- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #56.121
tugbacim test sonucun çıksında ins bisey yoktur bu ay bebiş gelirse dinlen canım bol bol
canım hormonlarım düzensizdi yumurtlama sorunum vardı tedaviyle yeni düzeldi yasim küçük ama 10 aydır korunmuyorum canım ve hic gebelik yaşamadım bekleyip zaman kaybetmemek için tedaviye başladık aşılama için erken belki haklisin tatlım eşimle konuştuk ben yaptirmayalim dedim oda birde bunu deneyelim denemedik demeyelim kafamızda soru işareti kalmasın dedi bu ay olmazsa duruma göre bakcaz artık canım
yok hayatım yaa normal yolda olmuştıu hem de ilk ilişkimiz de ama 12 haftalıkken cinsiyetini öğrenmek için gittiğimiz de 8 haftalık bu kalbi durmuş dedi. Lekem falan da olmadı hiç şok oldum. Kürtajla alındı yani
bi tane olsun canım da ama iki de olsa hic fena olmaz hani çoğul gebelik artıyor canım kullandığımız ilaçlarla
canım hormonlarım düzensizdi yumurtlama sorunum vardı tedaviyle yeni düzeldi yasim küçük ama 10 aydır korunmuyorum canım ve hic gebelik yaşamadım bekleyip zaman kaybetmemek için tedaviye başladık aşılama için erken belki haklisin tatlım eşimle konuştuk ben yaptirmayalim dedim oda birde bunu deneyelim denemedik demeyelim kafamızda soru işareti kalmasın dedi bu ay olmazsa duruma göre bakcaz artık canım
cooooooook geçmiş olsun canım bi kere olmuş yine olur ins bu kez sağlıkla kucağına alırsın meleğini
çok geçmiş olsun canımm.şimdi normal yolla olmadımı onun için mi dr gidiyosun
bi tane olsun canım da ama iki de olsa hic fena olmaz hani çoğul gebelik artıyor canım kullandığımız ilaçlarla
Belli de olmaz hani
en güzeli canım zorunlu değilsen çalışma bebiş daha önemli
çevre etkiside var tabi ama ben de esimde hazırız canım
cooooooook geçmiş olsun canım bi kere olmuş yine olur ins bu kez sağlıkla kucağına alırsın meleğini
çevre etkiside var tabi ama ben de esimde hazırız canım
EVET CANIM GEÇEN YIL KÜRTAJ OLDUM HALA GEBE KALAMADIM O YÜZDEN ARTIK TEDAVİYE GEÇELİM DEDİM 27 YAŞINDAYIM VE BEN 3 TANE BEBEK İSTİYORUM
benim sonuçlara baktım canım tedaviden önceki 19.92 bu yüksekmiş şimdi 8.89a düşmüş ama 33 yüksek canım
inşallah bi ikiz arkasından da bi tek :))
beklenen adet tarihi canım
senin ki güzelmiş canım yaaaa
Belli de olmaz hani
En güzeli canım zorunlu değilsen çalışma bebiş daha önemli
bebekimm 33 prolaktin çok mu yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?