Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

amin canım çok teşekkür ederim aylarca vajınusmusdan cektım ıns hamıle kalmakta zorluk yasamam ALLAH'ım banada ısteyen herkesede verır ınsallah

ama ne yapmam gerektıgını nasıl daha kolay olurunu bılmıyorum onuda sızlerın yazılarını okuyarak bazı yerlerı arastırarak ogrenıcem onerılerınızede acıgım bu arada:)

inşallah canım inşallah. Buarada senin alıntıların hata veriyor canım telden mi giriyorsun
evet telden giriyorum şimdi düzeldi mi iki program kullanıyodum da o daha hızlı ama eski sürüm gibi bu da yavaş ama yeni

amin canım çok teşekkür ederim aylarca vajınusmusdan cektım ıns hamıle kalmakta zorluk yasamam ALLAH'ım banada ısteyen herkesede verır ınsallah

Ahh tatlım yaaaa geçmiş olsun nerelisin canım dr gittin mi kontrole faksan

hg ciger paremmmmmm ne yaptın hali mi yıkadın

vallahi yıkadım canım kocada üstüne geldi hm hastasın hem halı yıkıyorsun dedi daha yeni operasyon geçirdin diye bağırdı gitti canım götürseydi oda bir haftadır kanın önünde beklıyor halı cnm sinir oldum gittim geldim hala yıkamacıya vermemiş

ben geldim ama sen gitmişsin

Bende birazdan totoma iğne yaptırmaya gidicemmmm:2:

ooyyy kızçemmm kıyamann bekledimm seni öpümm öle gideyim dedimmm iştee

şimdii geldimmmm geçmişi okuyummmm hemen sarılcasmm sanaaa

amin canım çok teşekkür ederim aylarca vajınusmusdan cektım ıns hamıle kalmakta zorluk yasamam allah'ım banada ısteyen herkesede verır ınsallah

ay canım ben de çektim vajinusmustan ama şimdi alttan muayene olaola iyice geçti hastalık. Sen oluruna koy bir şeylere dikkat edince de inan olmuyor. Dua et sadece yumurtlama günlerine dikkat et gerisini allaha bırak

ama ne yapmam gerektıgını nasıl daha kolay olurunu bılmıyorum onuda sızlerın yazılarını okuyarak bazı yerlerı arastırarak ogrenıcem onerılerınızede acıgım bu arada:)

burda herkes kardeş canım bilgilerimizi birbirimizle paylaşıyoruz iyi günde kötü günde hep destegiz birbirimize zamanla anlarsın sanal manal ama dostluklar gerçek

evet telden giriyorum şimdi düzeldi mi iki program kullanıyodum da o daha hızlı ama eski sürüm gibi bu da yavaş ama yeni

Ahh tatlım yaaaa geçmiş olsun nerelisin canım dr gittin mi kontrole faksan

hayır doktora gıtmedım daha hıc denemedık zaten reglıyım bıtsın artıkdusunuyoruz

Moremm gece gelmek zorunda kalıyorum yoksa ıslerım olmasa hemen gelıyorum mesela sımdıkı gıbı annem var bırde oyuzden gec geldımm bır de ablam rahatsız onun tanında olmaya calsııyoruz

edammm gardaşımmmm geeçmiş olsunnn tekrarrr
yasine başlııcas Allahın zinyle canla başla bütün kardeşlerimm okurrrr

mesajım iletilmişşş çokkk mesudummmmm

merhaba nazım nasılsın görüşmeyeli durumlar nasıl bakalım ben yorgunum bugün :

ahh ahh neyse artık yikamissin oh mis olmuştur

ooyyy kızçemmm kıyamann bekledimm seni öpümm öle gideyim dedimmm iştee

şimdii geldimmmm geçmişi okuyummmm hemen sarılcasmm sanaaa
Bekliyorum tatlım seni
hayır doktora gıtmedım daha hıc denemedık zaten reglıyım bıtsın artıkdusunuyoruz

Canım yasin kaç nereli olduğunu söylemedin
Benim tavsiyem git bi muayene ol canım kontrol amaclı

Cokkkk tesekkur ederımmmm yaaa cokkk

Allah kabull etsinnnn inşallahhhh canla başla ablan ablamızdır bitanemmmm seve seve hepimiz okurusss

burda herkes kardeş canım bilgilerimizi birbirimizle paylaşıyoruz iyi günde kötü günde hep destegiz birbirimize zamanla anlarsın sanal manal ama dostluklar gerçek

bılmezmıyım canım aylardr bu sıteden vajınusmus sayfasını takıp edıyorum konusuyoruz cevaplar sorular oyle guzel bır dostluk olusuyo sankı suan kendımı karsı komsuya gecmıs gıbı hıssettım zaten artık yan saga sola bakınmayada basladım:) bırde buralardan faydalanayım dedım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…