- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #50.001
Eki Görüntüle 695765
ister simdi kesin ister gurbanda gurbanlik yapinnnnnnherkese bi tane diger kislarada ayirdimmmmm gelince alip götürsünler evciklerineeeeee promosyonlar devam edecek 6000.sayfada tosun verilecek haberiniz olaaaa
Eki Görüntüle 695776
aman burda olmayan kislarada ayirinnnnnncanlari ister neyimmmm
afiyet şugar olsunnnnnnnnnbol bebis getirsin inslalhhhhhhhhh
Eki Görüntüle 695782
rabbim tüm burdaki kislar insalalh en kisa zamanda hamile kalsin inslaalh 9 ay sonunda yawrusunu kucaklarina alsinlarrhamis olanlarda kolay dogum yaparak yawrularina kavussun inslalahhhhhhhh
meelkim kis sec cabukkkkkk
bu sefer oldu galibaaaaaa
kızzzz ben rüyamı gördüm melekim burda değimiydi :44::44::44:
Eki Görüntüle 695765
ister simdi kesin ister gurbanda gurbanlik yapinnnnnnherkese bi tane diger kislarada ayirdimmmmm gelince alip götürsünler evciklerineeeeee promosyonlar devam edecek 6000.sayfada tosun verilecek haberiniz olaaaa
Eki Görüntüle 695776
aman burda olmayan kislarada ayirinnnnnncanlari ister neyimmmm
afiyet şugar olsunnnnnnnnnbol bebis getirsin inslalhhhhhhhhh
GOççLAR Gelddiiiiiiii...............................
Eki Görüntüle 695782
rabbim tüm burdaki kislar insalalh en kisa zamanda hamile kalsin inslaalh 9 ay sonunda yawrusunu kucaklarina alsinlarrhamis olanlarda kolay dogum yaparak yawrularina kavussun inslalahhhhhhhh
ooooooh kurbanlıklarda hazır
tosundan sonrada devekuşu verek barim
meelkim kis sec cabukkkkkk
5000bensiz olmaz dedim geldim
yasakım sağol koç ve garpuziçin
ben dayanamıcam Şİncik heriFİm gelince kestirecem GOÇumu...................... size de yahNİSİNden gönderiveririm gariiiiiiiiiiii................
ana hayalmi görüyom morem nerden bildin kissssssaana neeler yapmis getirmissssssssss
naze hoşgeldin
kızlar yaa çok acımasıssınız peynirler pastalar çikolatalar karpuzlar mazllah hamiş olsak bi yerlerimiz şişcek haaaaaaa
GOççLAR Gelddiiiiiiii...............................
ooooooh kurbanlıklarda hazır
tosundan sonrada devekuşu verek barim
5000bensiz olmaz dedim geldim
elciklerine saglik melekimmmmm peynirler cok güzeldiii
yasakım sağol koç ve garpuziçin
hoşşş buldummm canlarrr zamanlamamm çok iii yalnızzzz
Karamelim cok sevindim bugün sabah cektim halayini haberin olsun...allah saglikli kucagina almayi nasip etsin
nazimmmm okudum karamele, yaz okudu diye....
Eki Görüntüle 695765
seviliorummm demekkii yasakımmm
hemen yetiştimmmm
bende şaştımm hemen alel acele yaptımmm
valal cok iyidi moremmmhosgeldin yawwwwwwwwww
hayyy maşallllahhhhhhhhhh..................... En iyisinden organik Goç bunlar................
şincik ne güzel olur bunu yemesi...............Ben dayanamam kurbana kadar ...............Şincik herifime söyliim de gelsin kesiversin gariiiii.............................. tosunlardan ayırırız artık kurbana da............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?