Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

günaydın kızlar ben geldim bu ay çok umutluyum ben çok hissediyorum ama olmazsa çok morelim bozulcak kendimi bu ay çok gaza getirdim olacak ya kızlar

yasagimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm wawww diyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tuba buyukustune cok benziyorsunnn masallaaahhhhhh sanaaama sen daha guzelsinnnnnnnnn habibtemmm

:84::84::84::84::84::84::84: :84::84::84::84::84::84::84: şimdi cidden ağlıcammm :84::84::84::84::84::84::84:

günaydın kızlar ben geldim bu ay çok umutluyum ben çok hissediyorum ama olmazsa çok morelim bozulcak kendimi bu ay çok gaza getirdim olacak ya kızlar

hayırlısı olsun canımmm inşallah bebeğin seninledirr

yok canım hiç ,iğne falan kullanmadımki ben zaten o dönemde yeni evli olduğum için neyin ne olduğunu bile bilmiyodum....
sence hamile kalmış olsaydım ve düşük olsaydı birden kanama gelirmiydi yoksa az mı başlardı:26:

canım yaaaaaa ama bu haksızlık onların canı canda bizdeki patlıcan mı bizim neyimiz eksik bende istiyorum foto bastıralım kız sende arkamda ol

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

canım bu ilçlar verildiqinde bitene kadar kullanılıp diqer ilaç gibi bitince olay bitmiştir diyebileceqimiz ilaçlar deqil...yumoşların büyüklüqüne göre iqne verilir bunların takibinin yapılması gerekir...büyük ihtimalle yumoşların ya küçük kalıp kiste dönüştü yada çok büyüdüqü için kist oluştu reqlinin gecikmesi büyük ihtimal ondandır...1. yada 2. adetindede kistler kendiliqinden gitmiştir..

hııııııııımmmm anladım şimdi:26:
aslında doktorlara güveniyoruz ama bence doktorun hatası çünkü bana o ilacı verdi ve bidahada çağırmadı ......

bende o zaman çook sevinmiştim hamileyimdir diye

hancekim naptın doktora gittn miii meleğimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…