Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Allah yardımcısı olsunn karamelimmmm

çok zorlaşmış artık a.ç.ö de

sorma canım yaa

ipemm hoşş geldinnnnn canımmm yormuiun gene kendini aman halsiz düşme bebem beslenmene dikkat ett

yaww sorma tatlım gerçekten çook yorgun hissedyrum .. kociş de baya bi canımı sıktı yumoş da varmş ama çatlamamış henüz? bilmyruz çatlıcakmı ? iğne vermedi yne dr .. perşembe yeniden bakıcak .. şmdi çalışma yapmamıs lazm ama ben onu cezalandırmak istyrum off

benimde yarindan ihtibaren yogun gunlerim basliyo almanca kursum basliyo sabah 9.30 oglen 13.30 :18:

Allah kolaylık versin canım benm sen bide hamiş hamiş .. ama ben dil dersini hep sevmişimdir zaten şu aöf bitsin planlıyrum bi yabancı dil için kurda başlamayı :))

Allah yardımcısı olsunn karamelimmmm

çok zorlaşmış artık a.ç.ö de

çok nazım ilkinde bu kadar zorlanmamıştım diyor
bizden geçti yaşlandık diyip duruyor bende gaz veriyorum ona biraz kendine geliyor ama modu çabuk düşüyor işleri yoğun zaman ayıramıyor derslere çok şükür önceki sınavların hepsini verdi ama bu sefer daha zor dersler diyor allahım bütün sınava gireceklere yardım etsin :26:

bugün hiç bakamadım ki kızçem inan akşam dr a gittim zaten .. şimdi de yatıcam felaket yorgunum kociş de canımı sıktı brass

niye sıktı cnm hayırdır :26:
doktora neden gittin ipeğim sen bunların hepsini bir güne nasıl sığdırıyon be ben sorarken başım döndü sanırsın bir haftalık olayları anlatıyorsun :18::18::18::18::18:

benimde yarindan ihtibaren yogun gunlerim basliyo almanca kursum basliyo sabah 9.30 oglen 13.30 :18:

hayırlı olsunn loorimmmm
bende taşınırsakk ingilizceye gitcemm bakalımm inş..

guzelde bu sekilde ne kadar cekilir bilmiyorum bakalim gittigi yere kadar

ipemmmm işi görr sonraaa küs kızçemmm

aminnnnnnnnnnnnn karamelimm sütlüçöreğimmmm

zor yaa bende bi ara niyet ettimm ama zorr hiç o tsresi yaşayabilcek gibi değilimm

hayırlı olsunn loorimmmm
bende taşınırsakk ingilizceye gitcemm bakalımm inş..

ben sana ingilizcede pratik yaptırırım kızçem iyiyimdir o konuda :)

aynen eşinin konumundaym.. derslerm zor .. vaktim yok çalışamyrum .. zorla kursa gidyrum ama işten sonra dolu kafayla .. ortalama bişeyler yapıp kurtulmayı hedeflyrum inşallah canım ..

ya gittim kontrole yumoş varmş karamelim ama çatlamamış perşembe yeniden bakıcak .. iğne de vermedi kendiğinden çatlamasını dşünyo sanırım .. şmdi çalışma yapmamıs lazm ama sinirlym ( yaa uzun bras anlatamam da karamelim benm kabahatm yok bunu bil yeter kızçem ..
sığdırıyorm işte tatlım napalım elim mahkum kendimi ordan oraya savuryrum herşeye yetişmek için

üzülme ipeğim allah rahatlık versin hayırlı geceler

doğru diyon nazım
bende çıkıyorum hepinize iyi geceler yatimde uyuyayım yoksa kendime gelemicem

Allah rahatlık versinnn karameliimmm sütlüüü çöreğimmmm yarın aban haber vermeyi unutmaa

Allah yardımncınn olsunnn ipemmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…