da sıkıştırdığı için daha rahat ettim. İki paket bitirdim bence kişiye göre değişiyor ped kullanmak istemedim ben

Kızlar, Bestlak Damla kullananlar nasıl kullanıyor? Üzerinde günde 3 kez 20 damla yazıyor, kaşığa döküp direkt içecek miyiz bunu?

Kızlar, Bestlak Damla kullananlar nasıl kullanıyor? Üzerinde günde 3 kez 20 damla yazıyor, kaşığa döküp direkt içecek miyiz bunu?
Ben bardağa su koyup üstüne 20 damla sıkıyorum. Günde bir veya iki kere yapıyorum. Size 28. Günden sesleniyorum. Süt olayı tamamen psikolojik hiçbir açıklaması yok. Ben beni sinir eden birkaç şeyi çıkardım evden
-kv- 😅
Sütüm düzelmeye başladı. Sürekli mememe bakıyor çocuk emiyor mu diye Allah'ım aklıma geldi sinirlendim yine
Bir daha ola ki dibine gelip bakarsa yüzüne sıkayım diyorum ne diyorsunuz ? 😅😅😅

julettae julettae canım Allah yardımcın olsun inan düşünemiyorum bile onun feryat figanini zaten sen nasıl iki çocuğu emzirerek devam edecektin ki bebeğe yetmeyecekti iyi bir karar ve zorlu bir süreç 🙏🙏Allah sabır versin

Ben bardağa su koyup üstüne 20 damla sıkıyorum. Günde bir veya iki kere yapıyorum. Size 28. Günden sesleniyorum. Süt olayı tamamen psikolojik hiçbir açıklaması yok. Ben beni sinir eden birkaç şeyi çıkardım evden
-kv- 😅
Sütüm düzelmeye başladı. Sürekli mememe bakıyor çocuk emiyor mu diye Allah'ım aklıma geldi sinirlendim yine
Bir daha ola ki dibine gelip bakarsa yüzüne sıkayım diyorum ne diyorsunuz ? 😅😅😅
😄😄😄😄Hey Allah'ım yaaaa

Ay kızlar gerçekten bu kayınvalideler kapatılsın ya.

Benim kayınpeder de ikinci kaynana bana. Sezaryen oldum kayınpeder diyor ki bu çocuk normal doğardı. Sana mı sorduk be adam ayıp değil mi böyle konuşması bana mı saçma geliyor. Dün akşam da emzikli resim göndermiş kaynana ona. Emzik vermeyin diyor. Bana bir sinir geliyor ki çocuğu kucağına almasını istemiyorum asla.

Kaynana desen o kadar yardım ediyor allah razı olsun ama çenesi var ya hiçbir şey yapmasın da konuşmasın yeter ki. Bir insan her şeyi ben biliyorum olamaz ya. Her konuda bi fikri var silahım olsa çekip vuracam gerçekten. Sanki çocuğu o doğurdu. Emziriyorum gece başımda bekliyo sanki ben sadece emme makinesiyim. Sonra altını alıp uyutmak istiyo benden alıp. Çocuğuma oğlum aşkım diyo öpüyo kokluyo. Vallahi bana sinir geliyo nefret ediyorum iyice.

İlk doğurduğumda da sürekli senin sütün yok işte sütün çok az geliyo falan diyo bana. Çocuğu ilk kucağıma aldığım gibi sütüm geldi allaha şükür hiç uğraşmadım. Beni zorbalıyo sürekli bunları evden kovmama az kaldı. Eşimin kardeşi de parfüm banyosu yapıp geliyo geldiği gibi de eşkiya gibi davranıyor çocuğuma. Nerde o getirin hemen bana bilmem ne.

Allahım bana ve tüm lohusalara sabır versin 🤬🤬

Benim kayınpeder de ikinci kaynana bana. Sezaryen oldum kayınpeder diyor ki bu çocuk normal doğardı. Sana mı sorduk be adam ayıp değil mi böyle konuşması bana mı saçma geliyor. Dün akşam da emzikli resim göndermiş kaynana ona. Emzik vermeyin diyor. Bana bir sinir geliyor ki çocuğu kucağına almasını istemiyorum asla.

