- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #51.841
oyyy karamelimmm sütlü çöreğimm gene arkamdannn sarıldııı
hoş geldinnnn balllımmmmm
canimm hosbuldukkkk. facede yakaladilar kizlar beni birakamadimm.... yedin mi yemegini?
gittinn miamoremm anasi gibi yerinde duramayan bi oglan geliyo
Hosgeldin loorim
ohhhh iii sohpetler ablammmmmmsosyalll her iletişimi kullanıonn maşşallahhhh
yedik şükür sen yedinmi o canımmm dolmalarııı
şmdi markete iniozzz kocişleee
cook sagol nazimm darisi sizlerin basina insallahhh Hosbuldukk
hoşbuldum cnm nasıl oldun daha iyisin inşallah
iyi alisverislerr... ee napalim bütün dostlarim tr de kaldi, onlarla sohbet etmeyiii özlüyorummmmmmm
maaaasallllahhhhhh sübhanalllahhh. Rabbim hayirli yazilar yazsin insalllahhhh.olmayan herkese versin cok aratmasinn..
sen zaten oglan istiyordun tekrardan tebrik ederimmmm:)) ne dedi doktor anlat bakalim
hosbulduk dilegimm nasilsinn efemm nasill
aminn canimm cook sagolldoktor bi turlu goruntu alamadi bi durmadi cok hareketliydi doktor bile sasirdi yedigim cikolata ise yaradi sanirim hersey guzel dedi pipiyi gosterdi kolunu gosterdi 12 cm olmus minis cok tatliydi artik alttan bakmicak diger terminde kalp atisinida dinleticek simdiden heyecanliyim simdiye kadar toplam kilo sadece 3 doktor bisey demedi devam et dedi bakalim neler olucak
iimmmmm cankuşummm çokk şükürrrrr
sen nasılsınn bakimm naısl benimmm fındığımmmm
Çok şükür iyiyiz canımmmm benim sen nasılsın
3 kilo mu aldin?? ben almadin saniyordummm... persembe lidl a gitmeyi sakin unutma erken kalk git kalmazmissssss
evdeki almadim gosteriyo drdaki aldim gosteriyodoktordaki dogrudur benimki yanlis uff ya kursumda yarin basliyo nasil yapicam ki oglen kalmaz mi dersin
Cok sukur bende iyiyim tatlim bugun doktora gittik bebisimizi gordukk pasamiz geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?