Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Yaa ipeegim hayirlisi olsun. insallah beklemesende gelir bu ay
Benim karnim cok arimaya basladi
örtmenimm bana dua yokmuuu
bende pazara girecek olan sınavzedelerdenim amaaa

Etmem mi esrarengizim hepinize ederim

ayy ne güzzell zuhalimm sende ikiz olabilir ozamannn iinşallahhhhh

valla bilemiyorum genelde tbi kuşak atlar derler ama belli olmaz diyende çok ikizim ekimde doğum yaptı ,,onun dünyalar güzeliii bi kızı var yani bende patlayabilir zor olur çalıştığım için ama olsun Rabbim versin yeter ki

yapsan kendin için çok iyi olur tatlımm çünkü kilo zaten hamilelikte de azımsanacak gibi alınmıyor... ama kilolu olduğun için hamile kalamıyorum diye düşünme çünkü benim iki kuzenim var ikiside hemen hamile kaldı ve bayağı kilolulardı

o zaman STRES tatlım ya da mevsimsel biraz daha bekleyip doktora git... valla ikizler olursa uğraşırızz ama çok keyifli olurrr amin canımm inşallahh

ay canım ağrıymu yaa ( dr planı var mı peki? ben de akşam kontrolm var çatlamışmı die bakıcak ?? kısmet diorum artk beklemesem de gelirmi nolur bilmyrum üzgünüm artk biraz?? eşimin ailesi de artık meraklanmaya başladı iyice neden olmyo die?? başka başka yerlere mi gidilse diye düşünyolar heralde, üzülyrum iyice aylar geçiyo ama gelişme olmuyo moralim bozuldu

kıyamam canım benim çalışma saatim normal haliyle stres oluyorum çok sakin ve rahat bi yer değil ama öğrencilerle uğraşacak kadar sabırlı olamazdım herhalde ben... inşallah sende iyi bi okula geçersin canımm yaa:26:

Son düzenleme:

mersahımmmm sağol beaa
duaya cidden ihtiyacım war

ewet cnm yapsam iyi olur ama bende abur cubura karşı düşkünlük çok var mesela o an ölceğimi bilsem dondurmaya asla hyr diyemem :125::125::125:
napcam bilmiorum ama inşallah dediğin gibi olurda hamiş kalırım çoğu kişi hamile kaldıktan sonra kendini değil bebeği düşündüğün için yemezsin onun sağlığını düşünürsün dio
dr larda kaç kiloyla hamile kaldığın değil, hamilelikte kaç kg aldığın önemli diyolarmış.. :44::44:

Yaw aileler karismasa merak etmese ne guzel olur. insallah yumosun catlayip yavas yavad tutunmustur canim. napicami bilmiyom kadin dogumcuya gidiyom habire bisi yok diyo
Ama agri ara ara oluyo yumos fln diyodum ama annem ameliyat olunca korkmaya da basladim
Napicam bilmiyorum (

sedammmm burada mısın canımm? Gitttin mi doktoraa

canım bana dedin heralde moralim biraz bouktu ondan yazmadım benim geçen ay prügesteron iyiydi bu ay 1.1 çıktı inanamadım halbuki doktorum bana yumurtan çatlamış demişti. Sonra tekrar gittim boş çatlama diye bişey varmış ondan olabilir dedi adetim gelirse 3. Günü gidicem bakıcak tekrar ona göre tedaviye başlıcak benim için erken daha 7 aylık evliyim üstelik hamile kaldım ama düştü biliyosun. Yinede ben dikkatli davranmak istiyorum neyim var neyim yok bileyim istiyorum o yüzden tekrar gidicem zuhalimm

İnsallah canim daha iyi bi okul olsa en azindan ugrasmam isimi yaparim.

