- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #56.181
amannnnn anacim kısma falan normalsin
ins canım ins senin bi kere olmuş yine olur kuzum
ins canım ins senin bi kere olmuş yine olur kuzum
aramıza hos geldin canım rabbim aratmadan versin
amin canım çok teşekkür ederim aylarca vajınusmusdan cektım ıns hamıle kalmakta zorluk yasamam ALLAH'ım banada ısteyen herkesede verır ınsallah
evet telden giriyorum şimdi düzeldi mi iki program kullanıyodum da o daha hızlı ama eski sürüm gibi bu da yavaş ama yeniinşallah canım inşallah. Buarada senin alıntıların hata veriyor canım telden mi giriyorsun
amin canım çok teşekkür ederim aylarca vajınusmusdan cektım ıns hamıle kalmakta zorluk yasamam ALLAH'ım banada ısteyen herkesede verır ınsallah
:2: :26: :44::44::44:
hg ciger paremmmmmm ne yaptın hali mi yıkadın
ben geldim ama sen gitmişsin
Bende birazdan totoma iğne yaptırmaya gidicemmmm:2:
amin canım çok teşekkür ederim aylarca vajınusmusdan cektım ıns hamıle kalmakta zorluk yasamam allah'ım banada ısteyen herkesede verır ınsallah
ama ne yapmam gerektıgını nasıl daha kolay olurunu bılmıyorum onuda sızlerın yazılarını okuyarak bazı yerlerı arastırarak ogrenıcem onerılerınızede acıgım bu arada:)
evet telden giriyorum şimdi düzeldi mi iki program kullanıyodum da o daha hızlı ama eski sürüm gibi bu da yavaş ama yeni
Ahh tatlım yaaaa geçmiş olsun nerelisin canım dr gittin mi kontrole faksan
Moremm gece gelmek zorunda kalıyorum yoksa ıslerım olmasa hemen gelıyorum mesela sımdıkı gıbı annem var bırde oyuzden gec geldımm bır de ablam rahatsız onun tanında olmaya calsııyoruz
thank you moremmm cok hamaratim yawww
insalah morem bende öyle diyom
saol morem
ama öyle demek istedin ya
haberi yok moremin
öyle anlamistim morem kusura bakmatamam gec yatmak yok
ilhanazz
Bitanelerimmm şimdi geçmişi okurkenn gördüm gece edam gelmiş ve yasakımla dertleşmişş
kızçemiizin ablasının göğsünde kötü huylu tümör çıkmışş :26::26: Rabbim öncelikle acil şifa versinn
biliirm elden bişey gelse hepmizin canla başla yaparızz ama elden bişey gelmior malesef
sadece yapabileceğimizi yapmaya çalışalım ve diorum ki Rabbim kabul etsinnnn can arlkadaşımızın
ablasına 41 yasin okuyalım ..... Rabbimm biizm gibi kalbi gönlü temiz kızçelerin dualarını kabul eder ...
kim okumak isterse adını yazdırsınn lütfenn ... şimdiden edam adına teşekür ederimm....
Rabbimm el açıp dua eden bizlerin dualarını kabul etsinn.....Allah hepinizden razı olsunnn ....
yasakhayall
amin saol morem insalah tüm kislarimiz bi tanede olsa okurrrrrr edanin ablasi hepimizin ablasi sayilirrrr cünküü
aldim notlari morem merak etmeeeanlayacagimi anladim
aynen kac kere kalktim yine vermedilerrr
ahh ahh neyse artık yikamissin oh mis olmuşturvallahi yıkadım canım kocada üstüne geldi hm hastasın hem halı yıkıyorsun dedi daha yeni operasyon geçirdin diye bağırdı gitti canım götürseydi oda bir haftadır kanın önünde beklıyor halı cnm sinir oldum gittim geldim hala yıkamacıya vermemiş
Bekliyorum tatlım seniooyyy kızçemmm kıyamann bekledimm seni öpümm öle gideyim dedimmm iştee
şimdii geldimmmm geçmişi okuyummmm hemen sarılcasmm sanaaa
hayır doktora gıtmedım daha hıc denemedık zaten reglıyım bıtsın artıkdusunuyoruz
Alllahh senden de razı olsunn nazım moremm allahım tezvakıtte saglıklı bı sekılde evlat sahıbı olmayı nasıp etsınnn okuyaca olan arkadaslarıma sımdıden tesekkurlerımı ıletıyorumm allah hepınızden razı olsunn ıyıkı varsınız canlarımm
Cokkkk tesekkur ederımmmm yaaa cokkk
erken teshis cok önemliydi edammmm ablaninkide sükür öyle olmusssss
burda herkes kardeş canım bilgilerimizi birbirimizle paylaşıyoruz iyi günde kötü günde hep destegiz birbirimize zamanla anlarsın sanal manal ama dostluklar gerçek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?