Kaynana desen o kadar yardım ediyor allah razı olsun ama çenesi var ya hiçbir şey yapmasın da konuşmasın yeter ki. Bir insan her şeyi ben biliyorum olamaz ya. Her konuda bi fikri var silahım olsa çekip vuracam gerçekten. Sanki çocuğu o doğurdu. Emziriyorum gece başımda bekliyo sanki ben sadece emme makinesiyim. Sonra altını alıp uyutmak istiyo benden alıp. Çocuğuma oğlum aşkım diyo öpüyo kokluyo. Vallahi bana sinir geliyo nefret ediyorum iyice.

İlk doğurduğumda da sürekli senin sütün yok işte sütün çok az geliyo falan diyo bana. Çocuğu ilk kucağıma aldığım gibi sütüm geldi allaha şükür hiç uğraşmadım. Beni zorbalıyo sürekli bunları evden kovmama az kaldı. Eşimin kardeşi de parfüm banyosu yapıp geliyo geldiği gibi de eşkiya gibi davranıyor çocuğuma. Nerde o getirin hemen bana bilmem ne.

Ayy birde eskiden kırkı çıkmamis çocuk beşikten çıkmaz kimse eline almazdı bziim bebeler maskot oldu 😬😬😬😬milletin elinde biz mi bir garibiz bir iş arkadaşım sigara içiyor günlük uğruyor anneannesiyim diye uyuyor olsa dahi alıp öpüyor kokluyor kendimi sucluyorum hep dünkü parfüm meselesini de anlattım sinirlerim bombozuk

Benim kv bir hafta durdu gitti gidene kadar bişi demedi gideceği gün başladıydi akıl vermelere çok üstünü bastırıyor diye oğluna tembih üstüne tembih ama yani seninkiler bildiğin temel attı artık gitseler de sende yavaştan basının çaresine baksan hem daha rahat çekip cevirirsin Kaynin zaten tam fiyasko sallama bile ben dünkü yasadiklarimin şokunu atamadım üstümden beni alakadar etmeyen insanlara saçımı süpürge ettim en sinir bozucusu tırnağıma güzel bir oje suresim vardı kaç gundur dün tuttum pizza yapacam diye kestim benim evime gelen kızında tırnağı özel yapılmış kendisi hasta bakimi yapıyor ama bakım o biçim kendimi yiyorum kendimi neden kendi kiymetimi bilemedim hiç neden

Son düzenleme:
Ayy birde eskiden kırkı çıkmamis çocuk beşikten çıkmaz kimse eline almazdı bziim bebeler maskot oldu 😬😬😬😬milletin elinde biz mi bir garibiz bir iş arkadaşım sigara içiyor günlük uğruyor anneannesiyim diye uyuyor olsa dahi alıp öpüyor köklüyor kendimi sucluyorum hep dünkü parfüm meselesini de anlattım sinirlerim bombozuk
Benim kv bir hafta durdu gitti gidene kadar bişi demedi gideceği gün başladıydi akıl vermelere çok üstünü bastırıyor diye oğluna tembih üstüne tembih ama yani seninkiler bildiğin temel attı artık gitseler de sende yavaştan basının çaresine baksan hem daha rahat çekip cevirirsin
Parfüm olayı saçma ya biz anne olarak bir şey sıkmıyoruz sürmüyoruz. Bebeği kucağıma alıyorum eşimin kardeşi kokuyo nefret ettim bunlardan valla. Kayınvalideme söyledim ama oğlun buraya gelirken parfüm sıkmasın diye.

