Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Bitanem hamile kalmışsın darısı başımıza inşallah sağlıkla kucağına da almak nasip olur

ayyy nasil korktumm ya sayfalar doldu diye Allahtan dolmamis iyi o zaman gelindi kolacan edildi haydiyin gorusuruz daha sonra

kızlarrr burada mısınız???? şu pıhtılaşma testlerinde nelere bakıldı gidenler cevaplayabilir mi??* bi tanıdık var belki burada yaptırabileceğim ama testlerin ismi lazım.............forumda şöyle birşey buldum doğru mudur?????

1- Faktör V (Leiden) test talebi ..Yapılan incelemer: Faktör v Leiden (G1691A = R506Q) Polimorfizmi

2-MTHFR (C677T ve A1298C) test talebi...Yapılan ıncelemer : MTHFR (223V=T) Polimorfizmi ....MTHFR A1298C Polimorfizmi

3- Portrombin test talebi...Yapılan ıncelemer : Faktör II (protombin) ( G20210A) Polimorfizmi

4-Anti-kardiyolipin IgM antikoru (ACA ıGM)

5-Anti-kardiyolipin IgG antikoru (ACA IgG)

Bitanem hamile kalmışsın darısı başımıza inşallah sağlıkla kucağına da almak nasip olur

monam cnm sağol aminnn darısı hayırlısıyla sizin başınıza

KARAMEL ; HAyırlı olsun canım çok sevindim sağlıkla önce karnında büyüt sonra kucağına al inşallah

speedy gonzalesimmm allah razı olsun sağol amin inşallah cnm
darısı sağlıcakla hayırlısıyla başınaaa

bilemedim zuhalim bilen biri gelir şimcik :44:
nazım gelsen doktor ne dedi merak ettim

TROMBOFİLİ PANELİ MUTASYONLARI

zuhal kiscem aslinda testin komple adi trombofili paneli böyle demen bile yeterliiiii

* FV G1691A(Leiden)
* FV H1299R(R2)
* Prothrombin G20210A,
* MTHFR C677T,
* MTHFR A1298C,
* Factor XIII V34L,
* PAI-1 4G/5G,
protein s protein c ve antitrombin III de Baktir kiscemm

Anti-kardiyolipin IgM antikoru (ACA ıGM)

Anti-kardiyolipin IgG antikoru (ACA IgG)bunlarda bagisiklikla ilgili kesin baktirrr....

Son düzenleme:
ayyy nasil korktumm ya sayfalar doldu diye Allahtan dolmamis iyi o zaman gelindi kolacan edildi haydiyin gorusuruz daha sonra

loorim korkma bende evde degilimm napalim bizsiz olurrrben goçunu kargo ile yollarim yabancim degilsin goç sensiz nasi gecsin bogazimdann

İnsallah canim hayirlisiyla bebislerimiz de olur insallah. senin de evin hayirli olsun tatlim gule gule oturun
mersahımmmmm valla tam film oldukkk haaa

Naziiimmmm

yasakımm ben geldim sen çıktın kızçem yaaa
Bende sana haberneyim getirmiştim nazla buluşabilmeniz konusunda özel kaynaklarımdan bilgi almıştımm
Ama vermicem işte

du kiscem aglaama daha cikmadimmmmde bakim haber ne moreyi hic göremdim bugünnn

vermem artıkın haberi sen gittin beni bıraktın dinlemedin hıhhh
ipem nerde yaa gelişme yaptımı sizin filme

kis nazlanam yeni gördüm geldim hemen ne zaman biraktim ki hatirlayamadimmperi kis yönetmenlige ara verdi mayis sonuna kadar yönetmenlik sinavina girecek ya kursa ne gidiyo yorgun gelemiyo dizimiz sezon finali yaptik simcilikkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…