bende çok severim abur cuburu ama maşallah bünyeden midir nedir pek kilo almam hatta 5 sene öncesinde kilo almak için şurup kullanmıştım... ama şuda var tatlım belli bi yaştan sonra sanki bünye yavaşlıyor yani mesela ben az yesem kilo verirdim eskiden ama dikkat ediyorum mesela kürtajdan sonra üzüntüden doğru düzgün birşey yemedim 1 ay nerdeyse ölmeyecek kadar yiyordum ona rağmen kilo vermemiştim şaşırtıcı yani..... en güzeli spor o zaman canım birde ekmeği kes tamamen.. abur cuburu da olabildiğince azaltmaya bak.. hamilelikte ne kadar kilo aldığın çok öenmli benim arkadaşım 48 le hamile kaldı tam 25 kg aldı..........kız kardeşim 58 le hamile kalıp 67 ile doğuma gitti normal doğum yaptı en güzeli az kilo almak..

Son düzenleme:

İnsallah guzel gecer canim
Bide aof sinavlarinda cevap siklari esit dagilmis oluyo biliyo musun.

haklısın zuhalim benm öğrencilerle uğraşmak ayrı bir meziyet hele şimdikilerle, bizm zamanızmızda yine biraz korku vardı şimdi hiç yoktur bence ...

neblym yaa inan ben de aynı durumdaym, özel hastaneye gidiyorum zaten ucuz da değil , drum çok talep gören biri yoğun oluyo .. ama pazartesi gittim baktı biz size bu ay aşılama demişmiydik diyo ? sen bana ne dediğini süreci bilmezsen işimiz zor ya .. en güzeli artık özel muayenehane galiba ? çünkü ilgi daha farklı olur diye düşünüyorum artık bilemiyorum ya da hastane değiştiricem .. ama durumlar iyice bi netleşse belki de hastane yerine direk tüp bebek merkezine geçicem, onda da özel mi devley üfff kafam varya çok karışık ve bulanık herşey zor gelmeye başladı ..
sen iyi bir doktor belirle kendi bölgende güzelce araştır ve memnun kalırsan bir süre ona devam et .. baktın gelişme olmuyo o zaman sen de iyice araştırmaya başlarsın .. ama daha düzenli bi dr gidip de sürecini başlatmadın bile anladğm kadaryla.. spontan deneme yapıyosunz şimdi henüz geç değil zaten ama yavaş yavaş düzenli bir doktor olayına başlamalısın hasta geçmişini güzelce kaydedip takip edecek uzman birine canım ...
annen neden ameliyat oldu bu arada? yumoştur senibnkiler korkma bence tatlım

evet canım sana yazmıştım.... ilk kez duydum boş çatlamayı......... ama moralini bozma tatlım valla stres yapıyoruz benimde normaldi değerlerim mesela ama geçen ay lh biraz yükselmişti... yok yere adet olamamıştım............. durumunu biliyoum tatlım zaten bizler için artık önemli olan hemen olması değil bebeklerimizin sağlıkla geleceği zaman olması............. herşey normalse tedaviye gerek duymaz aslında... sadece progesteron için hap verebilir.... inşallah o da yoluna girer o zamana kadar canımm moralini yüksek tut

boş çatlama nasl bişeymiş canım yaa ??

Doru diyon ipeegim ama yok bulamiyom dr. ariyom iste her defasinda bisi yok diyince sinir oluyom. annem bagirsaginda tumorden suphelendiler ameliyat oldu. pataloji sonucu bekliyoruz simdi. Kadin dogumcu bisi yok diyo acaba bende de mi ole bisi var diye dusunmeye basladim

CANIMM yoğun doktorlarda bu sıkıntı var malesef benim doktorumda öyle sabah gittim test yaptı regl olamadım diye öğleden sonra sen reglin 3. günündeydin dimi dedi.. bende baya tersledim hayır regl olamadığım için geldim zaten ben sabha muayene oldum daha hatırlamıyor musunuz anlayamadım dedim sonra özür diledi bayağı ayrıntılı konuştu aslında iyi dr. ama çok talep bıktırıyor bence onları da eşimde doktorumu değiştirmem konusunda ısrarcı.. bende geçmişimi o biliyor,kürtajı vs o yaptı diye diye ısrarla ona gidiyorum... ama bi daha böyle bişeyle karşılaşırsam hamile olsam bile değiştireceğim söz verdim..

