- 14 Ağustos 2012
- 1.266
- 69
- 108
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #56.101
ıns en kısa zamanda sinir olmalarını gerektirecek o muhteşem durum oluşur
Ay annemmm ne güzel kız sınıf tabi uğraşması yorucu oluyordur kesin evlat özleminin yerini tutmasada yavrucuklarin var
benim de bir kaybım var canım ali acara gidiyorum hem ben tedavi oluyorum hem de eşim. Eşimde de sperm hareketi yavaş
anladım canımm inşallah en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize. Kaybın neden oldu canım
soğuma sakin gerekirse arka arkaya doğur
ali acari kim tavsiye etti canım yeni mi başladın ona gitmeye
soğuma sakin gerekirse arka arkaya doğur
doktor da bilmiyor 3 kayıp oldu mu araştırırlarmış. O döönemde nil okura gidiyordum bilemeyiz neden olduğunu dedi
ali acari kim tavsiye etti canım yeni mi başladın ona gitmeye
canım pazartesi belli olacak seni haberdar ederimm ama sanırım muayenehanesinde çünkü bi kez bi çifte aşılama yapmıştı orda
benim de belli değil pzt genetik araştırmaya gidicem canım.banada ilkinde aynısını dedi 2.sinde genetiğe yönlendirdi.
adlinda benin de canım nasip
canım pazartesi belli olacak seni haberdar ederimm ama sanırım muayenehanesinde çünkü bi kez bi çifte aşılama yapmıştı orda
canım bende güvenmek istiyorum ams aşılamadan önce hsg gerekli diyor herkes dr söyledim ısrarla gerek yoook sana dedi
ne kadar büyüyordu canım bebeklerin
orası öyle canım rabbim büyük
tugbacim test sonucun çıksında ins bisey yoktur bu ay bebiş gelirse dinlen canım bol bol
ikiside 6 haftalıktı canım ilkini öğrendim 10 gün sonra falan düştü 2.si 1hafta. Senin ne kadar dı canım tedaviyle mi olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?