Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Şimdi gitçez kızçemlen uyumaya.......
gitme ruyam ya kalsana biraz daha
Sigara mı ,,,,, asla kullanmam..............
bende kullanmam da yanlış yazmışım yaww
karabiberim yasaka sor o daha iyi bilir bu işi
taNIMAZ MISIN....

..Biz sana hatırlatırız ama süpürgeli günlerini tatlım.......

tanımam tabi ben o zaman ajda pekken gibi jet uçakları ile gezicem yawww

canımsın düşün ben bu ay birde hastaydım acilliktim resmen inan sabah 4lere kadar öksürüyordum ben eşimle dalga geçiyordum diyorum zaten yumurtayı kaçırdık hadi bir ihtimal tuttu öksürmekten tutmaz diyordum inan okadar umutsuzdum bu ay ama ona ragmen süpriz yaptı işte ümidinizi yitirmeyin....bana hep böyle dediniz ben burdayken sizde öyle olun

Son düzenleme:
yasakım geç bile kaldık biz.....İki günden beri siz den ayrılamıyom ki yavvv........

Çocuunn uyku saati sapıtcak.......

haaa aferin o zaman melekım sana bende oyle fazla deqil qünde 2 tane oda kocamla braber :)))

ruyam hemde unutmadim bi gün kuzucuguna nasi kavustugunu anlatacaktinn

Bırakmam YASAkım bırakmam..........

hadiiiinnnn ben çıkıyorum..........GİDeyim artıkın evime hemencik........

hepinize güzel sohbetler...............................

busemmmmmmmmmmm yine gel öp bebişini bizim için
dikkat et süpürgenede sakın kaza neyim yapma yolda

öyle yapıyorum quzum umıdımı yıtırmıyorum . yıtırmısdım bırkere ya hatırlıyorsunuz topıkden falan ayrılmısdım ama snradan daha yolun basındayız dedım. yenı kavusmusuz bırbırımıze acelenın ne qereqı var dedım . ıns bakalım ıns bende mujdelı haber verırımde qüzel haberlerle mutlu olruz ınss

kız qelın silkeleme ne demek anlat bakayım kayınnanı bır :d kayınpederınle bızde yapak

yaw nasi anlatsam simdik utandimdaa

tatlibiberimm simdikk o isi yaptiktan sonra erkek hemen ayaga kalkip karisinin bacaklarindan tutup hani kurbanlik koyunlari asip derisini yüzüyolar ya o sekil kaldirip var gücüyle hali silkeler gibim silkleyecek yorulana kadarrr..spermler daha hizli kosuyomus böylelikle cok hamile kalan varr valla yapan kizlar öyle yazmiss..

YArın erken gelin bakalıM....
SAbah ben tek başıma sinek avlamıyim burlarda....
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…