- 5 Ocak 2013
- 3.822
- 1.998
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #52.861
hoşş geldnizzzz canlarımmmm
net gittiii giremedimmmm
meraba kızçeler ben geldim nasılsınız baken sabahtan beri bende nazım gbi önce geçmişe daldım valla
hoşbulduk nazlım
hoşgeldin canım
nasılsın nuarinimmmm
annecindesin demi daha
gene tek kaldımmmmm
kociş mesaideymişşş herifim 5 gün izinli die habire iş verioarr
canımsın geçende yazacaktım sana net gitti artık yazamadım geçmişide okuyamıyorum ben,annemdeyim canım hala sanırım 4lü ultrasyona kadar kalacak gibiyim, bugün 2li testin sonucunu aldım ama gösteremedim doktora çok sıra vardı kadın doğuma sıra vermiyorlardı, kendim baktıgım kadarıyla normal görünüyor, sen nasılsın
akarabaların falan yok demi canım seninde yakınlarında, bende istanbula gelince hep tekim
ohh çpk şükürrr canımmmmm hep aklımdasın inanninş... herşeyy ii olcakkk şuuana kadar gayet ii geldinn biraz zor bir durum ama sen bana ve diğer kızçelermime moral oluorsunnn inş... kucağına alcağın zamanıda görces bitanemm buarada 14 hafta oldunmu canımmm
yokk beaa canımm nerde ben uzağımmm butün ailem burda ama bana uzakkk
hoş ben sevyomm yalnızlığı alışmışım artıkkk
15 oldu ama benim 1 hafta öndeydi en son, şimdi ne durumda bilmiyorum öyleyse hala 16, inşallah canım evet dediğin gibi zor durum, çok yazamıyorum işte annem kızıyor bilgisayarın başında kalma radyasyon diye sürekli tepemde, eşimde hakeza öyle telefonda bile konuşturmuyorlar, inşallah canım kucağıma alacağım zamanda burdan yazacam,Rabbim izin verirse sizlerinde burda sürecini takip edecem her zaman
selamm güzelll bayanlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?