- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #54.181
Allah kabul etsin tatlim bende geldimkızçlerimmm ben şimdiii çıkıorummm abdest aliiimmm dualrımı okuuymmm
gene geliirmmmm kocamannnn kucak dolusuuu sevgiler hepinzeee
evt ya aynen benm de oynayasım gelio neka güsel attıryo öle kalçaları
kıss bu neka tatlı smıleymiş dikkat etmemişim yaww
Yaa ipeegim hayirlisi olsun. insallah beklemesende gelir bu aycanım benm ağzına sağlık şimdidenya nolsun işte salıdan beri filan yumurtlama zamanmdı galiba ama pek değerlendiremedk kocişle de atıştk bras sen gibi moralm bozuktu benm de bilmyrum ama pek belentim yok
sen nasılsın nedr son durumlar bakalım ??
örtmenimm bana dua yokmuuu
bende pazara girecek olan sınavzedelerdenim amaaa
ayy ne güzzell zuhalimm sende ikiz olabilir ozamannniinşallahhhhh
amin zuhalimmm amin.... bitsin topikten çıkmıcam walla yaaa..
bende kilo vermem lazım ama rejim diet hak getire yapamıorum ..
kilolu olmamdan dolayı bebiş olmaz die çok korkuyorum :18::18:
ama bebişimde haklı onca yağın içinde kendine yer nerden bulsunda oracığa girip sığınsın ? ama napim yer açamıom kuzucuğuma inşallah kendi çabalaıyla gelir
[sup][/sup]
ayy canım inş olur üzülmüyorum ama takıldığım şey beta negatif çıktı regl olmadım bi belirti yok akıntı gelio sürekli anlamadım gitti
rabbim hepimize nasip etsin ikizlerimiz olsun bi avazda kurtulalım
Yaa ipeegim hayirlisi olsun. insallah beklemesende gelir bu ay
Benim karnim cok arimaya basladi
Etmem mi esrarengizim hepinize ederim
Zuhalim ben aslen kimyagerim sonraan ortmen oldum simdi kararsizim. inan ogrenciler cok zor. bazen dusunmuyo diilim istifa etmeyi. bazen diyom insanlarla ugrasmayacak bi isim olsun. Zaten saatleri az olmasa ogretmenlik yapilacak is degil en azindan benim okulumda
İnsallah iki sene sonra iyi bi okula gecerim
Yaa ipeegim hayirlisi olsun. insallah beklemesende gelir bu ay
Benim karnim cok arimaya basladi
Etmem mi esrarengizim hepinize ederim
ewet cnm yapsam iyi olur ama bende abur cubura karşı düşkünlük çok var mesela o an ölceğimi bilsem dondurmaya asla hyr diyememyapsan kendin için çok iyi olur tatlımm çünkü kilo zaten hamilelikte de azımsanacak gibi alınmıyor... ama kilolu olduğun için hamile kalamıyorum diye düşünme çünkü benim iki kuzenim var ikiside hemen hamile kaldı ve bayağı kilolulardı
ay canım ağrıymu yaa( dr planı var mı peki? ben de akşam kontrolm var çatlamışmı die bakıcak ?? kısmet diorum artk beklemesem de gelirmi nolur bilmyrum üzgünüm artk biraz?? eşimin ailesi de artık meraklanmaya başladı iyice neden olmyo die?? başka başka yerlere mi gidilse diye düşünyolar heralde, üzülyrum iyice aylar geçiyo ama gelişme olmuyo moralim bozuldu
sedammmm burada mısın canımm? Gitttin mi doktoraa
kıyamam canım benim çalışma saatim normal haliyle stres oluyorum çok sakin ve rahat bi yer değil ama öğrencilerle uğraşacak kadar sabırlı olamazdım herhalde ben... inşallah sende iyi bi okula geçersin canımm yaa:26:
mersahımmmm sağol beaa
duaya cidden ihtiyacım war
ewet cnm yapsam iyi olur ama bende abur cubura karşı düşkünlük çok var mesela o an ölceğimi bilsem dondurmaya asla hyr diyemem:125::125::125:
