Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kuzucuklar 15 kisiyiz cumaya kadarr 200 okusa herkess 3000 ederrr belki fazlada okuyan olursa cumaya bitirrizz nasip olursa

ha gayret kizlar hedef haftaya cuma....ondan sonra diger dualarimiza gecelimmmm..rabbimden isteyelim hic durmadannnnn

kızlar ilk bebeğinizmi 2 ci mi benim 3 buçuk yasında oğlum var inşallah önce sağlık birde kızım olur inşallah

canommm hoşgeldinn diemedim yawwww hoş geldinnn bitanesiiii

hoşbuldummmmmmmm canımın içiiiiiiiii, hiç önemli değil sen dua listesiyle uğraşıyosun, gözden kaçmış olabilir ben sorun etmem tatlım böyle şeyleri,
bu arada banada 200 tane dua yazabilirsin canım okurum cumaya kadar... :13: :13: :13:

hosgeldin canimmm Allah kabul etsin insallah

hoşbuldum canımm teşekkürlerr topluca yapılan duaların fazileti herzaman daha çok olur derler bence çok doğru artniyetsizz herkes içten yapacak inşallah vee birimizden birimizinki kabul olurr bi bakmışsınn

zeynebbnurum saol canimm benim.vala ne kadar okuyabilirsek o kadar erken biterrr..

bi süremiz yok ama bi hafta icinde biterse iyi olurrr

perşembe veya cuma dualanması güzel olur yasğım mübarek günler sonuçtaa bitirmeye çalışalım inşallahh

hepimiz için herşeyi yaparımm yasakımm dilim döndüğünce yavaş yavaşş doğrucana okuycamm inşallahhh

canım okudukça hızlanırsınn hatta fark etmeden ezberlersin bile bende öyle olmuştuuu Allah kolaylık versin şimdiden

ha gayret kizlar hedef haftaya cuma....ondan sonra diger dualarimiza gecelimmmm..rabbimden isteyelim hic durmadannnnn

inşalalhhh yasakımmm bitirelimmm de karabiberimin dediği salat-ı münceyiyi okuruz 1000 defaa inş...

zeynebnurum baya variz 15 kisi oldukk insalalh cumaya bitirelimmm..herkes eger 290 okursa bitirriz cumaya

Son düzenleme:
kizlar simdik 15 kisiyizz hesapladim nerdeyse 296 ne düsüyo kisi basina haberiniz olsun..tabi yetistiremeyen arkadaslar olursa yardim edip cumaya tamamlayalim insalalhhhhhhhhhhhhhh

tamam canımm sana 200 dedimm ama yazılanalr artabilirr şuan 1800 deyizzz 2644 defa daha okuyacağızz cumaya kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…