- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #6.041
hosgeldinizz kizlarrrr
hosgeldinizzz minikkuslarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
niye öyle olumsuz düsünüyosun canim benimmmmhayirlisiyla olur insalahhh
hoşbulduk cnmmmm
hoşbulduk cnm
buarada bnm süt azaldı ama agrım var gögsümün altında ay Allam kötü bişi çıkmz inş....
hosgeldinn canimmmm
öylemii:26:canim peki asilama ertelenezmiydi :26:inş.canım da yumurta benim tıkalı tüpüm tarafında büyüdü o yüzden olmamıştır diye düşünüyorum yani tıkalı tüpte yumurta oluşmuşsa nasıl hamile kalcam
hoşbuldumm bebeğimmm nasılsın??neler yaptınız ben yokken?
azaldigi iyi gulecimm..korkma insalalh gececekk..aklina kötü bisey getirme bence prolaktinin yükselmisss..onda memede sisilik ve agri oluyo..sakin bi daha incir kürü ne yapma..
bildiririm tabi inş olumlu olur sizler yaptırdınızmı aşılama tecrübelerinizden yararlanmak isterim
canım daha 6 günüm var
yok cnm yapmamm bu bal tarcın cörek otunu yapayım mı :26::26: onuda hazırlamıstım oda prolaktine yan etki yapar mı
yok cnm yapmamm bu bal tarcın cörek otunu yapayım mı :26::26: onuda hazırlamıstım oda prolaktine yan etki yapar mı
uyuyup uyuyup uyaniyomusun hancegimm hala kendine gelemedin miNapalimm hayatiim isimiz gucumuz cene
bebegimmm sen ismini soyle naz arkadasimiz gelince yazar listeye
TAmam canlarıMmm...ilhananza özelden mesaj atta görsün ruyammmmmmmmmmm
melekimm darisi basina canim benimmmmm
rabbimm emeklerinizin karsligini verir inslalahhhhyarisini gectim simdi diger yarisini okuycamm
son çıktıktan sonra yemekle uraştım:))ama saat 3 e kadar yattım kalktım sersem gibiydim kahveden sonra geldim kendime şükür:))))
şimdide bi model çıkarmaya çalışıyorum ona sardım iyice:))
sogan kurunu denedin mi canim :26:
ama keske bi acele etmesenn gögüslerden iyice bi süt kesilsinn gulecimm.bi yan etkisi oldugunu duymadim ama..bence bi yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?