Seninki yine iyi az durmuş bir hafta. Şükür et. Benimki geçen diyo ki kışa kadar ben burdayım djdjahgh siz kovana kadar gitmicem diyo 🤦🏻‍♀️

Benimki beni bırakıp gitmez lohusayım ya odada bile yalnız bırakmıyo 🙄

Biz çocuğu dışarı çıkardık gezdirmeye ortalık ayağa kalktı kudurdular. Ama dün gelmiş diyo ki gidelim bizim evde kahvaltı yapalım fjjdıddk ufff böyle basit şeyler ama birleşince insana nefretlik geliyo

Ayy birde eskiden kırkı çıkmamis çocuk beşikten çıkmaz kimse eline almazdı bziim bebeler maskot oldu 😬😬😬😬milletin elinde biz mi bir garibiz bir iş arkadaşım sigara içiyor günlük uğruyor anneannesiyim diye uyuyor olsa dahi alıp öpüyor kokluyor kendimi sucluyorum hep dünkü parfüm meselesini de anlattım sinirlerim bombozuk

Benim kv bir hafta durdu gitti gidene kadar bişi demedi gideceği gün başladıydi akıl vermelere çok üstünü bastırıyor diye oğluna tembih üstüne tembih ama yani seninkiler bildiğin temel attı artık gitseler de sende yavaştan basının çaresine baksan hem daha rahat çekip cevirirsin Kaynin zaten tam fiyasko sallama bile ben dünkü yasadiklarimin şokunu atamadım üstümden beni alakadar etmeyen insanlara saçımı süpürge ettim en sinir bozucusu tırnağıma güzel bir oje suresim vardı kaç gundur dün tuttum pizza yapacam diye kestim benim evime gelen kızında tırnağı özel yapılmış kendisi hasta bakimi yapıyor ama bakım o biçim kendimi yiyorum kendimi neden kendi kiymetimi bilemedim hiç neden
Ben kimseyi kabul etmiyorum misafir olarak. Bir de hizmet etmişsin. Çor yesin derdi annem. Aş evi misin sen. Yapmayın kimseye iyilik ya kıymet bilinmiyor asla

Parfüm olayı saçma ya biz anne olarak bir şey sıkmıyoruz sürmüyoruz. Bebeği kucağıma alıyorum eşimin kardeşi kokuyo nefret ettim bunlardan valla. Kayınvalideme söyledim ama oğlun buraya gelirken parfüm sıkmasın diye.

Seninki yine iyi az durmuş bir hafta. Şükür et. Benimki geçen diyo ki kışa kadar ben burdayım djdjahgh siz kovana kadar gitmicem diyo 🤦🏻‍♀️

Benimki beni bırakıp gitmez lohusayım ya odada bile yalnız bırakmıyo 🙄

Biz çocuğu dışarı çıkardık gezdirmeye ortalık ayağa kalktı kudurdular. Ama dün gelmiş diyo ki gidelim bizim evde kahvaltı yapalım fjjdıddk ufff böyle basit şeyler ama birleşince insana nefretlik geliyo
İllallah ettimisin belli
Sabır et ne diyim canım sen bişi deme hele oğlu konuşsun iyilikle kovmayla etmeyle olacak iş değil desinki bizimki lohusa sezeryan doğum kolay değil herşeyi kafaya takıyor ben sizi evinize bırakayım eviniz barkiniz düzeniniz bozulmasin ben bakarım eşime desin

Ben kimseyi kabul etmiyorum misafir olarak. Bir de hizmet etmişsin. Çor yesin derdi annem. Aş evi misin sen. Yapmayın kimseye iyilik ya kıymet bilinmiyor asla
Ben tam sopalık bir insanım duzelmek istiyorum artık dünkü benden küçükler benden akıllı 😕😕

