- 29 Haziran 2012
- 1.914
- 376
- 398
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #5.461
yaptım bile zilli hatun
ayyyyy allah muhafaza canım dikkat süpürgene
benım kocada aynısını soyluyor nerden bılıyon oradakılerın kadın olduqunu dıye ama ınsan kımn erkek kımın kadın olduqunu anlayabılır ya . salakca sorular soran kesın erkekdır:)))))))))))))))))
ettim ettim canım merak etme hoşqeldın :)
kızlar bıde bırsey sorcam bızım topıkte siqara kullanan bırı vardı kımdı o ya
yaw bu arada benim 3 kalpcigim olmuşşş yeni fark ettim
ayy teşekkür ederimm ne güzel bi hitap şekli o Rabbim hemen sizlerede nasip etsin bu duyguyu
evet ruyabusem haklısın valla daha çok genciz yawwwwwww süpürge kurbanı olmayalım bu yaştaBen bu gün az rötarlı yaptım inişi..........iyiki rötara uğramış süpürgem.....Yoksa çarpışcakmışız az kalsın.........
İki süpürge fena halde çarpıştı....pilotlar kazayı ucuz atlattı diye baş sayfalarda yer alırdık.......
öyledir hiç övünmem ama .... ayyyy utandırma beni
hatta trt den teklif aldım eurovizyon yarışması için
melekimm sesin neka güzelllll
Kızzlarrrrrr İyii Akşamlarr
YA Giremiyorum doğru düzgün. Hiç vaktim olmuyo
Yarın direksiyon sınavım var. Akşama kadar direksiyon dersinde oluyorum.
Akşam geliyorum eşim evde oluyo yemek derdi filan derken. Zaman geçiyo.
Şimdi Eşimden İzin aldım da girdim vala
Ne Yapıyosunuzz _?? Ne kaynatıyosunuz ??
amin qzum benım amin . inş bu aydan ümitliyimde buqunku yumurtlamayı kaçırcam ama benım koca hastauyudu kıyamam hıc
amin qzum benım amin . inş bu aydan ümitliyimde buqunku yumurtlamayı kaçırcam ama benım koca hastauyudu kıyamam hıc
yerim ben seni kız........ kızceni uyuttun mu
aferin qelinim o yönün kayınnana çekmemışdoru erkekler bi yerde fire verip belli ediyo
ben kullanmiyorumm tatli biberimmmmm
Ben bu gün az rötarlı yaptım inişi..........iyiki rötara uğramış süpürgem.....Yoksa çarpışcakmışız az kalsın.........
İki süpürge fena halde çarpıştı....pilotlar kazayı ucuz atlattı diye baş sayfalarda yer alırdık.......
ruyabusecım allah senı napmasın valla qüldürdn benı
hoşbuldum canım....
ama ben kullanıyorum sigara
aaa o ses melekin miydi.....Ben de şimdi çıkıp camdan bakçaktım kimki bu diye........
ayyyyyyy beğenmedin mi yaww koskoca trt beğendi beni eurovisison adayı yaptı.....aaa o ses melekin miydi.....Ben de şimdi çıkıp camdan bakçaktım kimki bu diye........
Şimdi gitçez kızçemlen uyumaya.......
aferin qelinim o yönün kayınnana çekmemışbende öle didim de siz kadınlar ne fenasınız dio
bende kullanıyorum tatlım bebekler olunca bırakcaz ama yoksa döverım senı ha
silekele ne ya quzum onu bır acıklasana :)))) uyudu kuzum kıyamam artık uyandırmaya zaten cok yoruluyor bu ay olmasa öbür ay belkı hamıleyımdır su andada ayın 12 den beri aralıksız çalısma yapdım 1 qün aradan bişicik olmaz inşenişteye sülede silkeleisin kuzum seni .....
hiç öyle düşünme kuzum belli olmuyor bende öyle diyordum:18::18: annemdeydim bu ay düşün yani yumurtalma dönemi akıntısını bile orda gördüm düşün
ayyyyyyy beğenmedin mi yaww koskoca trt beğendi beni eurovisison adayı yaptı.....
hıh 1. olursam yarışmada sizi tanımam o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?