- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #11.481
ohhhhhh mis gibi eline sağlık guzum
hadi ya ölmüşmü gerçekten allah rahmet eylesin
eee ilhanaz nasıl oldu ki :26:
inş canım ama ben de çook sevrim naz ismini bende düşünüyorum kızm olursa nazlı melek koysam diye çünkü çok nazlı olacak kaç sene beklettiği içiniilhan kocişimmm aklma nik gelmedi bende isimleri koydymm
allah kımst ederse kızım olursa sa adını nil koymak isyiorumm ilhanın il i naz ı n siiinşallahh
canımm ben gityoımmm azcık öğlenlik yemek yapem dee çıkıcam dışarı azcık mağaza geserimmm alışveriş yapemm
inş canım ama ben de çook sevrim naz ismini bende düşünüyorum kızm olursa nazlı melek koysam diye çünkü çok nazlı olacak kaç sene beklettiği için
evet canım doktorun hatası...sinir oluyorum uyguladıkları tedaviyle ilgili bilgi vermeyen doktorlara...düzenli ve sürekli aynı doktora gitmek en mantıklısı...inşallah en kısa zamanda bebeqin seninle olur canım..hııııııııımmmm anladım şimdi:26:
aslında doktorlara güveniyoruz ama bence doktorun hatası çünkü bana o ilacı verdi ve bidahada çağırmadı ......
bende o zaman çook sevinmiştim hamileyimdir diye
Slm kızlar dün giremedim çok kötüydüm.ama bugün çok şükür iyiyim az kaldı su bulantı ve kusmalar geçsin dönecem aranıza
Slm kızlar dün giremedim çok kötüydüm.ama bugün çok şükür iyiyim az kaldı su bulantı ve kusmalar geçsin dönecem aranıza
bırak sen şimdi sayfa aramasınıda bu zillileri affaetmeyelimbizede koymazlarsa fotolarını :98:
bu bize haksızlık ama deme topluca eylem yapmalıyız tekrar koyarlarsa affedelimaynennnnn melekımm katılıyorummm sana affetmeyelımmmm walllaaaa:98::98::98::113::113::113:
aynennnnn melekımm katılıyorummm sana affetmeyelımmmm walllaaaa:98::98::98::113::113::113:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?