- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #11.441
Kız biz seni merak ediyoruz mahmutunu değil bi gözün görünmüş sağolasın yaaa cadı biberim benim :)))
hancekim pek datlısn
gördümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm masanallalalalhhhh ikinizede ya cok tatlisinizzzzzz
ben hiç kimseyi göremedimmmmmm :84::84::84::84::84::84::84:
mannak bıseysın qelınım tam kafamdakı profılının tıpkısı cıkdın ha
bende istiyoruuuuuuuuuuuuuuuum bide biz görmeyenler için koysunlar amaaaaaaaabennnn gömedimmmm amaaa yawwwwwwwwwwwww
yasagimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm wawww diyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tuba buyukustune cok benziyorsunnn masallaaahhhhhh sanaaama sen daha guzelsinnnnnnnnn habibtemmm
günaydın kızlar ben geldim bu ay çok umutluyum ben çok hissediyorum ama olmazsa çok morelim bozulcak kendimi bu ay çok gaza getirdim olacak ya kızlar
ay hancekim gelinlik cok yakismis valla
yok canım hiç ,iğne falan kullanmadımki ben zaten o dönemde yeni evli olduğum için neyin ne olduğunu bile bilmiyodum....canım benim eşimde ikiz bebeklere çok meraklı ama 3-4 yaşına gelene kadar bakımları çok zor olur diye düşünüyorum...ama tabi Allahtan gelene razıyız hayırlı ve saqlıklı olsunlarda gerisini Rabbim halleder..
anladım canım çatlatma iqnesi kullanmışmıydın..
yapacak bırsey yok burda olaydınız dıyelım onlara
hec iste doru cimcimen öyle deriz olsalardigörenler görmeyenlere anlatirrrr
Buldummm,2 çeşit renk var hangisi sizce ekliyorum 2 dk hazır olur
örtmenim havadan sudan sac renginden bas örtüsünden herbiseycikten konusuyozzzz
yok canım hiç ,iğne falan kullanmadımki ben zaten o dönemde yeni evli olduğum için neyin ne olduğunu bile bilmiyodum....
sence hamile kalmış olsaydım ve düşük olsaydı birden kanama gelirmiydi yoksa az mı başlardı:26:
Habibtem nazımm listedekileri ben hepsine okudu yazıcam demişti bilgin olsun
iste liste alnaokta okuyo yaziyo :26::26::26:
hııııııııımmmm anladım şimdi:26:canım bu ilçlar verildiqinde bitene kadar kullanılıp diqer ilaç gibi bitince olay bitmiştir diyebileceqimiz ilaçlar deqil...yumoşların büyüklüqüne göre iqne verilir bunların takibinin yapılması gerekir...büyük ihtimalle yumoşların ya küçük kalıp kiste dönüştü yada çok büyüdüqü için kist oluştu reqlinin gecikmesi büyük ihtimal ondandır...1. yada 2. adetindede kistler kendiliqinden gitmiştir..
Valla bilemedim kuzum ya ben öyle okumuştum ama benimde kafam karıştı şimdi..Midem çok kötü oldu şunu içince bende çıkıyorum bitanemmm.Eşimi kaldırayım olmadı hastaneye gidelim gözlerimde kararmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?