Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hadi ya ölmüşmü gerçekten allah rahmet eylesin

iveet şimdi son dakkika geçiolarr bende üüzldüm yawww
eski sanatçıları sevrimm
Allah mekanını cennet etsinn toprağı bol olsunnn

eee ilhanaz nasıl oldu ki :26:

iilhan kocişimmm aklma nik gelmedi bende isimleri koydymm
allah kımst ederse kızım olursa sa adını nil koymak isyiorumm ilhanın il i naz ı n sii inşallahh

iilhan kocişimmm aklma nik gelmedi bende isimleri koydymm
allah kımst ederse kızım olursa sa adını nil koymak isyiorumm ilhanın il i naz ı n sii inşallahh
inş canım ama ben de çook sevrim naz ismini bende düşünüyorum kızm olursa nazlı melek koysam diye çünkü çok nazlı olacak kaç sene beklettiği için

canımm ben gityoımmm azcık öğlenlik yemek yapem dee çıkıcam dışarı azcık mağaza geserimmm alışveriş yapemm

inş canım ama ben de çook sevrim naz ismini bende düşünüyorum kızm olursa nazlı melek koysam diye çünkü çok nazlı olacak kaç sene beklettiği için

inş.. meleğimmm rabbim gönlümüse göre versinnn

evet canım doktorun hatası...sinir oluyorum uyguladıkları tedaviyle ilgili bilgi vermeyen doktorlara...düzenli ve sürekli aynı doktora gitmek en mantıklısı...inşallah en kısa zamanda bebeqin seninle olur canım..
Eki Görüntüle 646397

melekimmm afiyet osunnn gell saaa en güzellerinden kahve yaptımmm

offf walla ne iyi olur o kahve şimdi..yanındaki çikolatalarda nefis görünüyor...

Slm kızlar dün giremedim çok kötüydüm.ama bugün çok şükür iyiyim az kaldı su bulantı ve kusmalar geçsin dönecem aranıza

Slm kızlar dün giremedim çok kötüydüm.ama bugün çok şükür iyiyim az kaldı su bulantı ve kusmalar geçsin dönecem aranıza

a.s cnm hoşgeldin
inşallah biran önce iyileşirsin canım tatlı heyecanlar bunlar...kendini ne zaman iyi hisedersen biz burdayız
bu arada bizlerede dua etmeyi unutma olurmu

kiz melekim kusura bakmayin koymuycaz bidaha..dün kacirdiniz firsati olsaydiniz alallaalalalla

bide karsiliksiz koymuyozz sende koyarsan görürsün bizi

aynennnnn melekımm katılıyorummm sana affetmeyelımmmm walllaaaa:98::98::98::113::113::113:

kiz edam sen hec konusma dün tam senin icin koyacaktim baska yerlerde dolaniyodun begeni yaptim yine gelmedin valla yorgundum cikacaktim aama senin icin koyacaktim ama gelmedin ciktin ben napimm

yaw bide simdi her gelen yeni kizce bizde istiyoz diyecek...

iyisimi unutun bu resim isini yüklemiyo benim lap top artikin nolduysa olmuyo artikinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…