Kızlar bir kaç gündür sürekli ağlıyorum sebebi kalın bağırsakdan dolayı benim deri altı hastalığım var sürekli apse kapıyor tam sezeryan dikişlerim geçti dedim tekrar hastalığım dan dolayı daha önce ameliyat olduğum yer gene apse kaptı eğer patlamazsa ameliyata alınacaktım ki çok şükür apse kendi patladı. Yürümekte zorlanıyorum bebeğime ve oğluma zar zor bakıyorum. Kendimi tükenmiş yorgun hissediyorum. Yardım edenin destek verenin olmayınca bazı şeyler zorlaşıyor dua edin de hemen iyileşeyim
Geçmiş olsun canım annenler ablan kardeşin iyileşene kadar gelseler iyi olur senin için..tek bakmak çok zor omuzlarımda şiddetli ağrı var birde sol koluma başıma vuruyor uykusuzluk bitirdi beni

Geçmiş olsun canım annenler ablan kardeşin iyileşene kadar gelseler iyi olur senin için..tek bakmak çok zor omuzlarımda şiddetli ağrı var birde sol koluma başıma vuruyor uykusuzluk bitirdi beni
Narkoz vücudundan çıktı mı senin. O çok baş sırt ağrısı yapmıştı bende. Bol kahve su içmek lazım. Tek çocuk bile bu kadar zor siz iki üç çocuğa nasıl bakıyorsunuz kızlar ya maşallah size 🧿

Ben okudukça sinir oldum hiç yardım etmesin en güzeli bak benim yardımım hiç yok evet sinir oluyorum ama sonra diyorumki tamam çok çok zorlanıyorum ama karışanımda yok.Dün görümcem geldi içeri girdiği an ellerini yıkadı büyük oğlum doğduğundan bunu dedim hepsine girince ellerinizi yıkayın parfümde kendi dedi yenge hiç vurmadım konu çocuklar olunca ben söylerim tabi ilk defa gelen misafire diyemiyorsun ama aile içi demek lazım hele hiç destek yoksa kusura bakmasınlar hasta olunca sadece arıyorlar nasıl diye

Benim kv de saatli ve ölçülü mama vermemize takmış. Çünkü tek yapabildiği biberon tutmak ki onu da düzgün tutamadığı için hava yuttu çocuk. Neyse çocuk istediği müddetçe mama verilirmiş. Doktorun dediğini uyguluyoruz diyorum. Doktor nerden biliyomuş diyo. Sizin dediğiniz mi doktor mu tabi ki doktoru dinlicem dedim. Rezil kepaze etti iyice kendini.
Dün de bebekle arasında özel bir bağ hissediyormuş. Bu çocuk ona ait gibi geliyormuş. Saçma sapan foto çekmek dışında hiç bir işe yaramıyor. Vasıfsız eleman

Narkoz vücudundan çıktı mı senin. O çok baş sırt ağrısı yapmıştı bende. Bol kahve su içmek lazım. Tek çocuk bile bu kadar zor siz iki üç çocuğa nasıl bakıyorsunuz kızlar ya maşallah size 🧿
Artık nerdeyse 1 aylık olucak bebeğim çıkmış bence narkoz büyük oğlumu kaldırıyorum yıkıyorum sezeryan önceside böyle ağrım vardı genelde ağır kaldırmaktan ve ya iyi pozisyonda uyumadığımda oluyor ama çok çekiyor en son youtubda egzersizler yaptım öyle geçti..canım o zaman bana kardeşim diyordu 1 çocuk hiç çocuk demek ve yeni doğana çok kolay bakmak diyordu ben sinir oluyordum sen beni anlamıyorsun diye🫢şimdi anladımki ne kadar doğru söylemiş yeni doğan beni zorlamıyor

Benim yine moralim bozuldu arkadaşlar. Dün gece bebek iyi uyudu ben de dinlenebildim. Öyle olunca bir özgüven geliyor tamam diyorum yoluna koyucam ben bu işleri. Sonra sabahtan beri çocuk aşırı huysuz uyumuyor parça parça emiyor. Hemen özgüvenim düştü. Bi de dikişlerimin iltihaplandığını fark ettim. İyice çöktüm. Ne kendime bakabiliyorum ne çocuğa diye. Ağlaya ağlaya bi hal oldum. Kocam hatta annem bile artık ağlamamdan bıktı😔

Back
X