- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #5.681
yüregi güzel hatunlar ben çıkıyorum Rabbime emanetsiniz yarın duaya başlar bitirırm
nasipse cumaya bitirelimm nuarinim duasini etsin o gün hepimizeee
okuruzzz yasakhayalimmm
ha gayret kizlar hedef haftaya cuma....ondan sonra diger dualarimiza gecelimmmm..rabbimden isteyelim hic durmadannnnn
canommm hoşgeldinn diemedim yawwwwhoş geldinnn bitanesiiii
bizde bu gazzz varkennnn
canım kullanıcı kontrol paneline gir sol tarafta ayarlarımda seçenekleri düzenle var ordan çeşitli seçenekler kısmındadandan Mesaj Editörü:bölümünde standar editörü tıkla düzelir..
hosgeldin canimmm Allah kabul etsin insallah
zeynebbnurum saol canimm benim.vala ne kadar okuyabilirsek o kadar erken biterrr..
bi süremiz yok ama bi hafta icinde biterse iyi olurrr
hepimiz için herşeyi yaparımm yasakımm dilim döndüğünce yavaş yavaşş doğrucana okuycamm inşallahhh
kızlar ilk bebeğinizmi 2 ci mi benim 3 buçuk yasında oğlum var inşallah önce sağlık birde kızım olur inşallah
kızlar ilk bebeğinizmi 2 ci mi benim 3 buçuk yasında oğlum var inşallah önce sağlık birde kızım olur inşallah
ha gayret kizlar hedef haftaya cuma....ondan sonra diger dualarimiza gecelimmmm..rabbimden isteyelim hic durmadannnnn
hoşbuldum canımm teşekkürlerr topluca yapılan duaların fazileti herzaman daha çok olur derler bence çok doğru artniyetsizz herkes içten yapacak inşallah vee birimizden birimizinki kabul olurr bi bakmışsınn
perşembe veya cuma dualanması güzel olur yasğım mübarek günler sonuçtaa bitirmeye çalışalım inşallahh
canım okudukça hızlanırsınn hatta fark etmeden ezberlersin bile bende öyle olmuştuuu Allah kolaylık versin şimdiden
inşalalhhh yasakımmm bitirelimmm de karabiberimin dediği salat-ı münceyiyi okuruz 1000 defaa inş...
hoşbuldummmmmmmm canımın içiiiiiiiii, hiç önemli değil sen dua listesiyle uğraşıyosun, gözden kaçmış olabilir ben sorun etmem tatlım böyle şeyleri,
bu arada banada 200 tane dua yazabilirsin canım okurum cumaya kadar...:13: :13: :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?