- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #51.881
yaww işte kızçem bide beni düşün hiç inemyrum süpürgeden
Allah yardımcısı olsunn karamelimmmm
çok zorlaşmış artık a.ç.ö de
ipemm hoşş geldinnnnn canımmm yormuiun gene kendini aman halsiz düşme bebem beslenmene dikkat ett
benimde yarindan ihtibaren yogun gunlerim basliyo almanca kursum basliyo sabah 9.30 oglen 13.30 :18:
Allah yardımcısı olsunn karamelimmmm
çok zorlaşmış artık a.ç.ö de
bugün hiç bakamadım ki kızçem inan akşam dr a gittim zaten .. şimdi de yatıcam felaket yorgunum kociş de canımı sıktı brass
benimde yarindan ihtibaren yogun gunlerim basliyo almanca kursum basliyo sabah 9.30 oglen 13.30 :18:
sorma canım yaa
yaww sorma tatlım gerçekten çook yorgun hissedyrum .. kociş de baya bi canımı sıktıyumoş da varmş ama çatlamamış henüz? bilmyruz çatlıcakmı ? iğne vermedi yne dr .. perşembe yeniden bakıcak .. şmdi çalışma yapmamıs lazm ama ben onu cezalandırmak istyrum off
Allah kolaylık versin canım benm sen bide hamiş hamiş .. ama ben dil dersini hep sevmişimdir zaten şu aöf bitsin planlıyrum bi yabancı dil için kurda başlamayı :))
sorma canım yaa
yaww sorma tatlım gerçekten çook yorgun hissedyrum .. kociş de baya bi canımı sıktıyumoş da varmş ama çatlamamış henüz? bilmyruz çatlıcakmı ? iğne vermedi yne dr .. perşembe yeniden bakıcak .. şmdi çalışma yapmamıs lazm ama ben onu cezalandırmak istyrum off
Allah kolaylık versin canım benm sen bide hamiş hamiş .. ama ben dil dersini hep sevmişimdir zaten şu aöf bitsin planlıyrum bi yabancı dil için kurda başlamayı :))
hayırlı olsunn loorimmmm
bende taşınırsakk ingilizceye gitcemm bakalımm inş..
çok nazım ilkinde bu kadar zorlanmamıştım diyor
bizden geçti yaşlandık diyip duruyor bende gaz veriyorum ona biraz kendine geliyor ama modu çabuk düşüyor işleri yoğun zaman ayıramıyor derslere çok şükür önceki sınavların hepsini verdi ama bu sefer daha zor dersler diyor allahım bütün sınava gireceklere yardım etsin :26:
niye sıktı cnm hayırdır :26:
doktora neden gittin ipeğim sen bunların hepsini bir güne nasıl sığdırıyon beben sorarken başım döndü sanırsın bir haftalık olayları anlatıyorsun :18::18::18::18::18:
kıslar ben çıkyrum kendinize iyi bakın
hem sinirliyimhem çok yorgun hem çok üzgün :105:
ipemmmm işi görr sonraaa küs kızçemmm
hayırlı olsunn loorimmmm
bende taşınırsakk ingilizceye gitcemm bakalımm inş..
çok nazım ilkinde bu kadar zorlanmamıştım diyor
bizden geçti yaşlandık diyip duruyor bende gaz veriyorum ona biraz kendine geliyor ama modu çabuk düşüyor işleri yoğun zaman ayıramıyor derslere çok şükür önceki sınavların hepsini verdi ama bu sefer daha zor dersler diyor allahım bütün sınava gireceklere yardım etsin :26:
niye sıktı cnm hayırdır :26:
doktora neden gittin ipeğim sen bunların hepsini bir güne nasıl sığdırıyon beben sorarken başım döndü sanırsın bir haftalık olayları anlatıyorsun :18::18::18::18::18:
kıslar ben çıkyrum kendinize iyi bakın
hem sinirliyimhem çok yorgun hem çok üzgün :105:
üzülme ipeğim allah rahatlık versin hayırlı geceler
doğru diyon nazım
bende çıkıyorum hepinize iyi geceler yatimde uyuyayım yoksa kendime gelemicem
ben sana ingilizcede pratik yaptırırım kızçem iyiyimdir o konuda :)
aynen eşinin konumundaym.. derslerm zor .. vaktim yok çalışamyrum .. zorla kursa gidyrum ama işten sonra dolu kafayla .. ortalama bişeyler yapıp kurtulmayı hedeflyrum inşallah canım ..
ya gittim kontrole yumoş varmş karamelim ama çatlamamış perşembe yeniden bakıcak .. iğne de vermedi kendiğinden çatlamasını dşünyo sanırım .. şmdi çalışma yapmamıs lazm ama sinirlym( yaa uzun bras anlatamam da karamelim benm kabahatm yok bunu bil yeter kızçem ..
sığdırıyorm işte tatlım napalım elim mahkum kendimi ordan oraya savuryrum herşeye yetişmek için
ben cikiyorum nazimmmmmmmmmmmmmm opuyorummmmmmmmmmmmmmmm seni iyi gecelerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?