Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ayyyyy nekadaarrrr guzelll agzınıı optugumunn sılosuuuuuuuuuuuuu gadası nı aldıgımmmmmmmm

Ye teyzesi onu ye bayılır sevdirmeye ama yabancılarla arası hiç iyi değil:)))Eve misafir geldiği zaman yatak odasından hiç çıkmaz misafir gidene kadar:)))Son avatar bellimi resim habibtelerim???

Silo 2011 eylül doğumlu 1,5 yaşında şuan:)))Sanırım 6 ayda bir yaş atıyordu kediler bildiğim kadarıyla yada 4 ayda:))))

daha küücükmüssssbende öyle duymustum galiba habbitem 6 ayda ne bir olmasi lasimm

en fazla neka yasiyoalrrr pekiii:44::44::44:

Ye teyzesi onu ye bayılır sevdirmeye ama yabancılarla arası hiç iyi değil:)))Eve misafir geldiği zaman yatak odasından hiç çıkmaz misafir gidene kadar:)))Son avatar bellimi resim habibtelerim???

bellıı habıbtemmmm anaaa gercektennmıııı bak senn sıloyaaa nıee olee habıbtemmm yobazlııgı varmı boleeeee

ben yorum yapmiycam habbitem edama birakiyom yorumuuuuu

daha küücükmüssssbende öyle duymustum galiba habbitem 6 ayda ne bir olmasi lasimm

en fazla neka yasiyoalrrr pekiii:44::44::44:

Uzuuuunnn seneler yaşasın inşallah habibtemmm,öyle bişeyi düşünemiyorum bile Allah korusun...
Dünürümde siyam var bide o 16 yaşında şuan kedi yaşında 32 mi yapıyo:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…