Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canım hormonlarım düzensizdi yumurtlama sorunum vardı tedaviyle yeni düzeldi yasim küçük ama 10 aydır korunmuyorum canım ve hic gebelik yaşamadım bekleyip zaman kaybetmemek için tedaviye başladık aşılama için erken belki haklisin tatlım eşimle konuştuk ben yaptirmayalim dedim oda birde bunu deneyelim denemedik demeyelim kafamızda soru işareti kalmasın dedi bu ay olmazsa duruma göre bakcaz artık canım

çok geçmiş olsun canımm.şimdi normal yolla olmadımı onun için mi dr gidiyosun

olur olur inşallah gerek kalmaz beklemeye. Bi de etraftakiler evlenir evlenmez bebek var mı hadi ne durursunuz diye bir sürü lakırdı kopuyor bu sebeple bazen mecburen tedaviye başlamak zorunda kalıyoruz

bebekimm 33 prolaktin çok mu yüksek

bi tane olsun canım da ama iki de olsa hic fena olmaz hani çoğul gebelik artıyor canım kullandığımız ilaçlarla
Belli de olmaz hani
en güzeli canım zorunlu değilsen çalışma bebiş daha önemli

çalışmam çok engel değil canım sabahçıyım 12 buçukta dersim bitiyor zaten evim de yakın 12 buçuk da evdeyim yani

bi tane olsun canım da ama iki de olsa hic fena olmaz hani çoğul gebelik artıyor canım kullandığımız ilaçlarla
Belli de olmaz hani
En güzeli canım zorunlu değilsen çalışma bebiş daha önemli

yok canım bi çalışmicam desn eşimin canına minnet dört gözle bekliyor ben de bebek olursa ancak öyle çalışmam dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…