Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

günaydin kizlar.....bugün tek bir kac saatline burdayim..hemen cika bilirim, esim ameliyat olacak ...telefon geldimi gitmem gerek yani sasirmayin birden yok olursam :)

güünnnnayydınnn basammm çokk geçmiş olsunnnn eşinee ne ameliyatıı bitanemm :26::26::26:

ooyyy canımmmmmmmmmm ayynuuurmmmm gıyamann saaa

hiçç unutamoorummmmm o gecekiii konuşmamızıı zart zooortttt

naptınnnn genetipe gittin mii bitanem pıhtılaşma testi içinnn

ben devlet hastanesine giitiim önce kana baktılar bide hormonlara..dr maşallah dedi herşey olması gerektiği gibi dedi...çok şükür kan degerleri hormonlar pıhtılaşma falan her sey yolunda yani bi sorun yok..ama daha 1 test daha yapılcak o da universite hast ne gidcem haftaya hematolojide yapacalar..eger ondan da bişe cıkmazsa sıra eşimde o gitcek böle işte kuzucukkk...bu arada diş tedavimde var gidip geliyom...ufak temizleme işlemleri...madem olacak tam hazırlıklı olayım bi kayıp daha kaldırmaz yüreciğim vallaaa.
sen nasılsın cnm

hade bakem hicranım hakkımızda hayırlısı artık bende heyecanlıyım biraz akıntımda yok herkes akıntı diyorya ama baktım bazı topiclere akıntı olması şart değilmiş ne bileyim umut işte

inş hamilesindir kayracımm.evet akıntı şart deil bnm ikincide çok yoğun akıntım vardı ama ilk,nde hiç olmamıştı moralini yüksek tut

Tugbamm cnm hadi ins güzel haberler alalım inan bende senin için çok sevincemm

Kayram cnm cene etrafi soyuluo benimde akinti sart degil cicim sabırla beklemekten başka çare yoook tatlım ins gelmiştir meleğin

Nazim ya bilmiyorum neden oldu ins kayracimin dediği gibidir

inş hamilesindir kayracımm.evet akıntı şart deil bnm ikincide çok yoğun akıntım vardı ama ilk,nde hiç olmamıştı moralini yüksek tut

rabbim sabrını versin canım kolay değil senin içinde....
ne bileyim akıntım yok kasıklarım ağrıyo belim ağrıyo birde karnımın alt tarafı şiş yada bana öle geliyo görecez bakalım sabır şu mübarek gün sabır hepimize....

kasık ağrısı alt karında şişlik gögüsler de şişlik gaz bnm belirtilerim bunlardı klasik.

insallah canim insallah kolay gecer...kil dönmesi vardi...iste bizde bekliyoruz
sen nasilsin

bu arada bütün kizlarin kandili mübarek olsun, öpüyorum yanaklarinizdan

canımm rabbim güle oynaya çıkması nasip etsinn

benm de akşam aklıma geldi uyumadan önce

naz kısçemin çişli kan testini yapayımm ben

yapp kızçemmm inş... gebesindirr de hemen başlarsınn iğnelerinee hiç korkma burada o kağıtta ne yazıo canım kaç faktör çıkmışşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…