Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canimm hosbuldukkkk. facede yakaladilar kizlar beni birakamadimm.... yedin mi yemegini?

ohhhh iii sohpetler ablammmmmm sosyalll her iletişimi kullanıonn maşşallahhhh

yedik şükür sen yedinmi o canımmm dolmalarııı

şmdi markete iniozzz kocişleee

maaaasallllahhhhhh sübhanalllahhh. Rabbim hayirli yazilar yazsin insalllahhhh.olmayan herkese versin cok aratmasinn..

sen zaten oglan istiyordun tekrardan tebrik ederimmmm:)) ne dedi doktor anlat bakalim

aminn canimm cook sagoll doktor bi turlu goruntu alamadi bi durmadi cok hareketliydi doktor bile sasirdi yedigim cikolata ise yaradi sanirim hersey guzel dedi pipiyi gosterdi kolunu gosterdi 12 cm olmus minis cok tatliydi artik alttan bakmicak diger terminde kalp atisinida dinleticek simdiden heyecanliyim simdiye kadar toplam kilo sadece 3 doktor bisey demedi devam et dedi bakalim neler olucak

3 kilo mu aldin?? ben almadin saniyordummm... persembe lidl a gitmeyi sakin unutma erken kalk git kalmazmissssss

3 kilo mu aldin?? ben almadin saniyordummm... persembe lidl a gitmeyi sakin unutma erken kalk git kalmazmissssss

evdeki almadim gosteriyo drdaki aldim gosteriyo doktordaki dogrudur benimki yanlis uff ya kursumda yarin basliyo nasil yapicam ki oglen kalmaz mi dersin

evdeki almadim gosteriyo drdaki aldim gosteriyo doktordaki dogrudur benimki yanlis uff ya kursumda yarin basliyo nasil yapicam ki oglen kalmaz mi dersin

eee sansina yada ilk derse gec gir. 8 de aciliyor zaten. benim ide 16 mayista sinav var. bakalim hangi sinifta ne zaman baslicam:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…