Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Benim dünürde elleyebiliyo seviyo hatta koynuna alıp geliyo bebişleri annesi içerde bebişini arıyo((Artık elletmiyo oda hemen saldırmaya geçiyo:)))

ana gümüs ksiceye bak hele dememk vermiyo bebeleriniiisen cok merhametliisn habbitem ellemiyo bilemm canalri yanar diyeeeee

ayyy habıbtemm korkma artıkınnn mıncıklaaaa sımdıdnnn alıssınlarrr mıncıklanmayaaaaa

Ben koca oğlumu mıncıklıyorum valla ikisi aynı silo zaten:)))Benim oğlumuda öp mıncıkla sev gık bile demez:)))Sevgi pıtırcığı zaten annemm bi öpiiim derim hemen kafasını uzatır bana annesinin güzel oğlu:)))

habbitem kac yasinda silokedilerde yas senelikmi oluyo yosam 6 ayda birrrrrr:44::44::44:

ana gümüs ksiceye bak hele dememk vermiyo bebeleriniiisen cok merhametliisn habbitem ellemiyo bilemm canalri yanar diyeeeee

Vallahi habibtemm yaa dünür alıp geldikce içim gidiyo onada bişey diyemiyorum(Ağızları var dilleri yok canları yanıyormu yanmıyormu onuda bilmiyoruz o yğzden elleyemem ben daha,sütten kesilsinler koşuşturmaya başlasınlar bak o zaman nasıl seviyorum:))))

ayyyyy nekadaarrrr guzelll agzınıı optugumunn sılosuuuuuuuuuuuuu gadası nı aldıgımmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…