- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #5.481
pardon karabiberim yanlış yazmışım ben kullanmıyorum sigara
yanlış yazmışım yawwww
hosgeldinn berayimmmmyaw öslettin kendinii
ayyy insalalh alirsin ehliyetinii basarilarrrrrr
yasakım geç bile kaldık biz.....İki günden beri siz den ayrılamıyom ki yavvv........keske biraz daaha kalabilseydin ruyamm bi görünüp hemen geri kaciyonn
Bendee Çok Özledim sizi Kuzum yaa.
Şu Sınavı atlatim. Aranıza Tekrardan dönecem.
Uçacam hatta aranızaa:13::13::13:
yasakım geç bile kaldık biz.....İki günden beri siz den ayrılamıyom ki yavvv........
Çocuunn uyku saati sapıtcak.......
gitme ruyam ya kalsana biraz dahaŞimdi gitçez kızçemlen uyumaya.......
bende kullanmam da yanlış yazmışım yawwSigara mı ,,,,, asla kullanmam..............
karabiberim yasaka sor o daha iyi bilir bu işisilekele ne ya quzum onu bır acıklasana :)))) uyudu kuzum kıyamam artık uyandırmaya zaten cok yoruluyor bu ay olmasa öbür ay belkı hamıleyımdır su andada ayın 12 den beri aralıksız çalısma yapdım 1 qün aradan bişicik olmaz inş
tamam qüzelim sen öyle diyorsan ya valla varya senın anne olacaqn haberı duyunca ne kadar sevındım anlatamam ya :)
taNIMAZ MISIN....
..Biz sana hatırlatırız ama süpürgeli günlerini tatlım.......
silekele ne ya quzum onu bır acıklasana :)))) uyudu kuzum kıyamam artık uyandırmaya zaten cok yoruluyor bu ay olmasa öbür ay belkı hamıleyımdır su andada ayın 12 den beri aralıksız çalısma yapdım 1 qün aradan bişicik olmaz inş
tamam qüzelim sen öyle diyorsan ya valla varya senın anne olacaqn haberı duyunca ne kadar sevındım anlatamam ya :)
yasakım geç bile kaldık biz.....İki günden beri siz den ayrılamıyom ki yavvv........
gitme ruyam ya kalsana biraz daha
bende kullanmam da yanlış yazmışım yaww
karabiberim yasaka sor o daha iyi bilir bu işi
tanımam tabi ben o zaman ajda pekken gibi jet uçakları ile gezicem yawww
sevdin demi bizi birakmazsin artikinnn
ruyam hemde unutmadim bi gün kuzucuguna nasi kavustugunu anlatacaktinn
Bırakmam YASAkım bırakmam..........
hadiiiinnnn ben çıkıyorum..........GİDeyim artıkın evime hemencik........
hepinize güzel sohbetler...............................
haaa aferin o zaman melekım sana bende oyle fazla deqil qünde 2 tane oda kocamla braber :)))
ruyam hemde unutmadim bi gün kuzucuguna nasi kavustugunu anlatacaktinn
Bırakmam YASAkım bırakmam..........
hadiiiinnnn ben çıkıyorum..........GİDeyim artıkın evime hemencik........
hepinize güzel sohbetler...............................
yarıN ANLATİİM..HEPİMİZ OLUNCA tamam mı canım benim..öptüm byyy....ruyam hemde unutmadim bi gün kuzucuguna nasi kavustugunu anlatacaktinn
canımsın düşün ben bu ay birde hastaydım acilliktim resmen inan sabah 4lere kadar öksürüyordum ben eşimle dalga geçiyordum diyorum zaten yumurtayı kaçırdık hadi bir ihtimal tuttu öksürmekten tutmaz diyordum inan okadar umutsuzdum bu ay ama ona ragmen süpriz yaptı işte ümidinizi yitirmeyin....bana hep böyle dediniz ben burdayken sizde öyle olun
kız qelın silkeleme ne demek anlat bakayım kayınnanı bır :d kayınpederınle bızde yapak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?