Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

gene tek kaldımmmmm

kociş mesaideymişşş herifim 5 gün izinli die habire iş verioarr

nasılsın nuarinimmmm

annecindesin demi daha

canımsın geçende yazacaktım sana net gitti artık yazamadım geçmişide okuyamıyorum ben,annemdeyim canım hala sanırım 4lü ultrasyona kadar kalacak gibiyim, bugün 2li testin sonucunu aldım ama gösteremedim doktora çok sıra vardı kadın doğuma sıra vermiyorlardı, kendim baktıgım kadarıyla normal görünüyor, sen nasılsın

ohh çpk şükürrr canımmmmm hep aklımdasın inann inş... herşeyy ii olcakkk şuuana kadar gayet ii geldinn biraz zor bir durum ama sen bana ve diğer kızçelermime moral oluorsunnn inş... kucağına alcağın zamanıda görces bitanemm buarada 14 hafta oldunmu canımmm

akarabaların falan yok demi canım seninde yakınlarında, bende istanbula gelince hep tekim

yokk beaa canımm nerde ben uzağımmm butün ailem burda ama bana uzakkk

hoş ben sevyomm yalnızlığı alışmışım artıkkk

bak görümüsünn kayramm sessizce gitmişşşşş

15 oldu ama benim 1 hafta öndeydi en son, şimdi ne durumda bilmiyorum öyleyse hala 16, inşallah canım evet dediğin gibi zor durum, çok yazamıyorum işte annem kızıyor bilgisayarın başında kalma radyasyon diye sürekli tepemde, eşimde hakeza öyle telefonda bile konuşturmuyorlar, inşallah canım kucağıma alacağım zamanda burdan yazacam,Rabbim izin verirse sizlerinde burda sürecini takip edecem her zaman

yokk beaa canımm nerde ben uzağımmm butün ailem burda ama bana uzakkk

hoş ben sevyomm yalnızlığı alışmışım artıkkk

ben çok zorlanıyorum geldiğimde orda hiç dönmek istemiyorum buraya gelince, işimi ailemi herşeyimi bırakınca kendimi garip hissettim uzun süre birde bebek mevzusu falan yordu beni anlıyacağın bu süreç ama Rabbimin bi bildiği vardır elbet

ohhh maşşallhhhhh inş.. bu haftaaa cinsiyetine öğrencesss
sen hiçç üzülme bebeğim inş... hepsi olcakkk geccek bu gnlerrr
ama annecin haklı çok kalma telde pc de sen kendine diikkat et bize iim de yeter

canlarrrrr dakkada geldimm mutfakta kküççükk bi işimm vaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…