Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yaz ilhananzim yaz bizde tesvik oluyoz okuyanlari görünce

aynene yasakımm valla uykum olmassa gitcem okucamm istiorum kii bat latı yakın arkadaşlarıma umut olsunnn inş.. sonuna kada kötürcez duamızı Rabbim kabul etsnnn

tamam ozaman bismiallah deyip baslayalimm önce 100 tane okuyalimm.tam sayi 4444 olunca dusi okuyan herkes icin yapilsinn...

rabbim kabul etsin insalalhhh...kibleye karsi abdestlii okuyalimmm..

salat-ı tefriciyye

اللهـم صل صلاة كاملة وسلم سلاماً تاماً على سيدنا محمد الذي تنحل به العقد وتنفرج به الكرب وتقضى به الحوائج وتنال به الرغائب وحسن الخواتم ويستسقى الغمام بوجهه الكريم وعلى آله وصحبه في كل لمحة ونفس بعدد كل معلوم لك.

Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi’l ‘ukadu ve tenfericu bihi’l-kürabu ve tukdâ bihi’l-havâicu ve tünâlü bihi’r-rağâibu ve husnu’l-havâtimi ve yusteska’l-ğamâmu bi-vechihi’l-kerîmi ve ‘alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-‘adedi külli ma’lûmin lek....

AMİN....

**Okuma niyet eden kişi başlamadan önce 21 defa “estağfurullâh el azîm ve etûbu ileyh” denilmelidir.

**Bir defada “euzu besmele” çekilip, duasına başlamalı ve ne kadar okuyacaksa duasını okumalıdır...

masalalhh listemiz kalabaliklastii emircimle 14 kisi oldukk

rabbim duamizi kabul etsin insalalhhhhhhhhhhhh

Allah kabul etsim loorim okumuşsun bile.

bende soğan suyumu içtim size bi göz atayım dedim bakalım neler kaynatıyonuz diye ...

slm arkadaşlar herkese iyi gecelerr biraz rahatsızım yazamıycam çokk ama şöyle bi okudum benide yazın lısteye 200 okurum ben nezamana kadar okunacak süre uzunsa yine alabilirimm

slm arkadaşlar herkese iyi gecelerr biraz rahatsızım yazamıycam çokk ama şöyle bi okudum benide yazın lısteye 200 okurum ben nezamana kadar okunacak süre uzunsa yine alabilirimm

zeynebbnurum saol canimm benim.vala ne kadar okuyabilirsek o kadar erken biterrr..

bi süremiz yok ama bi hafta icinde biterse iyi olurrr

yüregi güzel hatunlar ben çıkıyorum Rabbime emanetsiniz yarın duaya başlar bitirırm

zeynebmm ekledimm cnmmm 200 yazdımmm sana Allah kabul etsin inş......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…