- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #54.141
Monorossa da mi burda oda hemsomdu galiba hatta aynı dr gidiyorduk galiba:)
nazım canım nasılsın sabah yoktun kıs buralarda gözlerim aradı valla seni canımcımcankuşşş hoşş geldinn moreeee
cankuşşş hoşş geldinn moreeee
merhaba kızlar geçmişi okudum ama bende şeyi soracaktım 41 meryem okuduktan sonra duasımı var onun nerde bulabilirim o duayı
nazım canım nasılsın sabah yoktun kıs buralarda gözlerim aradı valla seni canımcım
hoşbuldum canımcım nasılsın keyifler nasıı
Burda çok hemsomm varmis yawwwnazcim smile yaptim ana çıkıyor mu birde ekledigim resim acilmismiydi önceki sayfada
cankuşş ne olduuu:44::44::44::44::44::44::44::44::44:
:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
anladım canım olsun evdeki huzur herşeyden önce aslında eşinde kendi acısından haklı biraz......iimm bebemmmmyaww kociş evde ya hemen açamıorum pc yi yoğsaa ohh dioo sonra gözüm ağrıo sölenion dioo göze batmadan geliorumm bölee
iimm şükürler olsunnn kuzumm sen nasılsınnn cigarayı unuutn mu artıkk tamamennn
He he he bittti benim.benimde 3 saatim kaldı ama sonrasında bilgi yarışması var akşam anca evde olurum yemek ne pişiricem onuda bilmiyorum ayyyy şiştim valla
oo ne güzel bende öğretmen mş olsaydım acabaher zaman 08.00-.17.00 klasik memurum bennnn:26:
bende bilmiyorum ne yemek yapacağımı bu ara çok düşünüyorum zaten ne oldu böyel anlamıyorum
amin canımm
kıss nazım niayzm bu neka güsel bi avatar böle bayıldımm
ahh ahh benim tüp bebek ertelenince geri başlasım yaa offffff bırakamıycam heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?