napcam bilmiorum ama inşallah dediğin gibi olurda hamiş kalırım çoğu kişi hamile kaldıktan sonra kendini değil bebeği düşündüğün için yemezsin onun sağlığını düşünürsün dio
dr larda kaç kiloyla hamile kaldığın değil, hamilelikte kaç kg aldığın önemli diyolarmış.. :44::44:
mersahımmmm sağol beaa
duaya cidden ihtiyacım war
ewet cnm yapsam iyi olur ama bende abur cubura karşı düşkünlük çok var mesela o an ölceğimi bilsem dondurmaya asla hyr diyemem:125::125::125:
napcam bilmiorum ama inşallah dediğin gibi olurda hamiş kalırım çoğu kişi hamile kaldıktan sonra kendini değil bebeği düşündüğün için yemezsin onun sağlığını düşünürsün dio
dr larda kaç kiloyla hamile kaldığın değil, hamilelikte kaç kg aldığın önemli diyolarmış.. :44::44:
kıyamam canım benim çalışma saatim normal haliyle stres oluyorum çok sakin ve rahat bi yer değil ama öğrencilerle uğraşacak kadar sabırlı olamazdım herhalde ben... inşallah sende iyi bi okula geçersin canımm yaa:26:
Yaw aileler karismasa merak etmese ne guzel olur. insallah yumosun catlayip yavas yavad tutunmustur canim. napicami bilmiyom kadin dogumcuya gidiyom habire bisi yok diyo
Ama agri ara ara oluyo yumos fln diyodum ama annem ameliyat olunca korkmaya da basladim
Napicam bilmiyorum(
canım bana dedin heralde moralim biraz bouktu ondan yazmadım benim geçen ay prügesteron iyiydi bu ay 1.1 çıktı inanamadım halbuki doktorum bana yumurtan çatlamış demişti. Sonra tekrar gittim boş çatlama diye bişey varmış ondan olabilir dedi adetim gelirse 3. Günü gidicem bakıcak tekrar ona göre tedaviye başlıcak benim için erken daha 7 aylık evliyim üstelik hamile kaldım ama düştü biliyosun. Yinede ben dikkatli davranmak istiyorum neyim var neyim yok bileyim istiyorum o yüzden tekrar gidicem zuhalimm
evet canım sana yazmıştım.... ilk kez duydum boş çatlamayı......... ama moralini bozma tatlım valla stres yapıyoruz benimde normaldi değerlerim mesela ama geçen ay lh biraz yükselmişti... yok yere adet olamamıştım............. durumunu biliyoum tatlım zaten bizler için artık önemli olan hemen olması değil bebeklerimizin sağlıkla geleceği zaman olması............. herşey normalse tedaviye gerek duymaz aslında... sadece progesteron için hap verebilir.... inşallah o da yoluna girer o zamana kadar canımmmoralini yüksek tut
haklısın zuhalim benm öğrencilerle uğraşmak ayrı bir meziyet hele şimdikilerle, bizm zamanızmızda yine biraz korku vardı şimdi hiç yoktur bence ...
neblym yaa inan ben de aynı durumdaym, özel hastaneye gidiyorum zaten ucuz da değil , drum çok talep gören biri yoğun oluyo .. ama pazartesi gittim baktı biz size bu ay aşılama demişmiydik diyo ? sen bana ne dediğini süreci bilmezsen işimiz zor ya .. en güzeli artık özel muayenehane galiba ? çünkü ilgi daha farklı olur diye düşünüyorum artık bilemiyorum ya da hastane değiştiricem .. ama durumlar iyice bi netleşse belki de hastane yerine direk tüp bebek merkezine geçicem, onda da özel mi devley üfff kafam varya çok karışık ve bulanık herşey zor gelmeye başladı ..
