- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #56.201
yeterki ablan sagligina kavussun cankusummm
edam üle degilmis yaw yanlis anlamisim ben moremii
Nazımm Öncelıkle emeklerın ıcınnn sana buyuk tesekkur ederımm allahım ne muradın varsa versınn allahım senden bınlerce kez razı olsunnn ve dıger okuyacak olan arkadaslarımdann da allahım buyukk razı olsunn oyle cokkk mutsuzum kiii anlatamamm allahım boyle dertlere kımselerı dusurmesınn allahım dusmanımıza bıle vermesın bu tur hastalıklarıı sıze okadar cok tesekkur ederımm kiii anlatamamm ALLAH RAZI OLSUNNN KIZLAR . INSALLAH TEZ VAKITTE EVLAT SAHIBI OLURSUNUZZ DUALARIMDASINIZ
ay canım ben de çektim vajinusmustan ama şimdi alttan muayene olaola iyice geçti hastalık. Sen oluruna koy bir şeylere dikkat edince de inan olmuyor. Dua et sadece yumurtlama günlerine dikkat et gerisini allaha bırak
Bitanelerimmm şimdi geçmişi okurkenn gördüm gece edam gelmiş ve yasakımla dertleşmişş
kızçemiizin ablasının göğsünde kötü huylu tümör çıkmışş Rabbim öncelikle acil şifa versinn
biliirm elden bişey gelse hepmizin canla başla yaparızz ama elden bişey gelmior malesef
sadece yapabileceğimizi yapmaya çalışalım ve diorum ki Rabbim kabul etsinnnn can arlkadaşımızın
ablasına 41 yasin okuyalım ..... Rabbimm biizm gibi kalbi gönlü temiz kızçelerin dualarını kabul eder ...
kim okumak isterse adını yazdırsınn lütfenn ... şimdiden edam adına teşekür ederimm....
Rabbimm el açıp dua eden bizlerin dualarını kabul etsinn.....Allah hepinizden razı olsunnn ....
alinti moremmmmm
edamin ablasi icin 41 yasin okuycaz allah kabul etsin insallah tez vakiitte ablamiz sagligina kavussun insallahh..kisi basina 2 veya 3 yasini serif okunsa 41 yasini bi an önce bitirrizz..inslalahh okumak isteyen kislarimiz cok olurrrrrsimddien okumak isteyenelrden allah razi olsunnnn
annemmm çok geşmiş olsun rabbim acil şifalar ihsan eylesin akşam ewde 3 yasini şerif okurum ben şimdiden 3 çepte bilin öpüyoruumm
:82::85: :96: :06: :115::118::120::116:
:86::86::86::86::86::86::86:
:115::115::115::115::115::115::115:
kimse kalmamış
haa şöleeee melekimmmmm
güzel sesciğime gelirler belki
bende iyiyim kıscem sınavdan çıktım geldim kimsecikler yok haftasonu millet kendini gezmelere vurdu herhal ama çok sıcak ben dayanamadımm hemen eve geldim
yalnız kaldımm sanırımm :84::84::84::84::84::84::84::84:
benden bu kadar bugünlükkkk simcik gezmelere disari gidecemmm
aşamda malüm survivor vaasurvivor bittikten sonra belkim bi bakmaya gelirimmm
hoscakalindostca kalin sagliklica kalinnnnn kisciklarrrrr
hadi yasakk bas gaza oyalanmaaaaaaaaaa
Valla tatlım moralim çok bozuk açıkçası gol kenarına parka gittim herkes gobuslu gobuslu dolasiyor kimin ellerinde bebekleri aglayaktim.nerdeyse hemen eve geldim
Kislarrrrrrrrrrrrrrrrrrr[/QUOT
herkes n e yapıyor Allah aşkına
Nazimmm basa86 icin okudum surelerimi listeye ekler misin canimmm..Allahim kabul etsin insallahh
inssssssooyy üüzlmeee hicranımm tez vakitttee seniinde olcakk inşallahhhh
Kislarrrrrrrrrrrrrrrrrrr[/QUOT
herkes n e yapıyor Allah aşkına
Sen yaz tatlım
ay canım hayırlısı yaa hakkımız da ne hayırlıysa o olsun hepimizin
canım hormonlarım düzensizdi yumurtlama sorunum vardı tedaviyle yeni düzeldi yasim küçük ama 10 aydır korunmuyorum canım ve hic gebelik yaşamadım bekleyip zaman kaybetmemek için tedaviye başladık aşılama için erken belki haklisin tatlım eşimle konuştuk ben yaptirmayalim dedim oda birde bunu deneyelim denemedik demeyelim kafamızda soru işareti kalmasın dedi bu ay olmazsa duruma göre bakcaz artık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?