Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ıns en kısa zamanda sinir olmalarını gerektirecek o muhteşem durum oluşur
Ay annemmm ne güzel kız sınıf tabi uğraşması yorucu oluyordur kesin evlat özleminin yerini tutmasada yavrucuklarin var

bazen arkaarkaya doğurasım geliyor bazen de çocuktan soğuyorum inan.

doktor da bilmiyor 3 kayıp oldu mu araştırırlarmış. O döönemde nil okura gidiyordum bilemeyiz neden olduğunu dedi

benim de belli değil pzt genetik araştırmaya gidicem canım.banada ilkinde aynısını dedi 2.sinde genetiğe yönlendirdi.

adlinda benin de canım nasip

canım yanlış anlamazsan bi şey diycem yaşın daha çok genç yaa. Aşılama için çok erken değil mi. Senin yumurtalıklar canavar gibi çalışıyordur aslında ama belki stresten olacak mı olmayacak mı diye stres yapıyorsundur da ondan olmuyordur

ikiside 6 haftalıktı canım ilkini öğrendim 10 gün sonra falan düştü 2.si 1hafta. Senin ne kadar dı canım tedaviyle mi olmuştu

yok hayatım yaa normal yolda olmuştıu hem de ilk ilişkimiz de ama 12 haftalıkken cinsiyetini öğrenmek için gittiğimiz de 8 haftalık bu kalbi durmuş dedi. Lekem falan da olmadı hiç şok oldum. Kürtajla alındı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…