sen iyi bir doktor belirle kendi bölgende güzelce araştır ve memnun kalırsan bir süre ona devam et .. baktın gelişme olmuyo o zaman sen de iyice araştırmaya başlarsın .. ama daha düzenli bi dr gidip de sürecini başlatmadın bile anladğm kadaryla.. spontan deneme yapıyosunz şimdi henüz geç değil zaten ama yavaş yavaş düzenli bir doktor olayına başlamalısın hasta geçmişini güzelce kaydedip takip edecek uzman birine canım ...
annen neden ameliyat oldu bu arada? yumoştur senibnkiler korkma bence tatlım
haklısın zuhalim benm öğrencilerle uğraşmak ayrı bir meziyet hele şimdikilerle, bizm zamanızmızda yine biraz korku vardı şimdi hiç yoktur bence ...
neblym yaa inan ben de aynı durumdaym, özel hastaneye gidiyorum zaten ucuz da değil , drum çok talep gören biri yoğun oluyo .. ama pazartesi gittim baktı biz size bu ay aşılama demişmiydik diyo ? sen bana ne dediğini süreci bilmezsen işimiz zor ya .. en güzeli artık özel muayenehane galiba ? çünkü ilgi daha farklı olur diye düşünüyorum artık bilemiyorum ya da hastane değiştiricem .. ama durumlar iyice bi netleşse belki de hastane yerine direk tüp bebek merkezine geçicem, onda da özel mi devley üfff kafam varya çok karışık ve bulanık herşey zor gelmeye başladı ..
Doru diyon ipeegim ama yok bulamiyom dr. ariyom iste her defasinda bisi yok diyince sinir oluyom. annem bagirsaginda tumorden suphelendiler ameliyat oldu. pataloji sonucu bekliyoruz simdi. Kadin dogumcu bisi yok diyo acaba bende de mi ole bisi var diye dusunmeye basladim
CANIMM yoğun doktorlarda bu sıkıntı var malesef benim doktorumda öyle sabah gittim test yaptı regl olamadım diye öğleden sonra sen reglin 3. günündeydin dimi dedi.. bende baya tersledim hayır regl olamadığım için geldim zaten ben sabha muayene oldum daha hatırlamıyor musunuz anlayamadım dedimsonra özür diledi bayağı ayrıntılı konuştu aslında iyi dr. ama çok talep bıktırıyor bence onları da eşimde doktorumu değiştirmem konusunda ısrarcı.. bende geçmişimi o biliyor,kürtajı vs o yaptı diye diye ısrarla ona gidiyorum... ama bi daha böyle bişeyle karşılaşırsam hamile olsam bile değiştireceğim söz verdim..
ewet biliorum canım geçen dönemde aynını yaptım bildiklerimi yaptım bilmediklerimi tek şık işaretlicem dedim. oturdum saydım adan kaç bden kaçtane işaretlemişim die en azı neise kalanların hepsini ona doldurdumİnsallah guzel gecer canim
Bide aof sinavlarinda cevap siklari esit dagilmis oluyo biliyo musun.
bende çok severim abur cuburu ama maşallah bünyeden midir nedir pek kilo almam hatta 5 sene öncesinde kilo almak için şurup kullanmıştım... ama şuda var tatlım belli bi yaştan sonra sanki bünye yavaşlıyor yani mesela ben az yesem kilo verirdim eskiden ama dikkat ediyorum mesela kürtajdan sonra üzüntüden doğru düzgün birşey yemedim 1 ay nerdeyse ölmeyecek kadar yiyordum ona rağmen kilo vermemiştim şaşırtıcı yani..... en güzeli spor o zaman canım birde ekmeği kes tamamen.. abur cuburu da olabildiğince azaltmaya bak.. hamilelikte ne kadar kilo aldığın çok öenmli benim arkadaşım 48 le hamile kaldı tam 25 kg aldı..........kız kardeşim 58 le hamile kalıp 67 ile doğuma gitti normal doğum yaptıen güzeli az kilo almak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?