- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #49.741
eneeee 5000 olacak sus karamel
kıslar yesin karpuzları
can olsun kan olsun bebiş olsunnnn
Bitanem hamile kalmışsın darısı başımıza inşallah sağlıkla kucağına da almak nasip olur
KARAMEL ; HAyırlı olsun canım çok sevindim sağlıkla önce karnında büyüt sonra kucağına al inşallah
kızlarrr burada mısınız???? şu pıhtılaşma testlerinde nelere bakıldı gidenler cevaplayabilir mi??* bi tanıdık var belki burada yaptırabileceğim ama testlerin ismi lazım.............forumda şöyle birşey buldum doğru mudur?????
1- Faktör V (Leiden) test talebi ..Yapılan incelemer: Faktör v Leiden (G1691A = R506Q) Polimorfizmi
2-MTHFR (C677T ve A1298C) test talebi...Yapılan ıncelemer : MTHFR (223V=T) Polimorfizmi ....MTHFR A1298C Polimorfizmi
3- Portrombin test talebi...Yapılan ıncelemer : Faktör II (protombin) ( G20210A) Polimorfizmi
4-Anti-kardiyolipin IgM antikoru (ACA ıGM)
5-Anti-kardiyolipin IgG antikoru (ACA IgG)
kızlarrr burada mısınız???? şu pıhtılaşma testlerinde nelere bakıldı gidenler cevaplayabilir mi??* bi tanıdık var belki burada yaptırabileceğim ama testlerin ismi lazım.............forumda şöyle birşey buldum doğru mudur?????
1- Faktör V (Leiden) test talebi ..Yapılan incelemer: Faktör v Leiden (G1691A = R506Q) Polimorfizmi
2-MTHFR (C677T ve A1298C) test talebi...Yapılan ıncelemer : MTHFR (223V=T) Polimorfizmi ....MTHFR A1298C Polimorfizmi
3- Portrombin test talebi...Yapılan ıncelemer : Faktör II (protombin) ( G20210A) Polimorfizmi
4-Anti-kardiyolipin IgM antikoru (ACA ıGM)
5-Anti-kardiyolipin IgG antikoru (ACA IgG)
speedy gonzalesimmm allah razı olsun sağol amin inşallah cnm
darısı sağlıcakla hayırlısıyla başınaaa
:
ayyy nasil korktumm ya sayfalar doldu diye Allahtan dolmamis iyi o zaman gelindi kolacan edildi haydiyin gorusuruz daha sonra
bu sayfa ancak aksam ilerlerrrr
İnsallah canim hayirlisiyla bebislerimiz de olur insallah. senin de evin hayirli olsun tatlim gule gule oturunhayırlı uğurlu olsun mersahımm.. bizde ocakta aldık ev bir sürü borcun altına girdik ama olsun canımm benim.. siz eşyaları da baştan yapıyorsunuz galiba bizimde eksikler var bitmek bilmiyor sanki ben de çok yoruldumm ama olsun Allah borcumuzdan kurtarsın... evlerimizi de en kısa zaman bebeklerimizle şenlendirsin inşallahhh
mersahımmmmm valla tam film oldukkk haaa
yasakımm ben geldim sen çıktın kızçem yaaa
Bende sana haberneyim getirmiştim nazla buluşabilmeniz konusunda özel kaynaklarımdan bilgi almıştımm
Ama vermicem işte
esrarengizimmm
İnsallah canim hayirlisiyla bebislerimiz de olur insallah. senin de evin hayirli olsun tatlim gule gule oturun
Naziiimmmm
du kiscem aglaama daha cikmadimmmmde bakim haber ne moreyi hic göremdim bugünnn
Nasılsın yasakımmm....?? dur sana önce bi sarılam
vermem artıkın haberi sen gittin beni bıraktın dinlemedin hıhhh
ipem nerde yaa gelişme yaptımı sizin filme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?