Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yasakhayal bu topik senin mi ? :)pazardan ggeldim bir bakayım dedim

kiscem topigi paazartesisevmez adli arkadasimiz acti aama hepimizinn sen gelirsen seninde olur canim benimm herkese kapisi acikkkkkiyi etmisin bizi birakma gel yanimizaaaaaaa

Son düzenleme:
Allah kabul etsin inşallahhh [/B][/QUOTE]
amin canım inşallah Allah kabul eder.kırmızılar var benim malesef dua edemiiorum

ruyam sec al gocunuuuuukis sendemi melekimde dayanamadi kestirecekmissssssssskesin afiyet sugar olsun kiscenede yedir hemencik büyürrrrrrrrr

yedirmez miyim hiç..................Organik GOç bunlar.... kendi meran da mı yetiştirdin yasakım.......................

Hoşgeldin nazımm doktordan sonra yaz mutlaka öpüyorumm

geldimm zuhalimm te yenni girdimmm ancaa evim uzak ya heryere yoruldum çokk 4

yaww bu dr um ii çok sevdimmm adamıı

bana dediii sen çok sağlıklıısın rahmin tertemizz maşşalah yumuşlarımda iyimişşş

bana kalırsa folik asit bile içme dedii onun yerine gin aşısırı bulgur vs ye dedii

benim pıhtım en alt seviyemiş o kadar tehlikeli değil ama iğneden kaçışın yok dedii

sonra baktıı alttan gene kürtajdan eser kalmamışş toparlanmış rahimm

3 ay içindee kalırsın dedii ha kalmassan bana gell başka bi çalışma görstercem sana dedii

ben dedim ben kendim gittim testlerimi yaptırdım dedii oda yalan söledin yanii dr lara dedii anladı 3 yanii

bende evet dedimm mecburen yoğsa bakmıolar dedimm aman ii yapmışınn ama dedi bunları düşüncene evliliğini yaşa dedii

bunla küçük şeyler dedii maşşallahın varr dedii

öle motive etti yolaldı bide smile testi yaptı haftaya onu alcamm ona bakcak okadar

afiyet olsun kuşummmm

siz yiyin ben hep yaparımmmm

morem gözün aydin iyi doktorun vaa igneyi bak vermis anlamayan doktorlar gerek yok diyookiscem sen yyut folbiolu bulgurunuda yeeee

normal şartlar altında bugün regl olmam lazım ama gelen giden yokkk yine gecikecek heralde

inşallahhh gelmesss presessiimm senlede bi görüşemdim beaaa

buarada dualarıı unutma kızçem gelmedenn

yawww benden yakında nefret etcek kızçeler her gördüğüme dua deyip duurommm

ESRARENGIZ86, FahriyeAtilla, zuhalzerrin niye konuşmuyonuzzzz

ababy hoş geldinnn yoksam sendemi konuşmadan bakıcan öle

yalızzz kalmışımmmm oyyyyy :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

eneeee 5000 olacak sus karamel
kıslar yesin karpuzları
can olsun kan olsun bebiş olsunnnn

yaa ben yokknee gelisen böle olurr kkaramelimm sütlüçöreğimmmm

amin canım inşallah Allah kabul eder.kırmızılar var benim malesef dua edemiiorum

rosem senin sonucalr noldu aldinmi kan sonuclarini kiscemm benimmmm[/QUOTE]

evet dün aldım hormon tahlillerim iyi çıktı normal yanı pko için diane 35 verdi bir ay kullanacagım sadece bugün başladım doktor umduğumdan çok iyi çıktı dedi diyetisyene başlamalısın dedi çarşamba günü diyetisyene gideceğim canım hayırlısı böyle işte

rosem senin sonucalr noldu aldinmi kan sonuclarini kiscemm benimmmm

evet dün aldım hormon tahlillerim iyi çıktı normal yanı pko için diane 35 verdi bir ay kullanacagım sadece bugün başladım doktor umduğumdan çok iyi çıktı dedi diyetisyene başlamalısın dedi çarşamba günü diyetisyene gideceğim canım hayırlısı böyle işte[/QUOTE]

sükür rosem bu hormonlarin iyi ciktis bide kilo verirsen bebis yakindir saana kiscemmmm

zuhalimm ilk 3 test kuşummm faktör v
mthfrler ve protombin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…