canım sen etkisinde kalmışsın bu olayın, yoktur öyle birey hiç kafanı takma buna, ayrıca geçmiş olsun.. bu kadar muayenede herhangi bir terslik olsa söylenirdi ya da farklı bölüme muayeneye gönderirlerdi .. canım daha yaşın da küçük hem bence gerçekten sorun da yok ama tedbir açısından ve başka doktorların da görüp bilgi vermesi açısından seni aydınlatabilir diye bir doktora daha gidebilirsin .. anadolu yakasında acıbadem hastanesinde güzel doktorlar var söylüyorlar sürekli duyuyorum bazı isimler .. yeditepe hastanesindeki gazi beyi söylemiştim zaten çok kişi olumlu yorum yapmış .. bir de koşuyolunda biraz tuzlu bir muayenehane var ona da yeni bir yakınım gitti çok memnun kalmış ama pahalı özel tabi ..

yaa inan ben bu doktora yeni geçtim daha zaten akşamları 5-7 poliklinik yapıyo.. gündüzleri de başka işte çalışıyor sanıyorum bazen randevuları kayıyo 8 e kadar filan .. tabiki yoruluyordır, çok hastası vardır hatırlayamaz anlıyorum ama ben de bu şekilde sanki yeterince ilgilenilmemiş gibi hissedyrum zaten uygun fiyatlı bir yer de değil ki.. 5 dakikada çıkıyorum muayeneden, yumurta var, kist var ilaç kullan ,perşembe gel, cuma gel bitti gitti .. ben artık istiyorum ki alsın dr beni karşısına anlatsın .. sizinle ilgili düşüncelerim şunlardır şu şekilde bir tedavi planlıyorum ve süreç olarak şukadar zaman veriyrum, önce şunları sonra bunları denicez diye .. her sonraki aşama için beraber ortaklaşa karar verelim dedin .. bu çok zor bişey değildir ama ya olmamalı .. doktorluk böle bişey .. ben kolum ağrıyo die gitmyrum kli bebek istiyorum diye gidiyorum ya bu durum daha özel olmalı daha itinalı olmalılar ama değil mi yaa ????

İnsallah guzel gecer canim
Bide aof sinavlarinda cevap siklari esit dagilmis oluyo biliyo musun.
ewet biliorum canım geçen dönemde aynını yaptım bildiklerimi yaptım bilmediklerimi tek şık işaretlicem dedim. oturdum saydım adan kaç bden kaçtane işaretlemişim die en azı neise kalanların hepsini ona doldurdum veee geçtim hepsinden.. inşallah bu dönemdede şansım ilaver giderde bitiririm bu yıl.. sayısal kolay oluyoda sözel.. ezber ezber enreye kadar.. kafam karmakarışık oldu walla... işin tuhafı hepsi sözel hukuk mukuk kaldı :18::18:
ah canım yaa inşallah güzel geçerde biter artık yoksa seneye bebişlen gidicem

25 kilomuuuuu e baya abartmış ama dimiii en güzeli senin kardeşinin yaptığı.. 3-3,5 kg bebek çıkmıştır zaten su mu derken en fazla 4 kg kalmıştır onda dimi ?
buarada ben spor yapamıorum hiç zamanım olmuyo.. işyerinde zaten oturarak çalışıorum e ew iş derken zaman su gibi akıop gidio. bende titreşimli bel kemeri alet almıştım görmüşsündür reklamlardan filan onu kullanayım diorum ama bu kezde ya hamile kalırsam die kullanamıyorum. hamilelerin kullanması yasak dio ama ilk kaldığın zamanda kullanmış olursam bişi olurmu acaba :44: yani ben kullansam şimdi önümüzdeki ayda hamile kaldığımı öğrenmiş olduğumu düşünsek acaba bebişe bişi olurmu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…