- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #5.661
yaz ilhananzim yaz bizde tesvik oluyoz okuyanlari görünce
nazim ilklerde zorlandim ama okuyunca seri olmaya basladi
bende peltekim yaa loorimm dilim çok zor dönüoo ama dedin gibi 10 - 20 okumaya tam döner herhal dilimmm
bende peltekim yaa loorimm dilim çok zor dönüoo ama dedin gibi 10 - 20 okumaya tam döner herhal dilimmm
arkadaşlar en son neyde karar kıldınız hangi duayı okuyosunuz bende okuyayım
emircim canim salti tefriciye okuyozz..ilhannazim listeyi arkadasimizida ekle canim benimm
slm arkadaşlar herkese iyi gecelerr biraz rahatsızım yazamıycam çokk ama şöyle bi okudum benide yazın lısteye 200 okurum ben nezamana kadar okunacak süre uzunsa yine alabilirimm
slm arkadaşlar herkese iyi gecelerr biraz rahatsızım yazamıycam çokk ama şöyle bi okudum benide yazın lısteye 200 okurum ben nezamana kadar okunacak süre uzunsa yine alabilirimm
canimsin sen herseyi basarirsinn
yüregi güzel hatunlar ben çıkıyorum Rabbime emanetsiniz yarın duaya başlar bitirırm
hepimiz için herşeyi yaparımm yasakımm dilim döndüğünce yavaş yavaşş doğrucana okuycamm inşallahhh
yüregi güzel hatunlar ben çıkıyorum Rabbime emanetsiniz yarın duaya başlar bitirırm
Allah kabul etsim loorim okumuşsun bile.
bende soğan suyumu içtim size bi göz atayım dedim bakalım neler kaynatıyonuz diye ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?