- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #52.081
Yoook daha yürüyemiyorlar şöyle bi yürüsünler koştursunlar bıcır bıcır evin içinde o zaman mıncıklarım yerim onlarııı
edam simcik bizim elimizde olsa iyice seve seveebu hale getirirdikk
bendeeeeee
anahadi edam durmaaaaaaaaa bas gazaaaaaa
Benim dünürde elleyebiliyo seviyo hatta koynuna alıp geliyo bebişleri annesi içerde bebişini arıyo((Artık elletmiyo oda hemen saldırmaya geçiyo:)))
ayyy habıbtemm korkma artıkınnn mıncıklaaaa sımdıdnnn alıssınlarrr mıncıklanmayaaaaa
Ben koca oğlumu mıncıklıyorum valla ikisi aynı silo zaten:)))Benim oğlumuda öp mıncıkla sev gık bile demez:)))Sevgi pıtırcığı zaten annemm bi öpiiim derim hemen kafasını uzatır bana annesinin güzel oğlu:)))
edam 4 kalpcige sonn 80 mesajjj
ana gümüs ksiceye bak hele dememk vermiyo bebeleriniiisen cok merhametliisn habbitem ellemiyo bilemm canalri yanar diyeeeee
Ben koca oğlumu mıncıklıyorum valla ikisi aynı silo zaten:)))Benim oğlumuda öp mıncıkla sev gık bile demez:)))Sevgi pıtırcığı zaten annemm bi öpiiim derim hemen kafasını uzatır bana annesinin güzel oğlu:)))
habbitem kac yasinda silokedilerde yas senelikmi oluyo yosam 6 ayda birrrrrr:44::44::44:
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?