- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #6.021
ama garpuz canım çekti ne olacak
:117::117: Kızlarrrrr beni duyun.............listeye EKlencEK ARkidişşşşş var 1 danecik.......hadi ekleyiverin yavv.....
:117::117: Kızlarrrrr beni duyun.............listeye EKlencEK ARkidişşşşş var 1 danecik.......hadi ekleyiverin yavv.....
hosgeldinn canimm
hoşbulduk nası gidiyo kızlar yeni girdim
hoşbuldum rahatsız etmiyorum dimi
hoşbuldum rahatsız etmiyorum dimi
ne listesi bu cnm merak ettm :26:ilhananza özelden mesaj atta görsün ruyammmmmmmmmmm
valla canim benimm sükür simdilik iyi gidiyoo...herkes bi melek icin ugras veriyo.dua ediyoz topluca birbirimizee
bnde geldim kızlar iyi aksamlar nasılsınız??????*
Kizlar merhaba nasilsiniz¿
canım aşılama yaptırdım 9. günüm bekliyorum işte ama hiç bişe hissetmiyorum sanki tutmamış gibi geliyokizz o ne laf oyleehosgeldin anlatsana kendini taniyalim seni,,
ayy hadi insalalhhh canim benimm insaalalhh güzel haberini alirizzz bizede bildir sonucuuallah kabul etsin canım.benimde 9. günüm aşılamada beklemedeyim
canım aşılama yaptırdım 9. günüm bekliyorum işte ama hiç bişe hissetmiyorum sanki tutmamış gibi geliyo
ayy hadi insalalhhh canim benimm insaalalhh güzel haberini alirizzz bizede bildir sonucuu
rabbim yardimciniz olsunnnn
canım aşılama yaptırdım 9. günüm bekliyorum işte ama hiç bişe hissetmiyorum sanki tutmamış gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?