- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #50.261
hoşbuldum canım bu arada bebişin hayırlı olsun hadi bakalım sagsalim al inş kucağınaa
sende kızçemmmm hiç takma kafana yarınnn yüzün güle güle gelcenn Allahın izniyeleee
Amin inşaallahh Allah isteyen herkese nasip etsin
hoşgeldin kızçem tanışmadık biz senlen
Slmmm herkesee benide alınnn topiğinize ben :) bende 1,5 senelik evliyim 2 aydır bebiş düşünüyoruz bu 2, ayımız adetime 2 gün kadıı bakalım nolcakk hayırlısıyla hepimiz sağ salim alalımm bebişlerimizi kucağımıza :)
nolduki nazimm :26:
Slmmm herkesee benide alınnn topiğinize ben :) bende 1,5 senelik evliyim 2 aydır bebiş düşünüyoruz bu 2, ayımız adetime 2 gün kadıı bakalım nolcakk hayırlısıyla hepimiz sağ salim alalımm bebişlerimizi kucağımıza :)
Aboooo 5000 çoktan geçmişkarpuza yetisemedim
tatlikom sen hamismisin ben hamilelik takvimi fln gormeyince ne kadarlik hamissin hayirlisyla kucagina almayida nasip etsin mevlamm
canımmmm cananım gebe ama değeri düşükmüş yarınnn öğlen sonuç alcakkl inş. ii olcakkk
selam canim hosgeldin aldik aramizadaha yeni baslamissiniz hadi insallah bebisin seninle olurr
bende yetisemedim karpuzdan geri kaldimhosgeldinn dilegimm oyyyy efeme bak yaaa yerim onuu
canım ben adet günümde beta yaptırdım 20 çıktı düşük dedi dr bugün gittim kese görünmedi tekrar beta yaptı yarın alcam sonç inş yükselmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?