- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #50.021
yasakhayal bu topik senin mi ? :)pazardan ggeldim bir bakayım dedim
amin canım inşallah Allah kabul eder.kırmızılar var benim malesef dua edemiiorum[/QUOTE]Allah kabul etsin inşallahhh[/B]
kiscem topigi paazartesisevmez adli arkadasimiz acti aama hepimizinnsen gelirsen seninde olur canim benimm herkese kapisi acikkkkk iyi etmisin bizi birakma gel yanimizaaaaaaa
ruyam sec al gocunuuuuukis sendemi melekimde dayanamadi kestirecekmisssssssss kesin afiyet sugar olsun kiscenede yedir hemencik büyürrrrrrrrr
Hoşgeldin nazımm doktordan sonra yaz mutlaka öpüyorumm
ilhanazım kızçem..............................Zamanlaman harika 5000 e yetiştiriverdin pastacıkları gariii........ elcklerine sağlıkkkkkkkkk ..................Hepsi de harika olmuş................... yine isteriz..........................
valal sok oldum tam zamaninda geldin bide elciklerin dolu gelmisinnnnnn
geldimm zuhalimm te yenni girdimmm ancaa evim uzak ya heryere yoruldum çokk4
yaww bu dr um ii çok sevdimmm adamıı
bana dediii sen çok sağlıklıısın rahmin tertemizz maşşalah yumuşlarımda iyimişşş
bana kalırsa folik asit bile içme dediionun yerine gin aşısırı bulgur vs ye dedii
benim pıhtım en alt seviyemiş o kadar tehlikeli değil ama iğneden kaçışın yok dedii
sonra baktıı alttan gene kürtajdan eser kalmamışş toparlanmış rahimm
3 ay içindee kalırsın dedii ha kalmassan bana gell başka bi çalışma görstercem sana dedii
ben dedim ben kendim gittim testlerimi yaptırdım dedii oda yalan söledin yanii dr lara dedii anladı 3 yanii
bende evet dedimm mecburen yoğsa bakmıolar dedimm aman ii yapmışınn ama dedi bunları düşüncene evliliğini yaşa dedii
bunla küçük şeyler dedii maşşallahın varr dedii
öle motive etti yolaldı bide smile testi yaptı haftaya onu alcamm ona bakcak okadar
normal şartlar altında bugün regl olmam lazım ama gelen giden yokkk yine gecikecek heralde
yedirmez miyim hiç..................Organik GOç bunlar.... kendi meran da mı yetiştirdin yasakım........... ............
basam
seninde hamiş halayların olsun inşallahhhhhhh
allah razı olsun cnm ağzına sağlık dilerim okuduğun dualar semaya yükselsin bebeğini sana indirsin...
kutulum
rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah meleğin seni bekletmesin inşallah
sadiyecim zor bir durumdasın ama o senin eşin seni ondan iyi kim anlayabilir hele annen onlar senin üzülmene üzülecekler :26:
hayırlısıyla olacak inşallah üzülmemeye çalış biran önce anlatki kurtul üzerindeki yükten
kutulum hayırlısı ne ise olsun inşallah rabbim hamileliğini hayırlı kılmıştır bu ay
habeerlerini bekliyor olucam ne olursa olsun iyi yada değil biz burdayız
ESRARENGIZ86, FahriyeAtilla, zuhalzerrin niye konuşmuyonuzzzz
ababy hoş geldinnn yoksam sendemi konuşmadan bakıcan öle
yalızzz kalmışımmmm oyyyyy :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
:76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76:
eneeee 5000 olacak sus karamel
kıslar yesin karpuzları
can olsun kan olsun bebiş olsunnnn
amin canım inşallah Allah kabul eder.kırmızılar var benim malesef dua edemiiorum
teşekkür edeerim canım ne var yok
ayyy nasil korktumm ya sayfalar doldu diye Allahtan dolmamis iyi o zaman gelindi kolacan edildi haydiyin gorusuruz daha sonra
rosem senin sonucalr noldu aldinmi kan sonuclarini kiscemm benimmmm
kızlarrr burada mısınız???? şu pıhtılaşma testlerinde nelere bakıldı gidenler cevaplayabilir mi??* bi tanıdık var belki burada yaptırabileceğim ama testlerin ismi lazım.............forumda şöyle birşey buldum doğru mudur?????
1- Faktör V (Leiden) test talebi ..Yapılan incelemer: Faktör v Leiden (G1691A = R506Q) Polimorfizmi
2-MTHFR (C677T ve A1298C) test talebi...Yapılan ıncelemer : MTHFR (223V=T) Polimorfizmi ....MTHFR A1298C Polimorfizmi
3- Portrombin test talebi...Yapılan ıncelemer : Faktör II (protombin) ( G20210A) Polimorfizmi
4-Anti-kardiyolipin IgM antikoru (ACA ıGM)
5-Anti-kardiyolipin IgG antikoru (ACA IgG)
ama yetişemedinnn loorimm beaaa
inşallahhh gelmesss presessiimm senlede bi görüşemdim beaaa
buarada dualarıı unutma kızçem gelmedenn
yawww benden yakında nefret etcek kızçeler her gördüğüme dua deyip duurommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?