Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Bu mübarek günün hüssü hürmetine edilen tüm dualar kabul olsun..
isteyen herkezin göbişleri sağlıklı bebişlerle dolsun..
hepimizin kandili mübarek olsun....

Aradı nazımmm yarın gidip görüşücez bakalım hayırlısı...Eşim tam sana göre bayan işi diyo başka şeylerde ekleyebilirsin diyo bakalım hayırlısı yarın bi gidip göreyimde

hayılısı olsunn hancekiimm bencde tam sana göre aslındaa beraber işletebilirsnz yada olmsasaa eniştem yoluna devam eder inş.. bugnn hayılrlı haberler alcann

Günaydın güzel hanımlar hepimizin kandili mübarek olsun rabbim tüm dualarımızı kabul etsin bu evlat hasretiyle yanan yüreklerimizi bi bebekle sondursun insss....

esinde sorun yok sende yok morem bi 3 ay daha deneyin olmadi geci nasilamayaaaa

öle yapcammm yasakımmm düşündümm akşammm beklicemm tatileden gelimm aşılama yaptırcammm zatenn iilk seferde tuttack die bişey yokk

NAZIMMM nuarinime bugün okuyacağım ben haber vereyim dedim ama mutlaka okurum..... yarın ayzarım zaten okudum diye haftasonu da sıradakinee

Rabbim..
Darlığımızda rızık ver,
Bunaldığımızda huzur,
Ağladığımızda teselli,
Şımardığımızda bir ders,
Hüzün çöktüğünde sabır,
Belalara dayanma gücü ver...
SENden gelen herşeye razıyız,
Yeter ki sonunda hayırlısını ver..(AMİN)..
Herkese Hayırlı kandiller ..

Gunaydiiiiinnnnnnnnn

günaydın canımmm...
günaydın kızçelerim hepimiz için hayırlı bi gün olur inş....
benim bugün adet günüm herkes akıntı olur diyodu topiklerde ama bende akıntı yok

güünnnnaaayyyydddınnnnn canlarımmmmmmm

aaaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nuarnimmmmmmmm inşallahhhhh rabbim okuduğumuz duaların hepsini kabul etsinn

aminnnnnnnnnn zuhalimmmmmmm

yaww ben adetimmmm

Bu mübarek günün hüssü hürmetine edilen tüm dualar kabul olsun..
isteyen herkezin göbişleri sağlıklı bebişlerle dolsun..
hepimizin kandili mübarek olsun....

güünnayydınnnnn cankuşummmm

kandilimizzz mübarek olsunn inşallahhh

Günaydın güzel hanımlar hepimizin kandili mübarek olsun rabbim tüm dualarımızı kabul etsin bu evlat hasretiyle yanan yüreklerimizi bi bebekle sondursun insss....

günnayydınnnnn gardaşımmmmmm

aminn aminn aminnnnnnnnnnnnnn bitanemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…