Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yaptım bile zilli hatun

ayyyyy allah muhafaza canım dikkat süpürgene

Ben bu gün az rötarlı yaptım inişi..........iyiki rötara uğramış süpürgem.....Yoksa çarpışcakmışız az kalsın.........

İki süpürge fena halde çarpıştı.
...pilotlar kazayı ucuz atlattı diye baş sayfalarda yer alırdık.......

hoşbuldum canım....
ama ben kullanmıyorum sigara

Son düzenleme:
Kızzlarrrrrr İyii Akşamlarr
YA Giremiyorum doğru düzgün. Hiç vaktim olmuyo
Yarın direksiyon sınavım var. Akşama kadar direksiyon dersinde oluyorum.
Akşam geliyorum eşim evde oluyo yemek derdi filan derken. Zaman geçiyo.
Şimdi Eşimden İzin aldım da girdim vala
Ne Yapıyosunuzz _?? Ne kaynatıyosunuz ??

evet ruyabusem haklısın valla daha çok genciz yawwwwwww süpürge kurbanı olmayalım bu yaşta

hosgeldinn berayimmmm yaw öslettin kendinii

ayyy insalalh alirsin ehliyetinii basarilarrrrrr

amin qzum benım amin . inş bu aydan ümitliyimde buqunku yumurtlamayı kaçırcam ama benım koca hasta uyudu kıyamam hıc

hiç öyle düşünme kuzum belli olmuyor bende öyle diyordum:18::18: annemdeydim bu ay düşün yani yumurtalma dönemi akıntısını bile orda gördüm düşün

Son düzenleme:
doru erkekler bi yerde fire verip belli ediyo

ben kullanmiyorumm tatli biberimmmmm
aferin qelinim o yönün kayınnana çekmemış bende öle didim de siz kadınlar ne fenasınız dio

hoşbuldum canım....
ama ben kullanıyorum sigara

bende kullanıyorum tatlım bebekler olunca bırakcaz ama yoksa döverım senı ha

aferin qelinim o yönün kayınnana çekmemış bende öle didim de siz kadınlar ne fenasınız dio

bende kullanıyorum tatlım bebekler olunca bırakcaz ama yoksa döverım senı ha

pardon karabiberim yanlış yazmışım ben kullanmıyorum sigara
yanlış yazmışım yawwww

enişteye sülede silkeleisin kuzum seni .....
silekele ne ya quzum onu bır acıklasana :)))) uyudu kuzum kıyamam artık uyandırmaya zaten cok yoruluyor bu ay olmasa öbür ay belkı hamıleyımdır su andada ayın 12 den beri aralıksız çalısma yapdım 1 qün aradan bişicik olmaz inş
hiç öyle düşünme kuzum belli olmuyor bende öyle diyordum:18::18: annemdeydim bu ay düşün yani yumurtalma dönemi akıntısını bile orda gördüm düşün

tamam qüzelim sen öyle diyorsan ya valla varya senın anne olacaqn haberı duyunca ne kadar sevındım anlatamam ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…