- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #49.721
güünnayydınnnnnnn zuhalimmmmmmmmm
amin zuhalim....inşallah rabbim sizin içinde en güzel zamanda verecek bebişlerinizi sabretmek zor billiyorum ama inanın en güzel zamanda glecekgeçen ay beni gördünüz çok üzüldüm ama demekki doğru zaman değilmiş,inşallah şimdi doğru zamandır kucağıma alabilirim sağlıcakla...
eksikler bitmez cnm rabbim ödeme kolaylığı versin ki emin ol veriyor borcunuzun bittiği gün öyle bir hafiflik geliyorki insana ve iyiki dedirtiyor rabbim sizede tez zamanda o hafifliği nasip etsin...
naılsınnn nuarinimmm canımmm
yaww sen okuudun mudu zuhalimeee :44:
ben mi yazmadımm yoğsam yetişemedn mii :44::44:
aydınlat kusumm beniii
geçmişte buluşalımmmm kuşummmm
canlarım ben çıkıyorum karnımı doyurayım
yemek yemeye alışkın olmayınca böle unutuyor insan
hepinizi ççokkkkkkkk
allahıma emanetsiniz
canlarım ben çıkıyorum karnımı doyurayım
yemek yemeye alışkın olmayınca böle unutuyor insan
hepinizi ççokkkkkkkk
allahıma emanetsiniz
kızlar günaydın size yazarken ağlıyorum morelim altüst oldu akıntıyla kırmızı lekeler gördüm de galiba adet olucam 3 gün geçmişti ben eşim annem ümitlendik nasıl söylüycem ben şimdi
canım üzülme hakkında hayırlısı olsun kendini üzme önündeki aya bak artık
bende öyle diyorum hayırlısı ama geçikince ümitlendim
kızlar günaydın size yazarken ağlıyorum morelim altüst oldu akıntıyla kırmızı lekeler gördüm de galiba adet olucam 3 gün geçmişti ben eşim annem ümitlendik nasıl söylüycem ben şimdi
Karamelim cok sevindim bugün sabah cektim halayini haberin olsun...allah saglikli kucagina almayi nasip etsin
nazimmmm okudum karamele, yaz okudu diye....
karamelimmm hamişmisinn canımmm yaaaaa çokkk sevindim gerçekten rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh
bizlere nasip etsin Allahımmm
normal şartlar altında bugün regl olmam lazım ama gelen giden yokkk yine gecikecek heralde
basam
seninde hamiş halayların olsun inşallahhhhhhh
allah razı olsun cnm ağzına sağlık dilerim okuduğun dualar semaya yükselsin bebeğini sana indirsin...
kutulum
rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah meleğin seni bekletmesin inşallah
sadiyecim zor bir durumdasın ama o senin eşin seni ondan iyi kim anlayabilir hele annen onlar senin üzülmene üzülecekler :26:
hayırlısıyla olacak inşallah üzülmemeye çalış biran önce anlatki kurtul üzerindeki yükten
kutulum hayırlısı ne ise olsun inşallah rabbim hamileliğini hayırlı kılmıştır bu ay
habeerlerini bekliyor olucam ne olursa olsun iyi yada değil biz burdayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?