Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Karamelim cok sevindim bugün sabah cektim halayini haberin olsun...allah saglikli kucagina almayi nasip etsin

nazimmmm okudum karamele, yaz okudu diye....

her iki dua içinde amin diyorum canımmmm benim... kuşum ben daha çok bekledim saymıyorum kendimi... aralıkta kürtajdan sonra şubatta bitti korunma sürem o ay deneme yapamadık ev derdinden... martta olmadı,nasip değilmiş benim duamda hep sağlıkla geleceği zaman olması zaten.. daha önce kaybettiğim için o üzüntü daha ağır beklemekten.. Rabbim biliyor zamanını bize dua etmekten başka çare kalmıyor.................. İnşallah sen sağ salim kavuş bebeğine canımm benimmmmm

yaww sen okuudun mudu zuhalimeee :44:
ben mi yazmadımm yoğsam yetişemedn mii :44::44:

aydınlat kusumm beniii

geçmişte buluşalımmmm kuşummmm

ben okudu die bilyrum mersahımı sanki canım yaa kendisi de teyid verirse daha iyi olur tabiki ama ben sanki öyle gördümdü :44::44:

canlarım ben çıkıyorum karnımı doyurayım
yemek yemeye alışkın olmayınca böle unutuyor insan
hepinizi ççokkkkkkkk
allahıma emanetsiniz

görüşemedik karamaelim kutlayamadım seni yaww gerçi topiğe de yazmştım ama çok sevindim inşallah ilk fırsatta görüşenilriz canım

canlarım ben çıkıyorum karnımı doyurayım
yemek yemeye alışkın olmayınca böle unutuyor insan
hepinizi ççokkkkkkkk
allahıma emanetsiniz

karamelimmm hamişmisinn canımmm yaaaaa çokkk sevindim gerçekten rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh

bizlere nasip etsin Allahımmm

kızlar günaydın size yazarken ağlıyorum morelim altüst oldu akıntıyla kırmızı lekeler gördüm de galiba adet olucam 3 gün geçmişti ben eşim annem ümitlendik nasıl söylüycem ben şimdi

kızlar günaydın size yazarken ağlıyorum morelim altüst oldu akıntıyla kırmızı lekeler gördüm de galiba adet olucam 3 gün geçmişti ben eşim annem ümitlendik nasıl söylüycem ben şimdi

canım adet geçince eğer idrar testinde çıkmazsa çok heveslenmemek lazım çüNkü geç döllenme dışında mutlaka çıkıyor... yok yere kendini yıpratma, demek ki zamanı var dua etmekten başka çaremiz yok.. stres kötü etkiler tatlım sakin ol regl biter bitmez gün aşırı denemelere devammm

iyide canım benim daha ilk denemen değilmiydi senin? neden bu kadar üzülüyosunki? :44:
takma canım benim Rabbimin verdiği bi zaman vardır elbet
bak bizler kaç aydır bekliyoruz.. her ay ümit et et sonra fossss
ama hepimiz relaxa bağladık artık kısmet diyip birbirimizin moreli oluyoruz...
sakin ol takma stres sadece bebişinin gelceği zamanı erteler sana bişicik kazandırmaz.

Karamelim cok sevindim bugün sabah cektim halayini haberin olsun...allah saglikli kucagina almayi nasip etsin

nazimmmm okudum karamele, yaz okudu diye....

basam
seninde hamiş halayların olsun inşallahhhhhhh
allah razı olsun cnm ağzına sağlık dilerim okuduğun dualar semaya yükselsin bebeğini sana indirsin...

karamelimmm hamişmisinn canımmm yaaaaa çokkk sevindim gerçekten rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh

bizlere nasip etsin Allahımmm

kutulum
rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah meleğin seni bekletmesin inşallah

sadiyecim zor bir durumdasın ama o senin eşin seni ondan iyi kim anlayabilir hele annen onlar senin üzülmene üzülecekler :26:
hayırlısıyla olacak inşallah üzülmemeye çalış biran önce anlatki kurtul üzerindeki yükten

normal şartlar altında bugün regl olmam lazım ama gelen giden yokkk yine gecikecek heralde

kutulum hayırlısı ne ise olsun inşallah rabbim hamileliğini hayırlı kılmıştır bu ay
habeerlerini bekliyor olucam ne olursa olsun iyi yada değil biz burdayız

:76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76:

saolasınnn canımmm Allah razı olsun inşallah gelir benim de bebikim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…